"Nu-mi vine să cred că te-am găsit!" Mama naturală se reunește cu fiul, după 33 de ani de separare

"Nu-mi vine să cred că te-am găsit!" Mama naturală se reunește cu fiul, după 33 de ani de separare

Redactor Divahair.ro

Unele persoane sunt nevoite, din păcate, să ia anumite decizii complexe și extrem de dureroase în tinerețe care, ulterior, le-ar putea afecta întreaga viața. Nimeni nu-și dorește să trăiască în durere și regret, însă mulți devin victimele propriilor alegeri și nu au de ales decât să-și ducă suferința în spate. Acesta este și cazul lui Shelley Pitts, o femeie din Texas...

Shelley Pitts a rămas însărcinată la doar 14 ani, vârstă la care nu știa nimic despre ceea ce înseamnă o sarcină sau maternitatea. Știind că este mult prea tânără pentru a avea un copil, adolescenta a preferat să-și continue viața ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Însă, din păcate, corpul ei suferea foarte multe schimbări, așa că nu și-a putut nega situația la nesfârșit.

 Imagine cu Shelley Terese în timp ce face un selfieShelley Terese în prezent

Pe când era în cea de-a treia lună de sarcină, Shelley i-a povestit iubitului ei, Sidney, ce s-a întâmplat. Tânărul a încercat să o consoleze, iar ea a început să se simtă mai bine în legătură cu maternitatea. Cei doi îndrăgostiți s-au gândit chiar ce nume îi vor pune bebelușului și și-au imaginat o viață întreagă împreună. Aceștia își doreau să-l numească pe copil Sidney Jamal, Jamal Donnell sau Elijah.

Bineînțeles, visarea lor avea să ia sfârșit, căci, la un moment dat, tot s-ar fi lovit de crunta realitate. Fie că voiau să înțeleagă asta sau nu, erau mult prea tineri pentru a-și putea asuma rolurile de părinți.

Ei bine, nu a trecut prea mult timp până când toată lumea a aflat despre sarcina fetei, căci nu-și mai putea ascunde nicicum burta. Prietenii tinerilor și-au dat seama, colegii lor de la școală și-au dat seama, iar în scurt timp această veste a ajuns și la urechile profesorilor. Era sfârșitul anilor '80, iar cuplul devenise un subiect de bârfă și de judecată pentru locuitorii orașului. La momentul acela, cei doi alcătuiau singurul cuplu interrasial din Texas care își declarase relația.

Imagine cu Sidney Grant în tinerețe, înainte să moară

Sidney Grant în școală

Chiar dacă erau îndrăgostiți și dornici să-și crească micuțul împreună, Shelley și Sidney nu s-au putut opune dorinței părinților lor, care, bineînțeles, nu au fost deloc fericiți să afle despre situația acestora. Familiile celor doi tineri au fost extrem de rănite și au decis să le dea copilul spre adopție. Așa că au căutat o agenție de adopții care să accepte copii proveniți dintr-un cuplu birasial... și au așteptat să vină ziua cea mare.

În tot acest timp, Shelley a stat într-un loc special în care a primit îngrijirile medicale necesare. Din păcate, iubitul ei și familia nu i-au putut fi alături, așa că a vorbit cu aceștia doar prin scrisori.

Chiar și în ziua în care și-a născut fiul a fost singură, căci mama sa nu a putut ajunge la timp, iar părinții lui Sidney nu au fost de acord ca fiul lor să-i fie aproape. În cele din urmă, în ziua de 29 martie 1988, la ora 12:54 p.m, tânăra își întâmpina micuțul. Bebelușul s-a născut perfect sănătos și a moștenit ochii mamei sale și buzele tatălui lui.

Atunci când și-a îmbrățișat fiul pentru prima oară, adolescenta a simțit instincte materne intense. Tocmai de aceea i-a fost atât de greu să renunțe la el puțin timp mai târziu. "Era perfect, dar nu era menit să fie al meu", a gândit ea în timp ce își privea fiul plecând cu asistenta socială.

Shelley a părăsit spitalul cu ochii în lacrimi, dar, în același timp, era fericită că altcineva îi va putea oferi copilului ei o viață mai bună.

Și așa, timpul a trecut, iar mămica adolescentă s-a transformat într-o femeie în toată firea. Ea nu și-a putut uita fiul niciodată, chiar dacă a mai adus alte trei fete pe lume. Femeia s-a căsătorit la 20 de ani, dar, din păcate, a divorțat de soțul ei. În fiecare an, pe 29 martie, sărbătorea, în tăcere, ziua de naștere a micuțului ei.

Imagine cu Shelley Terese și cele trei fiice ale sale în 2020Shelley Terese și cele trei fiice ale sale

"L-am văzut având ochii mei și zâmbetul tatălui său. Mă întrebam dacă era fericit", a mai mărturisit ea.

Femeia nu a vorbit cu nimeni niciodată despre adopție, chiar dacă în sinea sa suferea enorm pentru că nu știa nimic despre fiul ei. Adopția lui a fost una închisă și tocmai de aceea multe dintre întrebările sale cu privire la viața lui nu aveau un răspuns. Știa doar că părinții săi adoptivi erau caucazieni și că a durat ceva timp până acesta a fost înfiat. De asemenea, mai aflase că băiatul a fost numit Eric în timpul celor patru luni petrecute în centrul de plasament.

Shelley spera că fiul ei își va dori, la un moment dat, să o cunoască. Cu ocazia celei de-a 30-a aniversare a băiatului ei, mămica s-a înscris pe site-urile de reuniuni pentru adopții și pe paginile de Facebook aferente.

Și uite așa, în ziua de 7 martie 2021, visul ei avea să devină realitate. Atunci a descoperit că are o potrivire de 81% cu un bărbat născut pe 29 martie 1988, în Dallas, Texas. Acesta fusese adoptat la patru luni, avea ochi căprui, păr șaten și etnia sa era necunoscută.

Femeia i-a trimis un mesaj bărbatului, iar, ulterior, a descoperit o adresă din Virginia. Mai apoi, în ziua în care fiul ei împlinea 33 de ani, la ora 23:00, a căutat pe Facebook utilizatorul cu numele de Daniel Smith.

 Imagine cu Shelley Terese și Daniel în timp ce se îmbrățișează

În poza de profil a acestuia, era prezent un tânăr de culoare, înalt, înconjurat de trei copii. După ce i-a cercetat mai bine profilul, femeia și-a dat seama că bărbatul era, cu adevărat, fiul ei. Semăna atât de mult cu ea și Sidney. Ce a făcut după aceea? Ei bine, i-a trimis acestuia un mesaj neobișnuit:

"La mulți ani! Sunt mama ta naturală. Nu știu cum altfel să spun asta. Sper să-mi răspunzi. Nu-mi vine să cred că te-am găsit".

Daniel a răspuns abia după două zile, după ce a mai primit alte mesaje din partea mamei sale, și i-a spus femeii că ar vrea să o cunoască. Cei doi au început să vorbească tot mai des, iar Shelley i-a povestit fiului ei despre tatăl lui, Sidney, care a fost ucis în 1992. Ei îi era teamă că tânărul o urăște din cauză că l-a abandonat, însă acest lucru nu era adevărat.

 Imagine cu Shelley Terese și fiul ei în timp ce fac un selfie

"Este aproape ca un vis. Să știi doar că te iubesc. Niciodată nu am fost supărat pe tine", i-a spus bărbatul mamei sale, consolând-o.

Femeia le-a spus chiar și fiicelor sale despre tânăr, într-un final, iar acestea au fost de-a dreptul entuziasmate să afle că au un frate. În plus de asta, au insistat să îl cunoască.

În ziua de 29 aprilie 2021, Smith a venit în Texas pentru a-și cunoaște familia biologică. Momentul a fost unul de-a dreptul înduioșător, greu de explicat în cuvinte.

 Imagine cu Daniel Smith îmbrăcat în roșu alături de doi dintre copiii săiDaniel și doi dintre copiii lui

"Întreaga mea ființă este acum completă în moduri în care nu am știut niciodată că ar putea fi. Inima mea este ridicol de plină. Fiul meu este acasă", a scris fericita mămică pe Facebook despre reîntâlnirea emoționantă.

Shelley și fiul ei au petrecut câteva zile minunate unul în compania celuilalt. Au luat mese împreună, au povestit despre viețile lor și s-au distrat pe cinste. Chiar și așa, după această perioadă de vis, Daniel a fost nevoit să se întoarcă în Virginia la familia sa. Chiar dacă femeii i-a fost greu să își ia rămas bun de la copilul ei, aceasta a rămas cu speranța că într-o zi se vor revedea.

 Imagine cu Shelley Terese alături de întreaga sa familieShelley Terese alături de întreaga sa familie

"A trăi în regret nu face altceva decât să permită negativității să încerce să se strecoare înăuntru, așa că nu pot trăi astfel. Nu există nimic altceva decât dragoste, speranță și o adevărată apreciere pentru mila lui Dumnezeu în acest spațiu", a scris ea pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu Daniel și cei trei nepoți ai ei.

Citește și: O femeie care a născut în urma unui viol, obligată să-i plătească pensie alimentară atacatorului

Surse foto: Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook

Surse articol: Amomama, Notice, Lovewhatmatters

Articolul urmator
Mi-am găsit soțul în pat cu....fiica lui!
Mi-am găsit soțul în pat cu....fiica lui!
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.