O copilă de 13 ani este forțată să renunțe la fiica ei, se reunește cu ea abia 82 de ani mai târziu

Redactor Divahair.ro

Aeroportul din Greater Binghamton, New York, a fost locația unei reuniuni speciale, care s-a lăsat așteptată 82 de ani. Lena Pierce a fost forțată să renunțe la fetița ei în 1933, atunci când, având numai 13 ani, statul a considerat-o prea tânără pentru a fi mamă.

Lena Pierce a avut grijă șase luni de micuța ei, timp în care s-a creat o relație specială între ele, mamă și fiică. După ce au fost despărțite, brutal, a sperat în fiecare zi să o reîntâlnească pe micuța Eva May, dar părea că acea clipă nu va mai veni vreodată...

Au trecut zeci de ani și femeia nu a auzit niciodată ceva despre copila ei. Nici nu bănuia că, în același timp, și fiica ei o căuta. Redenumită Betty Morrell de către părinții adoptivi, tânăra a încercat ani de zile să își găsească adevărata mamă.

Familia ei adoptivă a murit când avea 20 de ani ș, odată cu trecerea timpului, a devenit din ce în ce mai curioasă să o vadă pe cea care i-a dat viață. Dorința aceasta devenea mai mare cu fiecare zi care trecea, mai ales că se gândea că ar putea avea frați sau surori. 

Întâlnirea dintre Betty Morrell și Lena Pierce, anul 2016

Sursa foto: Youtube

Nepoata ei, Kimberly Miccio, a fost cea care a ajutat-o, în toți aceștia zeci de ani, să caute informații despre mama pierdută și, astfel, au găsit împreună certificatul de naștere, în care apărea numele Lenei Pierce în dreptul mamei. După câteva telefoane, Kimberly a fost uluită la aflarea veștii că mama bunicii ei era încă în viață. Femeia de 82 de ani a plâns foarte mult când și-a dat seama că visul ei cel mai mare ar putea deveni, în sfârșit, realitate, întâlnind-o pe mama sa, care împlinise 96 de ani.

Betty Morrell își îmbrățișează mama de 96 de ani pentru prima dată după opt decenii

Sursa foto: Youtube

În plus, au descoperit în aceeași zi că Betty Morrell avea și șase frați. A fost foarte fericită când și-a auzit mama la telefon, oferindu-i detalii despre familia de mult pierdută, iar din acel moment a simțit că, în sfârșit, viața ei era completă.

Bătrâna a fost întotdeauna recunoscătoare părinților ei adoptivi care au iubit-o și au avut grijă de ea. Cu toate acestea, a simțit întotdeauna că lipsește ceva din viața ei.

În 2016, mama și fiica s-a întâlnit față în față la aeroport și a fost un moment mai mult decât emoționant pentru toată lumea prezentă. Betty Morrell a spus: „A fost ca începutul vieții mele”.

De asemenea, femeia a mărturisit că această reuniune era tot ce a sperat vreodată. „Este o experiență de care nu mulți au parte la vârsta mea sau a mamei mele. Este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat.”, a completat fiica adoptată. S-a întâlnit, mai târziu, și cu sora ei, în vârstă de 65 de ani, Minnie Hawk.

O altă întâlnire a fost posibilă, după multe decenii

Mulți dintre copiii adoptați tânjesc după iubirea părinților naturali și speră că într-o zi îi vor cunoaște sau îi vor revedea. În 2020, Karen Harris din Cornwall, Anglia, a avut în sfârșit ocazia să-și cunoască tatăl după 56 de ani.

Conexiunea lor s-a realizat prin intermediul rețelelor sociale, având în vedere că femeia știa numele real al tatălui său. O simplă căutare pe Facebook i-a făcut pe cei doi să se întâlnească. Karen Harris l-a găsit pe Trevor Sinden pe Internet. Au început să discute și au fost încântați să descopere că sunt rude. 

Aceste reuniuni înseamnă foarte mult pentru cei care ajung să își întâlnească rudele pierdute. Atât Betty Morrell (Eva May) cât și Karen Harris au trăit momente unice când și-au întâlnit părinții naturali. Amândouă au fost recunoscătoare că au primit șansa de a-i cunoaște pe cei care le-au dat viață!

Citește și: La 16 ani de la dispariția tatălui, o fată găsește sub ușă un plic plin cu bani și un bilet

Surse articol: Amo MamaPressheraldPennlive

Sursa foto principală: Twitter

Articolul urmator O mamă forțată să-și abandoneze tripleții nou-născuți se întoarce la ei 18 ani mai târziu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.