O fată își vede copia identică la școală și le spune părinților. Ce se întâmplă după ce face un test ADN

O fată își vede copia identică la școală și le spune părinților. Ce se întâmplă după ce face un test ADN

Redactor Divahair.ro

În anul 2015, o adolescentă a rămas șocată după ce a aflat că a fost furată din spital la naștere de presupușii ei părinți, iar sosia ei de la școală era, de fapt, sora ei mai mică. Iată întreaga sa poveste.

Colegii de școală al lui Miché Solomon îi spuneau deseori că seamănă izbitor cu o nouă elevă, care era mai mică decât ea cu trei ani. Chiar și așa, adolescenta nu a dat prea multă importanță acestui fapt.

"Arată exact ca tine. Trebuie să o vezi!", i s-a spus, cu entuziasm, lui Miché înainte de a o cunoaște, oficial pe Cassidy Nurse.

Imagine cu Miche Zephany Solomon în timp ce face un selfie în mașină
Miche Solomon

Era chiar prima zi a ultimului ei an la la Liceul Zwaanswyk din Cape Town, Africa de Sud. Miché nu se aștepta, la vremea aceea, să-și descopere o copie fidelă, dar a avut parte de această minune.

Nu doar că semăna leit cu Cassidy Nurse, dar a și simțit o conexiune instantanee cu ea. De parcă s-ar fi cunoscut de ani buni. În timpul unui interviu pentru BBC, adolescenta a povestit: "Aproape că am simțit că o cunosc. A fost atât de înfricoșător - nu puteam înțelege de ce mă simțeam așa".

La scurt timp după ce s-au cunoscut, cele două fete au devenit prietene apropiate, în ciuda diferenței de vârstă de trei ani dintre ele. Se numeau una pe alta "sora mai mare" și "sora mai mică" și împărtășeau o legătură profundă pe care nici măcar ele nu o puteau înțelege.

Imagine cu Cassidy Nurse în timp ce face un selfie
Cassidy Nurse

 

Apropiații lor glumeau deseori și le spuneau că par să fie surori, iar ele răspundeau de fiecare dată cu "poate într-o altă viață". Nu aveau nici cea mai mică idee că prietenii lor aveau dreptate.

Miché a crescut într-o familie fericită și normală și a avut parte de iubire și de un mediu grijuliu și primitor. Părinții ei, Michael și Lavona Solomon, au îngrijit-o cu mare devotament, însă mama fetei ascundea un secret teribil. Adolescenta nu s-ar fi putut gândi niciodată că femeia care i-a dat viață este o mincionasă, însă totul avea să iasă la iveală foarte curând.

Într-o zi, în timpul unei plimbări, Miché și Cassidy și-au făcut un selfie și l-au arătat prietenilor lor. Fetele semănau atât de bine, încât unii dintre colegii lor au întrebat-o pe Miché dacă este sigură că nu a fost adoptată. Ea a zis, bineînțeles, că nu este.

După ce a ajuns acasă în acea zi, tânăra le-a arătat părinților ei fotografia și le-a cerut părerea. Lavona a spus că fiica sa și prietena ei semânau nespus de mult, iar Michael a recunoscut-o pe Cassidy pentru că tatăl ei deținea un magazin de produse electrice pe care îl vizitase și el.

Părinții lui Cassidy, Celeste și Morphe Nurse s-au uitat și ei cu atenție la fotografie. Apoi, în mod surprinzător, i-au spus fiicei lor să o întrebe pe Miché dacă s-a născut în ziua de 30 aprilie 1997. Adolescenta a făcut asta în ziua următoare și a primit o confirmare din partea prietenei sale. Cele două au devenit foarte confuze, dar și-au continuat prietenia fără să dea prea multă importanță acestui fapt.

Chiar și așa, câteva săptămâni mai târziu, adevărul a ieșit la iveală. Lumea lui Miché s-a destrămat atunci când a fost chemată în biroul directorului, în timpul orei de matematică. Acolo, doi asistenți sociali așteptau deoarece doreau să vorbească cu ea.

Adolescenta a aflat atunci povestea cutremurătoare a lui Zephany Nurse. Fetița a fost răpită la trei zile după naștere, în urmă cu 17 ani, din spitalul Groote Schuur și nu a mai fost găsită niciodată. Ei bine, se presupunea că ea este fetița respectivă, iar un test ADN avea să confirme acest lucru.

Inițial, Miché nu a crezut povestea pe care a auzit-o. Ea le-a spus asistenților sociali că s-a născut la Spitalul Retreat, nu la Spitalul Groote Schuur, deși nu exista niciun dosar care să arate că acest fapt era real. La scurt timp după această întâlnire, ea a fost de acord să facă testul, știind, cu certitudine, că mama sa nu ar fi mințit-o niciodată.

"Aveam atât de multă încredere în mama care m-a crescut. Nu m-ar fi mințit niciodată, mai ales în ceea ce privește cine sunt și de unde vin. Așa că eram convinsă că testul ADN va fi negativ.", a mărturisit ea.

Din păcate, a doua zi, aceasta avea să afle exact contrariul. Miché era, într-adevăr, Zephany Nurse și a fost șocată până-n măduva oaselor să afle acest lucru. Părinții ei o mințiseră atâția ani, fără nici cea mai mică remușcare.

Această întâmplare a devenit în scurt timp virală, și pentru că era minora, Miché a fost dusă într-o casă sigură. Imediat după aceea, Lavona a fost arestată, fiind acuzată de răpire, fraudă și încălcarea legii copilului. Ea a recunoscut că nu a reușit să conceapă niciodată, motiv pentru care a recurs la această faptă. Femeia a fost închisă în anul 2016 și a primit o sentință de 10 ani. Nu s-au găsit, totuși, dovezi care să îl acuze și pe Michael de răpire.

Miché a rămas de una singură și cu greu s-a putut lupta cu tulburările sale emoționale. Ea s-a dus să își cunoască părinții biologici, însă, din păcate, nu a simțit niciun fel de conexiune cu ei. Celeste și Morne mai aveau alți trei copii, însă nu au încetat niciodată să o caute pe fiica lor răpită. Adolescenta nu și-a dorit să se mute cu ei, dar a fost de acord să încerce să clădescă o relație cu aceștia.

Lavona a refuzat să îi dea vreo explicație fetei, însă ea a reușit să își găsească puterea de a o ierta. Încă o vizitează în închisoarea din Worcester și așteaptă să fie eliberată în câțiva ani.

Ce părere ai despre această situație?

Citește și: O femeie i-a lăsat toată averea fiice pe care nu și-a dorit-o niciodată, dar a condiționat folosirea banilor

Surse foto: Facebook, Instagram, Youtube

Surse articol: Amomama, BBC, Latimes

Articolul urmator
O femeie suspectează că soția fiului ei îl înșală, așa că-i face nepoatei sale un test ascuns de ADN
O femeie suspectează că soția fiului ei îl înșală, așa că-i face nepoatei sale un test ascuns de ADN
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?
Incepe quiz
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.