O femeie adoptă un băiat care dormea pe trotuar, mama biologică apare abia 14 ani mai târziu

O femeie adoptă un băiat care dormea pe trotuar, mama biologică apare abia 14 ani mai târziu

Redactor Divahair.ro

Uneori, cei care reușesc să aducă pe lume copii nu știu cum să se bucure de ei, cum să își asume rolul de părinți, iar cei care nu pot să conceapă suferă o viață întreagă din cauza asta. Dar alteori, soarta e dreapta și-i aduce pe micuții care au nevoie de dragostea unui părinte exact lângă cei care abia așteaptă să-și ofere iubirea părintească.

Victoria iubea foarte mult copiii și tocmai de aceea a ales să se angajeze ca femeie de serivicu la o școală. Din păcate, la fel ca multe alte femei, nu reușise să conceapă, așa că se bucura să poată fi încojurată de micuți, chiar dacă nu avea unul al ei.

Fostul soț al femeii și-a dorit, de asemenea, copii și nu a putut suporta ideea de a nu deveni părinte. Astfel că a hotărât, într-un final, să divorțeze de Victoria, iar apoi s-a recăsătorit cu o altă femeie alături de care a și făcut doi copii.

"Ce am eu? Patruzeci și trei de ani și nu am nimic!", și-a spus Victoria cu amărăciune.

Apoi a râs. "Victoria Baker, nu te mai compătimi!", și-a mai zis.

Până la urmă, era fericită în felul ei. Avea o căsuță și o pisică iubitoare, pe Huck Finn. La sfârșit de săptămână, ea obișnuia să meargă cu mașina până într-un oraș din apropiere pentru a face cumpărături. Se întorcea destul de târziu, seara.

Într-o seară, atunci când a ajuns acasă, nu a reușit nicicum să găsescă un loc de parcare pe strada ei. Vecinii ei dădeau o petrecere și aveau mulți invitați

"La naiba! Și nici măcar nu m-au invitat!", și-a zis ea.

Apoi, supărată, și-a scos cumpărăturile din mașină și a început să meargă spre casă. Era la două străzi distanță. În timp ce se apropia de locuința sa, în întuneric, a auzit un zgomot ciudat.

Imagine cu o stradă în timpul nopții

"Cine e acolo?", a strigat ea, speriată.

Apoi a lăsat cumpărăturile jos și s-a uitat atent în jurul său. Un copil mic stătea ghemuit lângă un gard. Avea în jur de șase sau șapte ani, iar fața îi era pătată de lacrimi și brăzdată de pământ.

"Te rog... Te rog, lasă-mă în pace!", a strigat el, speriat, atunci când a privit-o pe Victoria în ochi.

"Iubitule, e în regulă", a spus ea cu blândețe, iar apoi l-a privit și mai atent

Îl cunoștea pe băiat! Era unul dintre elevii de la școala unde lucra!

"Sammy, ce s-a întâmplat? Ce cauți aici?", a întrebat femeia, iar copilul a început să plângă. I-a luat mult timp să-l liniștească, dar, într-un final a reușit. Mai apoi i-a ascultat povestea.

"Mama mea...E bolnavă... Primește medicamente de la una dintre prietenele ei, dar sunt scumpe. Nu e vina ei!", a spus micuțul cu lacrimi în ochi.

"Știu, Sammy. Spune-mi ce s-a întâmplat", a spus Victoria.

"M-a rugat să mă duc la mall și să cer bani de la oameni la ușă, dar eram atât de obosit... încât am adormit. Așa că m-am întors acasă, iar ea m-a întrebat: "Cât ai luat?", așa că i-am spus "doi dolari". Era foarte supărată", a continuat băiatul.

"Apoi mi-a spus: "Dacă nu-mi aduci 50 de dolari, poți să dormi afară!". Eu am spus: "Mamă... te rog, mami! Mi-e atât de foame! Dar ea a țipat la mine și mi-a spus să nu mă mai întorc niciodată", și-a încheiat copilul povestea.
Victoria a simțit cum îi fuge lumea de sub picioare. Era atât de tristă.

"Nu am unde să mă duc", a mai șoptit Sammy, în timp ce o privea cu ochii mari.

Iar Victoria, cu inima frântă, i-a răspuns: "Ba da, ai! Poți să stai cu mine în seara asta. O să fac spaghete și poți să-mi cunoști pisica. Am o pisică URIAȘĂ. Numele lui este Huck Finn..."

În acea noapte, Sammy a dormit într-un loc sigur, la căldură, în micul dormitor de oaspeți al Victoriei, cu Huck Finn la picioarele lui. A doua zi, femeia l-a dus pe copil la școală și i-a spus directorului ce descoperise.

Bărbatul a sunat imediat la poliție și la Protecția Copilului și a fost demarată o investigație asupra mamei lui Sammy. În tot acest timp, băiețelul a stat lipit de Victoria și se putea vedea pe fața sa că se simte în siguranță în preajma ei. Chiar și asistenții sociali au observat acest lucru.

"Are încredere în tine. Și cred că îți pasă de el. Ați putea fi o familie!", a spus una dintre asistente, sugerându-i femeii să îl adopte pe băiat.

Iar Victoria nu a stat pe gânduri. L-a luat pe băiat în grija ei, iar după ce a împlnit 13 ani l-a adoptat în mod oficial. Nu avea foarte mulți bani, dar i-a oferit lui Sammy o viață minunată. Dragostea ei și pisicuța iubitoare au fost de ajuns pentru ca băiețelul să simtă că face parte dintr-o familie.

Peste câțiva ani, Sammy săa căsătorit și și-a întemeiat propria sa familie. Obișnuia să își viziteze mama adoptivă în fiecare duminică alături de soșția sa și de copilul lor.

 Imagine cu o mama și fiul ei adult în timp ce se îmbrățișează

La un moment dat, pe când luau toți prânzul, soneria a sunat.

"Răspund eu, mamă!", a strigat Sam și l-a luat pe Huck Finn în brațe.

A deschis ușa. În fața sa era o femeie de vârstă mijlocie, extenuată

"Da?", a întrebat el.

"Sammy?", a spus femeia, întinzându-și mâinile și zâmbind

"Dragul meu Sammy! Sunt mama ta...", a continuat ea.

Sam s-a uitat la ea neîncrezător.

"Nu ești mama mea. Mama mea este în bucătărie și pregătește prânzul, așa cum a făcut-o în fiecare duminică din ultimii paisprezece ani. Nu știu cine ești tu", a spus el calm.

Apoi a închis ușa și s-a dus direct în bucătărie. Și-a îmbrățișat mămica adoptivă, iar apoi a pupat-.

"Te iubesc, mamă", a șoptit el.

"Te iubesc atât de mult!", a continuat.

Citește și: Un băiețel merge din ușă în ușă cerșind bani pentru a cumpăra mâncare pentru mama bolnavă, o femeie îl urmărește

Surse foto: iStock, Unsplash

Surse articol: Amomama

Articolul urmator
O mamă și-a plâns timp de 12 ani fiul pe care îl credea decedat, dar a avut parte de un adevărat miracol! Un telefon de la spital i-a schimbat radical viața
O mamă și-a plâns timp de 12 ani fiul pe care îl credea decedat, dar a avut parte de un adevărat miracol! Un telefon de la spital i-a schimbat radical viața
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (269)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.