O femeie face jurăminte băieților soțului în ziua nunții: "Era important ca ei să știe că sunt onorată să devin mama lor vitregă"

O femeie face jurăminte băieților soțului în ziua nunții: "Era important ca ei să știe că sunt onorată să devin mama lor vitregă"

Redactor Divahair.ro

În copilărie, îmi plăcea foarte mult ideea de economisi bani cu un obiectiv anume. Întotdeauna am avut o pasiune pentru finanțe și antreprenoriat - de la tunderea gazonului la începerea propriei mele afaceri de curățenie. Dacă cineva mi-ar fi spus la vremea aceea că voi deveni planificator financiar, cu siguranță că aș fi crezut. Dar dacă cineva mi-ar fi spus vreodată că mă voi căsători cu un bărbat care are deja doi copii, i-aș fi răspuns că este nebun...

Imediat după ce am terminat facultatea, m-am dus să lucrez la o firmă de planificare financiară din Indianapolis, IN. Acolo l-am cunoscut pe Tim, viitorul meu soț. Și el era angajat acolo și am fost colegi pentru aproximativ un an. Mai apoi a demisionat, căci primise o ofertă mai bună din partea unei alte companii. Pe atunci, eram simpli prieteni și nu mi-aș fi imaginat vreodată că vom ajunge să ne căsătorim.

Imagine cu Alexis și Tim Woodward în timp ce fac un selfieSursa foto: Facebook

La câteva luni după ce și-a dat demisia, ne-am revăzut la biserică. Ei bine, am început să ne vedem tot mai des apoi, mai exact, în fiecare săptămână la slujbă. Pe parcursul timpului, prietenia noastră a devenit tot mai strânsă. Râdeam mult împreună și ne simțeam bine unul în prezența celuilalt. Într-o dimineață oarecare, m-a sunat și mi-a spus că a visat că voi ieși la o întâlnire cu cineva, iar apoi m-a întrebat dacă vreau să ne vedem. Aveam deja o întâlnire stabilită pentru seara respectivă, așa că i-am sugerat să ne vedem săptămâna următoare.

Din fericire, întâlnirea pe care am avut-o cu celălalt bărbat a fost groaznică. În schimb, Tim a ridicat ștacheta foarte sus. Întâlnirea noastră a durat o zi întreagă. De dimineață, am făcut împreună un antrenament și am luat masa. Mai apoi, am mers la Escape Room, iar seara am luat cina la o berărie locală.

Imagine cu Alexis și Tim Woodward într-o excursieSursa foto: Facebook

Mi-a plăcut extrem de mult prima noastră întâlnire. Am fost activi, ne-am distrat și am avut multe multe discuții profunde și intime. Am râs atât de tare împreună încât ne dădeau lacrimile. Chiar atunci mi-am și dat seama că vreau să mă căsătoresc cu el.

Au trecut câteva luni, timp în care ne-am cunoscut mult mai bine și ne-am simțit minunat împreună. Tim mi-a cerut, în mod oficial, să fiu iubita sa în timpul unei plimbări la apus. Asta se întâmpla în iulie 2019.

La o lună după aceea, i-am cunoscut pe cei doi băieți ai săi, care aveau 2 și 6 ani pe atunci. Deși eu și Tim ne cunoșteam deja de doi ani, a vrut neapărat ca totul să fie oficial înainte să mi prezinte pe micuții săi. Prima noastră întâlnire a mers ca pe roate. Le-am adus băieților cadouri, apoi am vizitat împreună un parc. Micuții m-au rugat să le promit că ne vom revedea curând, ceea ce mi s-a părut grozav.

Imagine cu Alexis, Tim Woodard și copiii lor într-un parc de distracțiiSursa foto: Facebook

Așa că a doua zi ne-am dus cu toții la Holiday World, unde am vizitat parcul acvatic și ne-am dat în roller coaster. Am petrecut mult timp împreună în 2019 și 2020 și ne-am creat foarte multe amintiri frumoase.

După un an de la începutul relației, în octombrie 2020, eu și Tim am plecat într-o excursie în Arizona/Utah. Atunci am avut parte de surpriza vieții mele. Inițial, am vizitat Parcul Național Zion, iar apoi am făcut o drumeție pe Canyon pentru a prinde cel mai frumos apus de soare. În vârf, Dave Tate ținea un concert acustic. Am început imediat să plâng, deoarece era cel mai romantic moment pe care îl trăisem vreodată.

Abia când am vrut să îi las bacșiș lui Dave, am văzut că nu avea niciun borcan în apropierea sa. În acel moment, mi-am dat seama că era acolo pentru mine... Tim m-a cerut de soție la apus, chiar în acel loc. Mi-a scris cea mai înduioșătoare felicitare și mi-a spus cele mai dulci lucruri înainte de a se pune în genunchi. Dar nu-mi amintesc exact discursul său pentru că eram atât de emoționată și șocată de ceea ce se întâmpla.

Vacanța noastră a fost de-a dreptul minunată. Ne-am plimbat, ne-am relaxat și am sărbătorit logodna noastră într-o stațiune foarte drăguță. Ne-a plăcut atât de mult acea excursie, încât am hotărât să ne căsătorim în Parcul Național Rocky Mountain pe 1 iulie 2021. Pentru ceremonia noastră, am pregătit jurăminte atât pentru Tim, cât și pentru băieții săi. Era foarte important pentru mine ca ei să știe că mă simt onorată să fiu, în mod oficial, mama lor vitregă.

Le-am făcut și câteva promisiuni din inimă. Le-am spus că îi voi iubi necondiționat, că le voi asigura un mediu iubitor și primitor acasă, că voi întotdeauna acolo pentru ei.

Nunta noastră s-a transformat într-o vacanță de familie și ne-am distrat de minune explorând împreună Parcul Național Rocky Mountain. Am făcut drumeții și am urmărit focul de artificii din 4 iulie. 

Avem zile mai bune și zile mai grele. Chiar și atunci când lucrurile sunt foarte bune într-o familie născută precum a noastră, tot sunt puțin complicate. În medie, durează aproximativ șapte ani ca astfel de familii să înceapă să se simtă, cu adevărat, familie. Este un proces lung și dificil, dar o vom scoate la capăt.

Tim are o legătură foarte specială cu micuții săi. Conexiunea pe care o am eu cu ei este foarte diferită. Obișnuiam să încremenesc de fiecare dată când mă numeau mamă-vitregă, dar acum consider că mi se potrivește de minune acest rol. Pentru a mă apropia mai mult de băieți, încerc să fac cât mai multe activități cu ei, în funcție de ceea ce-și doresc: baschet, jocuri video, înot, lupte.

Eu și soțul meu descoperim în continuare ce înseamnă să fim o familie mixtă. Ba chiar, ne-am decis să îi ajutăm și pe alții să facă același lucru. Am creat împreună Blend Welth, o firmă de gestionare a averii care se concentrează în mod special pe nevoile familiilor mixte. Fiecare zi vine cu noi provocări, dar ne bucurăm atât de mult să ajutăm alți oameni care se află în aceeași situație ca a noastră!

De asemenea, aș vrea să împărtășesc două sfaturi cu toate persoanele care trec printr-un astfel de proces. Diminuează-ți așteptările și ia în calcul regula 5, 5, 5! Da, există foarte multe lucruri pe care nu le poți controla într-o familie amestecată. Dar, dacă nu-ți mai creezi așteptări nerealiste despre cum ar trebui să arate o astfel de conexiune, lucrurile vor deveni semnificativ mai bune.

De câte ori te confrunți cu o problemă sau cu o situație neplăcută, întreabă-te asta: „Va conta peste 5 săptămâni? Peste 5 luni? Peste 5 ani?".

Citește și: Orfani de mamă dorm pe podea, de doi ani, deși locuiesc cu tata în apartament cu patru dormitoare

Sursăe articol: Lovewhatmatters, Facebook, Instagram

Sursa foto principală: Facebook

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Scrisoarea de „încurajare" a unui tată este găsită de o femeie cu suflet mare care face tot posibilul să-l găsească pe fiul acestuia
Scrisoarea de „încurajare" a unui tată este găsită de o femeie cu suflet mare care face tot posibilul să-l găsească pe fiul acestuia
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?
Incepe quiz
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (30)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.