O femeie nu și-a văzut mama decât în fotografie. Se întâlnesc, în sfârșit, 53 de ani mai târziu

O femeie nu și-a văzut mama decât în fotografie. Se întâlnesc, în sfârșit, 53 de ani mai târziu

Redactor Divahair.ro

Nimic, dar nimic, nu se compară cu dragostea unei mame. Cea care te-a ținut nouă luni în pântecele său, cea care te-a adus pe lume cu bucurie, dar chinuită de durere, nu ar putea face altceva decât să îți ofere toată dragostea sa. Uneori, în funcție de circumstanțe, aceste acte de iubire maternă diferă și pot părea chiar neobișnuite, dar adevărul este că tot ceea ce face o mamă este făurit din devotament pentru puiul său.

Unele decizii pot fi chiar dureroase, dar ele sunt luate întotdeauna urmărind un singur beneficiu: bunăstarea copilului. După aceată regulă nescrisă, Pok Cha, o femeie din Coreea de Sud, și-a dat fiica spre adopție. Aceasta este povestea sa:

Imagine alb negru cu Kleinhans când era micăSursa foto: Youtube

La 53 de ani de la nașterea sa, o femeie din Colorado și-a împlinit cel mai mare și greu de atins vis: a întâlnit-o pe cea care i-a dat viață. Kleinhans, care are și ea doi copii la rândul său, nu ar fi crezut vreodată că va ajunge în punctul de a-și cunoaște adevăratele sale rădăcini. Dar uite că minunile chiar se întâmplă... uneori, și după cinci decenii!

Imagine cu Pok Cha și fiica sa la știriSarah Kleinhans și mama sa biologică

Sursa foto: Youtube

Pok Cha a rămas însărcinată cu un sergent american staționat în Seoul, în perioada anilor 60. Din păcate, tânăra mămică nu-și permitea să îi ofere fiicei sale, Kleinhans, un viitor strălucit așa cum și-ar fi dorit și la doar 14 luni a dat-o spre adopție. Micuța a fost înfiată de către o familie americană care locuiește în New Hampshire și s-a ales și cu un frățior vitreg. Înainte de a-și lua la revedere de la fiica sa, tânăra coreeancă i-a oferit micuței un medalion cu poza sa.

Din fericire pentru Kleinhans, viața sa a fost grozavă, chiar dacă a trăit departe de cea care a adus-o pe lume. Chiar și așa, femeia, care era conștientă că fusese adoptată, se gândea constant la Pok Cha. Încă din copilărie, ea și-a dorit cu orice preț ca la un moment să o poată cunoaște: „În fiecare an, de ziua mea, mă gândesc la tine. Mă uit în gol și spun: „Ești în viață? Te gândești la mine?”.

Imagine cu Kleinhans alături de copiii ei și mama sa adoptivăKleinhans, copiii ei și mama sa adoptivă

Sursa foto: Youtube

Femeia a reușit să își găsească mama abia la 53 de ani, după ce a făcut un test ADN și s-a înscris pe site-ul 23andMe. Atunci, ea a aflat că are o soră vitregă pe nume Lynda, care, ulterior, a condus-o pe femeia din Colorado către mama sa biologică.

După ce au vorbit vreo două săptămâni la telefon, cele două au stabilit o primă întâlnire în Monrovia, în casa unui prieten, în mai 2022. Bineînțeles, și cele două fiice ale lui Kleinhans au luat parte la marele moment. Acestea și-au cunoscut, în sfârșit, adevărata bunică.

Imagine cu Kleinhans în timă ce își îmbrățișează mamaSursa foto: Youtube

Momentul întrevederii lor a fost cu adevărat emoționant. Mama și fiica s-au îmbrățișat puternic, cât pentru toți acei ani în care nu s-au văzut. În ciuda faptului că a fost dată spre adopție, Kleinhans nu a judecat-o niciodată pe Pok Cha. Aceasta a ales să îi înțeleagă decizia și, chiar mai mult, i-a mulțumit pentru că i-a oferit șansa unei vieți mai bune.

 Imagine cu Kleinhans alături de mama sa în timp ce îi arată o pozăSursa foto: Youtube

„Cât de altruistă trebuie să fii pentru a oferi copilului tău o viață mai bună. Și așa, ca bebeluș mixt, a fost un moment foarte dificil și era și sfârșitul anilor 60", a concluzionat femeia.

Citește și: Bărbatul își dă afară din casă soția și fiica de 3 ani și le abandonează într-o parcare

Surse articol: Amomama, Newscolony, Indianwomensworld

Surse foto: Youtube

Articolul urmator
Mama abandonează fetița nou-născută pe stradă fără să-i pese de soarta ei. Îi aude vocea pentru prima dată 30 de ani mai târziu
Mama abandonează fetița nou-născută pe stradă fără să-i pese de soarta ei. Îi aude vocea pentru prima dată 30 de ani mai târziu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.