S-a prăbușit lumea peste mine când am aflat că soțul meu are o aventură amoroasă cu mama mea

Redactor Divahair.ro

"Soțul meu mi-a mărturisit recent ceea ce s-a întâmplat în urmă doi ani la petrecerea burlacilor. S-a prăbușit lumea peste mine atunci când am aflat că el avea o aventură... tocmai cu mama mea! Încă nu-mi vine să cred...

Îmi aduc aminte că s-a comportat foarte ciudat după petrecere, dar pur și simplu am crezut că era stresat de nuntă. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut că el fusese în patul mamei mele cu o noapte în urmă. Mi-a povestit că s-a distrat grozav la petrecere alături de prietenii săi și că a băut exagerat de mult, deși el nu este fanul alcoolului. Își mai aduce aminte că a ajuns acasă într-un final, însă nu știe exact cum a făcut asta.

Imagine cu o femeie îmbrăcată în negru care plânge

Ei bine, se pare că nu m-a găsit pe mine acasă, însă mama mea îl aștepta acolo. În tot acest timp eu credeam că el este la un prieten acasă și că se odihnește, după cum îmi promisese cu o zi în urmă. Dar nu! El era în cameră de lângă. Cu mama mea!

În dimineața aceea, s-a strecurat fără pic de rușine din camera mamei mele în camera mea și mi-a spus că atunci s-a întors de la prietenul la care a dormit. Imediat după, s-a așezat în pat lângă mine, iar eu, fericită fiind că este în regulă și că s-a comportat exemplar, m-am gândit să îl... “răsplătesc“. Deși își primise răsplata cu câteva ore în urmă... de la mama mea! Chiar a doua zi după acest “minunat“ incident ne-am căsătorit.

Nu, mama mea nu este chiar o “mama normală”. De foarte multe ori a încercat să flirteze cu partenerii mei, însă nu m-aș fi gândit vreodată că ar putea fi vorba de mai mult de atât. Chiar râdeam cu soțul meu la un moment dat despre atitudinea asta a ei, iar el m-a asigurat că nu o găsește nicicum atractivă.

Bineînțeles, după ce am aflat această poveste, m-am dus să o confrunt pe mama. Inițial a pretins că nu știe despre ce vorbesc, iar mai apoi a negat totul. Într-un final, mi-a recunoscut ce s-a întâmplat, doar că a menționat faptul că ea nu și-ar fi dorit asta. Pur și simplu s-a trezit cu soțul meu peste ea! Ce ghinion, nu-i așa? Mama mea nu a fost în stare nici măcar să fie sinceră cu mine. Nu a vrut să-mi ofere nici măcar cea mai mică urmă de respect. Nici măcar atât nu aș fi meritat?!

Totul se simțea ireal. Ca și cum aș fi avut un coșmar care nu avea de gând să se mai termine. Încă simt acei fiori. Retrăiesc la infinit momentul în care am aflat povestea care mi-a frânt inima. Nu am fost trădată doar de soțul meu, ci și de mama mea! Mi-am pierdut în aceeași zi ce mai importanți doi oameni din viața mea. De ce? Pentru că ei nu m-au considerat la fel de importantă.
Nu știu cum aș putea rămâne în această căsnicie. Nu mi-aș putea ierta niciodată soțul. Nici măcar nu aș vrea să încerc să o fac. Mi se pare ireal! Iar despre mama mea ce să mai zic? Nici măcar nu a încerca să fie sinceră cu mine. Eu de ce aș ierta-o? Nici măcar nu pot înțelege cum s-au putut comporta că și cum nimic nu s-ar fi întâmplat atât de mult timp. Ne-am întâlnit cu toții de foarte multe ori. Nu aș fi putut crede că așa ceva chiar este posibil.

Nu, povestea nu se termină aici. La câteva zile după ce am primit vestea, m-am hotărât să-l întreb pe soțul meu dacă mama mea a fost sinceră atunci când a spus că ea nu și-a dorit acel lucru, mai ales că el băuse în acea noapte. Mama mea mințise, evident, dar minunatul meu soț s-a hotărât să-mi ofere mult mai multe detalii despre relația lor. Și așa am aflat eu că ei vorbeau deja de luni întregi, își trimiteau mesaje. Da, exact sub nasul meu! Mai mult, el mi-a mai povestit că acea escapadă fusese planificată cu o zi în urmă. Da, m-a mințit în mod intenționat că va fi la un prieten acasă și chiar a plecat mai repede de la petrecere pentru a se putea vedea cu mama.
Atunci când l-am întrebat de ce a făcut asta, mi-a spus că se simțea foarte atras de lucrurile interzise. Înainte de nunta noastră s-a gândit chiar că își ratează tinerețea lângă mine și că ar fi trebui să experimenteze mai mult. Se pare că experiențele alături de mama mea nu i-au fost suficiente...

Într-un final și-a cerut scuze și mi-a promis că nu se va mai întâmpla asta niciodată. Ironic, nu-i așa? Și-ar fi dorit să îl ieri și să ne continuăm căsnicia ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar eu l-am dat afară din casă și imediat i-am cerut divorțul. De asemenea, am rugat-o pe mama mea să nu mă mai caute niciodată."

Citește și: „Mai am doar câteva luni de trăit și am aflat că soțul meu mă înșală”

Articol preluat de pe Cafemom 

Surse foto: iStock

Articolul urmator „Mai am doar câteva luni de trăit și am aflat că soțul meu mă înșală”

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.