S-a rugat pentru viața soției lui fără puls timp de 28 de minute și a primit un semn divin. Dovada clară că miracolele chiar există!

S-a rugat pentru viața soției lui fără puls timp de 28 de minute și a primit un semn divin. Dovada clară că miracolele chiar există!

Redactor Divahair.ro

Un bărbat a avut parte de șocul vieții lui atunci când a aflat că soția sa suferise un accident și că se afla în stare gravă, pe patul de spital. Deși femeia nu mai avea puls deja de 28 de minute, el a continuat să spere și să se roage lui Dumnezeu, iar, într-un final, a primit un semn divin. Ceea ce s-a întâmplat mai apoi este, într-adevăr, un miracol. 

Totul s-a întâmplat în anul 2018, într-o zi însorită și călduroasă de vară. Gerald Gustin, din Argyle, Texas, a observat că primise un mesaj pe telefonul mobil de la soția sa, Kim Gustin. A deblocat imediat telefonul pentru a vedea despre ce este vorba și a devenit instant neliniștit. Soția lui îi scrisese că nu se simte bine și că va merge acasă.

Însă după ce a citit mesajul respectiv, bărbatul a putut simți că ceva nu este în regulă cu partenera sa. Tocmai de aceea, a început să o sune, sperând că îi va răspunde și îl va asigura că este totul bine. Așa că a apelat-o, și a apelat-o, și a apelat-o... dar Kim Gustin nu a răspuns la telefon. În schimb, după câteva minute bune de sunat, cineva răspunde la mobilul ei și îi dă o veste cruntă soțului îngrijorat.

Imagine cu Gerald Gustin în timpul unui interviu

Femeia făcuse accident și chiar în acel moment i se aplicau manevrele de resuscitare. Auzind asta, Gerald Gustin a încremenit. A sperat să nu fie nimic grav, însă persoana de la capătul celălalt ar firului i-a explicat că starea soției sale nu este nici pe departe îmbucurătoare. Ce se întâmplase, mai exact?

Ei bine, Kim și-a pierdut conștiința în timp ce conducea și s-a ciocnit cu mașina de bariera autostrăzii. Ea a fost transportată de urgență la cel mai apropiat spital din apropiere și, ulterior, medicii au descoperit că suferise un stop cardiac. Femeia se afla deja în stare critică, iar medicii nu erau optimiști în legătură cu recuperarea sa.

Atunci când a ajuns la spitalul unde fusese aduse partenera lui, Gerald a aflat că inima acesteia nu mai bătea de exact 28 de minute. Organele ei, de asemenea, nu mai răspundeau la stimuli. Bărbatul a fost distrus să își vadă soția astfel, dar a sperat că se va face bine, printr-o minune. Pur și simplu, nu era pregătit să își ia la revedere de la ea.

Cât timp a stat și și-a privit soția pe patul de spital, bărbatul încerca să înțeleagă ce se întâmplă. Întreaga viață i-a trecut prin fața ochilor în acele momente. Fiind o persoană religioasă, de asemenea, s-a gândit că nimic nu ar fi imposibil pentru Dumnezeu și că, dacă i se va face milă de el, o va ajuta pe soția sa să își revină.

Imagine cu Kim Gustin în timpul unui interviu

Și chiar când întreaga sa existență părea să se destrame, Gerald a ales să nu își piardă speranța. A făcut o rugăciune și l-a implorat pe Dumnezeu să facă o minune pentru el și pentru copiii săi, care nu-și doreau să rămână fără mamă.

Rugile bărbatului îndurerat au fost ascultate, iar soția sa a reușit să treacă cu bine peste prima sa noapte în spital. Medicii nu s-ar fi așteptat la asta. Tocmai de aceea, Gerald a continuat să se roage și zilele următoare, sperând că în felul acesta își va recăpăta soția. El și-a amintit cum "Dumnezeu i-a vorbit" în cele mai grele momente ale sale:

"Fac un miracol. Răspund rugăciunea ta. Dacă El îmi spune că asta se va întâmpla, nu contează ce spune omul. Asta se va întâmpla. Tu doar ține-te de ea.", a declarat bărbatul.

În următoarele zile, starea lui Kim a început să se îmbunătățească. Medicii au deconectat-o, apoi, de la ventilator și ea s-a trezit din comă. Deși se chinuia ă vorbească, expresiile sale faciale erau suficient de liniștitoare pentru întreaga sa familie. Treptat, a început să se recupereze, iar după aproape o lună de stat în spital, femeia a primit undă verde să se întoarcă acasă. Ce fericire pentru soțul și copiii ei!

Imagine cu Kim Gustin și Gerald Gustin alături de copiii lor la masă

Într-adevăr, recuperarea nu a fost ușoară și chiar dacă a revenit la familia ei, femeia a mai avut multe de îndurat din cauza accidentului suferit în data de 18 iunie 2018. Prin pregătire fizică, reabilitare și rugăciune, femeia din Texas a găsit o nouă perspectivă asupra vieții ca soție, mamă și credincioasă. Ea și-a dat seama că a fost binecuvântată pentru că a reușit să scape de moarte cu ajutorul lui Dumnezeu.

"Și sunt recunoscătoare că soțul și copiii mei au putut să îl vadă pe Dumnezeu lucrând și să vadă minunile pe care mulți oameni nu ajung să le vadă", a mărturisit ea.

În ziua de 11 iulie 2020, ea a sărbătorit doi ani de când s-a vindecat miraculos și a ținut să marcheze momentul cu o postare pe pagina personală de Facebook.

"Astăzi s-au împlinit 2 ani de la stopul cardiac, accidentul vascular cerebral și decesul meu! Astăzi sărbătoresc faptul că sunt în viață, Harul salvator al lui Dumnezeu și dragostea Lui pentru mine. Sunt încă înmărmurită. A fost un drum lung, dar Dumnezeu, familia și prietenii mei au fost alături de mine la fiecare pas.", a scris ea.

Tu ce crezi despre această poveste emoționantă cu final fericit?

Citește și: Mama a 9 copii a devenit înger păzitor pentru o bătrână de 84 de ani, după ce i-a oferit un adăpost ca să nu degere de frig

Surse foto: Youtube, Facebook, Facebook

Surse articol: Amomama, Cbn, Godtv

Articolul urmator
Am aflat chiar în noaptea nunții că soțul meu îmi este infidel și m-am răzbunat pe el de față cu toată lumea
Am aflat chiar în noaptea nunții că soțul meu îmi este infidel și m-am răzbunat pe el de față cu toată lumea
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?
Incepe quiz
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.