Scrisoare pentru prietenii care sunt aici pentru mine chiar și atunci când nu sunt "eu"

Redactor Divahair.ro

Scrisoare pentru prietena mea cea mai bună, cea este mereu aici pentru mine... chiar și atunci când nu sunt "eu".

"Știu că în unele zile s-ar putea să vrei să-ți dai ochii peste cap sau să mă apuci de umeri și să mă zgudui zdravăn. Da, știu că vrei să faci asta. Și te înțeleg perfect. Ai vrea să mă rogi să vorbim și despre altceva... despre orice altceva în afară de EL, cel care mi-a frânt inima de atâtea ori. Știu, știu că ți-e greu să mă accepți, dar o faci de fiecare dată și o faci atât de bine... Apreciez nespus de mult. Crede-mă.

Știu că ai avea nevoie de spațiul tău personal uneori, de o zi liniștită în care să te scutesc de dramele mele. Știu că sunt greu de suportat. Dar, chiar și așa, ești mereu acolo pentru mine și nu ți-aș putea mulțumi vreodată îndeajuns pentru asta. Bunătatea ta și răbdarea ta fără margini nu rămân neobservate. Văd totul.

Imagine alb-negru cu două femei care se îmbrățișează

Crede-mă... Sunt conștientă de tot ceea ce faci pentru mine și apreciez fiecare gest în parte. Îți mulțumesc din inimă! Îți mulțumesc pentru toate nopțile în care ai stat trează să mă liniștești. Îți mulțumesc pentru că mi-ai ascultat poveștile triste și exasperante de mii de ori. Îți mulțumesc că mi-ai acceptat disperarea. Îți mulțumesc pentru că, de multe ori, ai suferit cot la cot cu mine... din vina lui. 

Știu, ai fi vrut de atâtea ori să îmi spui să încetez. Să mă rogi să nu îi mai trimit mesaje, să nu îi mai cerșesc iubirea. Știai că nu este bun pentru mine, că mă va distruge. Dar te-ai abținut de fiecare dată. Ai pus nevoile mele deasupra alor tale. Întotdeauna. Întotdeauna ai fost acolo pentru tine, mi-ai oferit umărul tău. Întotdeauna m-ai sprijinit și ai încercat să mă ghidezi pe cât de bine ai putut. Ai încercat de atâtea ori să mă împiedici să greșesc și nu te-ai supărat niciodată pe mine atunci când călcam strâmb. Ce era să faci până la urmă? Fără tine aș fi luat-o razna.

Da, știu, uneori eram înnebunitoare. Inima mea era frântă și sufeream teribil. Dar tu oricum știai asta. Tu îmi înțelegeai durerea mai bine ca oricine. Nici măcar nu știam să fiu altfel. Dar tu m-ai acceptat oricum.

Îți mulțumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat. Îți mulțumesc că m-ai încurajat. Îți mulțumesc că ai râs alături de mine, că ai plâns, că mi-ai fost aproape în orice secundă.

Îți mulțumesc că m-ai ajutat să mă adun de fiecare dată. Fătă tine, cel mai probabil nu aș mai fi fost eu acum. Îți mulțumesc că nu m-ai părăsit niciodată, nici măcar atunci când te scoteam din sărite.

Îți mulțumesc că m-ai învățat ce înseamnă dragostea necondiționată. Nu cred că voi mai primit vreodată în această viață o iubire mai pură și mai sinceră ca a ta. Tu nu ai vrut nimic la schimb niciodată, nu ai avut niciun fel de așteptare. M-ai iubit, pur și simplu. M-ai iubit și atât. Ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată și de aceea vreau să îți mulțumesc..."

Citește și: Sunt o supraviețuitoare a abuzului și nimeni n-a știut asta. Nici măcar eu

Sursă articol: Thoughtcatalog

Surse foto: iStock

Articolul urmator Scrisoare pentru femeia care mi-a distrus relația:"Chiar și așa, cu inima zdrobită în mii și mii de bucățele, eu te iert"

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.