Soția mea urăște ziua nunții noastre pentru că a trebuit să aibă grijă de copii

Soția mea urăște ziua nunții noastre pentru că a trebuit să aibă grijă de copii

Redactor Divahair.ro

Atunci când visezi la ziua ta cea mare, cel mai probabil că te imaginezi cu un zâmbet larg pe buze, distrându-te alături de cei dragi și dansând până în zori. E clar că orice mireasă își dorește, până la urmă, ca ziua nunții ei să fie extrem de amuzantă și... perfectă! Ei bine, oricât de bine ți-ai planifica această zi, uneori mai apar și anumite erori, mici sau mari, care, din păcate, ți-ar putea ruina momentul.

Tim, un utilizator al platformei de socializare Reddit, a împărtășit cu publicul larg povestea nunții sale. Sally, soția sa, și-a ruinat de una singură marele moment, atunci când a decis că micuții săi ar trebui să participe la ceremonie.

Chiar dacă Tim i-a spus de la bun început că ideea este un teribilă, femeia nu l-a ascultat și a făcut, într-un final, exact așa cum și-a dorit.

Imagine cu un tablou spart cu o poză de la nuntă

"În timp ce plănuiam nunta, am spus clar cum aș vrea să nu fie copii prezenți - dar soția mea a fost împotrivă, deoarece îi place energia pe care o aduc copiii la nunți", a împărtășit Tim pe Reddit.

Inițial, cei doi soți erau pe cale să facă un compromis. Mai exact, voiau să stabilească o limită de vârstă pentru copiii care ar fi putut participa la eveniment. Erau acceptați doar cei care aveau minim 10 ani împliniți. Însă înțelegerea a picat atunci când mireasa și-a dat seama că în felul acesta nu și-ar fi putut aduce proprii copii nuntă. Micuții aveau atunci doi ani, respectiv șase luni.

"A vrut să ne aducă și copiii, dar i-am spus că sunt împotrivă. Cine ar fi avut grijă de ei?", a mai spus Tim.

Sally a venit, bineînțeles, cu o soluție. Femeia s-a gândit că părinții ei și ai soțului ei vor putea avea grijă de copiii lor. Din păcate, lucrurile nu aveau să decurgă conform planului.

"Mi-a spus că părinții noștri ne vor ajuta, iar eu i-am zis că nu am de gând să le cer părinților mei să aibă grijă de copii în loc să se distreze la nunta mea.", a mai adăugat bărbatul.

Și cum socrii ei au ieșit din ecuație, mireasa și-a pus toată încrederea în părinții ei. Spera că aceștia îi vor îngriji copiii, deși și ei aveau deja alte planuri pentru seara respectivă. Voiau să se distreze, la fel ca orice alt invitat.

Într-un final, Sally a fost cea care a avut grijă de micuții săi. Din păcate, mireasa nu a făcut decât să alerge dintr-o parte în alta după copiii ei, pe tot parcursul petrecerii. Nici nu este de mirare că își urăște ziua nunții!

"Soția mea abia dacă a dansat și s-a ridicat de tot, pentru că avea grijă de copii și alerga după ei tot timpul. S-a plâns de faptul că toți ceilalți s-au bucurat de nunta ei, dar ea, ca mireasă, nici măcar nu a apucat să danseze mai mult de două ori.", a concluzionat Tim.

Tu ce crezi despre această întâmplare? Ce ar fi trebuit să facă Sally cu copiii pentru a avea o nuntă reușită?

Citește și: Mama l-a înșelat pe tata timp de șase ani înainte ca el să moară

Surse foto: iStock

Surse articol: Kidspot

Articolul urmator
Soția mea m-a implorat să nu divorțez de ea, apoi am prins-o înșelând din nou
Soția mea m-a implorat să nu divorțez de ea, apoi am prins-o înșelând din nou
Ce fel de copii vei avea?
Incepe quiz
Ce fel de copii vei avea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.