Soțul a cerut astăzi să avem o căsătorie deschisă

Soțul a cerut astăzi să avem o căsătorie deschisă

Redactor Divahair.ro

Este la modă să ai o "căsnicie deschisă"? Sau este o necesitate?  Sau doar un oarecare moft al unuia dintre parteneri? Dar ce vrem, mai exact, atunci când îi cerem soției/soțului un mariaj deschis? Există o definiție concretă pentru asta? 

Ei bine, căile inimii rămân, în continuare, extrem de încurcate, iar acesta este și motivul pentru care o femeie a ajuns să-și spună oful pe Reddit.

Casandra a avut parte de un real șoc atunci soțul ei i-a spus că vrea o căsnicie deschisă. Pentru că îl iubește enorm de mult, mămica se gândește să accepte această dorință a sa. Totuși, ea nu vrea să se vadă cu altcineva, însă ar fi dispusă să-l lase pe tatăl copilului ei să facă asta. Pentru că nu știa dacă este în regulă sau nu să gândească așa, aceasta și-a împărtășit povestea cu publicul larg prin intermediul unei postări pe Reddit. Iată ce a zis:

"Soțul a cerut astăzi să avem o căsătorie deschisă

Ei bine, după cum spune titlul, soțul meu a cerut astăzi o căsătorie deschisă. Nu m-am simțit niciodată atât de nepotrivită ca soție și mamă. Mi-a mărturisit în trecut cum că îi place goana/ sentimentul de curta o femeie. Eu doar...nu știu... mă face să mă simt ca și cum aș fi fost prea ușoară sau lipicioasă. Am avut o perioadă scurtă de iubire înflăcărată și acum avem un copil de 1 an și suntem căsătoriți de aproximativ 3 ani. Pur și simplu nu știu cum să abordez această situație. El spune că încă mă iubește și că sunt persoana lui, dar are această nevoie. Vreau ca el să aibă ceea ce vrea/are nevoie și dacă nu sunt eu, așa să fie, dar mă doare. Sunt nebună că gândesc așa?"

După cum era de așteptat, internauții au reacționat în număr cât mai mare. Mulți dintre ei i-au explicat femeii că mariajul ei s-a terminat și că ar trebui să ia în considerare divorțul. Aceasta sunt câteva dintre comentariile lor:

"Ești îndrăgostită de el, așa că încerci să găsești motive pentru a rămâne cu el. Dacă ești o persoană monogamă, faptul că soțul tău are relații sexuale și emoționale cu alte femei nu va face decât să te distrugă. Spui că vrei ca el să aibă ceea ce vrea/are nevoie, dar asta nu ar trebui să fie în detrimentul sănătății tale mentale, emoționale sau fizice.

Vei muri pe dinăuntru mai mult și mai mult de fiecare dată când va sta până târziu, nu va veni acasă, se va duce la o întâlnire, se urcă în pat la tine după ce a făcut amor cu altcineva, trimite mesaje în timp ce este cu tine... lista poate continua.
Vei fi nefericită, iar copilul tău va vedea asta. El va învăța de la tine și din la relația ta cu soțul tău. Este asta ceea ce vrei să îi oferi drept model? Tu, nefericită și soțul tău dispus să continue să te rănească, doar pentru a se asigura că propriile nevoi sunt satisfăcute. Chiar trebuie să te gândești la asta.",

"Relațiile deschise funcționează doar dacă ambii parteneri își doresc cu adevărat acest lucru. Asta vă va distruge căsnicia. Ca să fiu sincer, probabil că mariajul este deja terminat. Depinde doar de cât timp vă ia amândurora să realizați acest lucru.",

③ "Unii oameni sunt monogami. Alții, ca mine, sunt poligami. Cei care sunt poli trebuie să respecte dorințele celor care doresc să rămână cu un singur partener.

Am văzut această situație cu soți care cer o căsătorie deschisă, iar apoi devin foarte supărați când soția primește mai mult decât el. Este un mod meschin de a proceda, deși oarecum amuzant. Este mult mai ușor pentru femei să aibă relații intime decât pentru bărbați.

De multe ori, când bărbații aduc asta din senin în discuție, probabil că au deja pe cineva în minte. Este un lucru la care trebuie să te gândești. Nu-l lăsa să te preseze sau să te intimideze cu ceva. Acest stil de viață necesită încredere și consimțământ.",

"Ești nebună dacă te gândești la asta, da. E clar că nu vrei asta că nu lua în considerare acest lucru. Vei fi nefericită și vei divorța foarte repede.

Se pare că problema lui este că vrea o emoție în mod special. Nu ai nevoie de o căsătorie deschisă pentru asta. S-a gândit la alte lucruri?
Unul dintre lucrurile frumoase la căsătorie este că ai un nivel de încredere pe care alți oameni nu-l au. Se deschid o mulțime de uși pentru lucruri ciudate în dormitor, dacă ești dispus să fii sincer și să ai o minte deschisă. Asta poate fi mult mai excitant decât swing-ul.",

"Căsătoria ta s-a terminat în acest moment. Are pe cineva în minte cu care vrea să facă amor. Vrea doar să nu aibă responsabilitatea financiară de a plăti pensie alimentară sau de întreținere pentru copii, astfel încât să aibă bani pentru întâlniri și escapade cu o altă femeie. Pune-ți gândurile în ordine și obține un consult de divorț. Apoi ai putea la fel de bine să întrebi cu cine se culcă sau încearcă să se culce."

Tu ce părere ai despre această situație? Ce ar trebui să facă femeia în continuare?

*Numele femeii din articol este unul fictiv.

Citește și: Ce am înțeles când soțul meu m-a lăsat pentru mai tânăra lui amantă

Surse foto: iStock

Surse articol: Reddit

Articolul urmator
Soțul meu a început să se comporte ciudat după ce sora mea a anunțat că este însărcinată
Soțul meu a început să se comporte ciudat după ce sora mea a anunțat că este însărcinată
In ce loc ar trebui sa fii ceruta in casatorie?
Incepe quiz
In ce loc ar trebui sa fii ceruta in casatorie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.