Știi ce? Tot ce vreau este să fie ca pe vremuri...

Știi ce? Tot ce vreau este să fie ca pe vremuri...

Redactor Divahair.ro

Totul s-a schimbat și oamenii au uitat cum se simte adevărata iubire, cum era când fluturii din stomac le produceau milioane de emoții.

Acum, toată lumea aleargă după bani, muncește din zori și până-n noapte, iar pentru relațiile amoroase nu mai rămâne timp. Îndrăgostiții devin treptat niște umbre care stau una lângă alta, dar uită să mai trăiască intens fiecare clipă.

Tot ce îmi doresc acum este să mă teleportez în timp... Vreau doar să fie ca pe vremuri. Vreau doar să stăm afară, cu spatele pe iarbă și cu ochii la stele

Vreau doar să fie ca înainte, când râdem toată noaptea și zâmbeam la micile pete de lumină de pe cerul negru ca smoala. Atunci reușeam să ne găsim confortul și să simțim căldura în îmbrățișarea celuilalt, găsindu-ne un cămin sub miile de nebuloase și galaxii care străluceau peste noi. Nu avem pe nimeni altcineva. Ne aveam doar unul pe celălalt. Eram noi și liniștea nopții, fiindcă doar ea ne știa toate secretele.

Femeie gânditoare care stă în lumina soarelui, sprijinită de trunchiul unui copac.

Viața este o călătorie ce ne poartă pe drumuri diverse, doar că mi-aș dori un parcurs lin, fără prea multe schimbări. Vreau doar să fie ca pe vremuri, când niciunul dintre noi nu avea nicio grijă, în afară de a admira frumusețea naturii. Când lumina stelelor învăluia noaptea, fața ta strălucea mai tare, mai ales în momentul în care îți spuneam că sunt îndrăgostită de tine. Când îți spuneam că am nevoie de tine mai mult decât oricine și că nu am iubit pe nimeni altcineva cu atât de mult pathos. Mai știi când îți spuneam să rămâi?

Întinderea cerului pare infinită și astăzi și o pot compara doar cu momentele noastre de tandrețe. Timpul încetinește și acum pentru îndrăgostiți, doar că ei nu mai știu să se bucure ca în trecut. Atunci parcă și ceasul se oprea, iar lumea din jur devenea mică.

Nu înțeleg de ce totul s-a schimbat, de ce nu putem fi cei de altădată. Oare toți oamenii simt această schimbare pe pielea lor? Mă întreb dacă toți tânjesc după clipele din trecut. 

Vreau doar să fie ca pe vremuri, să trăiesc în liniște, ca și cum nu ar exista nimic altceva decât aici și acum. Vreau ca totul să fie bine ca atunci, dar știu că timpul petrecut împreună este scurt. Îmi doresc să stau în brațele tale și să ascult cât mai mult timp posibil ritmul bătăilor inimii tale. Pieptul tău este locul în care îmi odihnesc inima obosită. Pun capul pe pieptul tău și știu că am ajuns în cel mai sigur loc din lume. Acesta este și motivul pentru care îl numesc „raiul meu sigur”. Sunt în sfârșit în pace; sunt în sfârșit acasă. Așa cum eram pe vremuri când nimic nu ne împiedica să stăm zi și noapte împreună.

Ție îți place ritmul în care trăiești sau vrei să aduci trecutul în prezent? Poate că o mașină a timpului ne-ar ajuta să iubim din nou la aceeași intensitate...

Acest articol este o adaptare a celui de pe Thoughtcatalog.

Citește și: O femeie se trezește fără să-și amintească ultimii 23 de ani și crede că logodnicul ei a răpit-o

Surse foto: Unsplash

Surse articol: Thoughtcatalog

Articolul urmator
O viitoare mireasă i-a cerut străbunicii de 101 ani să-i fie domnișoară de onoare la nuntă. A vrut să-i fie alături în ziua cea mare
O viitoare mireasă i-a cerut străbunicii de 101 ani să-i fie domnișoară de onoare la nuntă. A vrut să-i fie alături în ziua cea mare
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?
Incepe quiz
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.