Supraviețuitoarea unui abuz care a murit timp de 3 minute din cauza stresului extrem își revine dintr-o boală "incurabilă" și îi ajută și pe alții să se vindece

Supraviețuitoarea unui abuz care a murit timp de 3 minute din cauza stresului extrem își revine dintr-o boală "incurabilă" și îi ajută și pe alții să se vindece

Redactor Divahair.ro

În luna martie a anului 2021, Alyssa Boyd a fost declarată moartă timp de trei minute. Cum este posibil? Ei bine, după ani întregi de stres, anxietate și depresie provocate de o relație abuzivă, aceasta s-a ales cu insuficiență suprarenală.

Boala ei a fost descrisă drept „incurabilă”, dar la momentul actual, Alyssa Boyd este mamă a patru copii, fericită și perfect sănătoasă. Ea și-a schimbat complet stilul de viață și, cu ajutorul consilierii, a reușit să-și vindece traumele și să-și îmbunătățească starea de sănătate, inclusiv pe cea mintală.

„Mi-am dedicat viața vindecării corpului meu, atât în interior, cât și la exterior. Mi-am schimbat dieta. Am început să fiu mai activă, petrecând mai mult timp în afara casei. Am început să meditez și să scriu în jurnal zilnic. De asemenea, mi-am stabilit sesiuni săptămânale de terapie.”, spune ea.

 Imagine cu Alysaa Boyd în timp ce face un selfieSursa foto: Facebook

Sănătatea mintală a oricărei persoane are un impact direct, evident și extraordinar asupra stării de bine a organismului. Călătoria Alyssei ne dovedește tuturor că o minte sănătoasă poate face minuni, chiar și în cazul bolilor incurabile.

Fiind mamă, aceasta știa că trebuie să facă ceva în privința sănătății sale. Nu făcea asta doar pentru ea, ci mai mult pentru copiii ei: „Copiii mei aveau nevoie de mine să îi îndrum. Aveau nevoie de mine ca să se simtă în siguranță, auziți și acceptați.”

Imagine cu Alyysa Boyd și cei patru copii ai ei în fața caseiSursa foto: Facebook

„Abordarea traumelor mele din copilărie pe parcursul terapiei, înțelegerea modului în care m-au afectat toată viața și cum mi-au modelat perspectiva interioară asupra propriei persoane mi-au oferit cu adevărat claritate în legătură cu importanță rolului meu de mamă.”, mai povestește ea.

Alyssa a reușit să iasă dintr-o relație abuzivă și acum îndeamnă și alte femei care trec prin același lucru să-și ia inima în dinți și să plece de lângă abuzatorul lor. Ea consideră că a putut depăși mai ușor aceste traume mulțumită jurnalului pe care l-a ținut pe tot parcursul relației sale.

Imagine cu Alyssa Boyd în timp ce face o poză în oglindăSursa foto: Facebook

„Să-ți scrii emoțiile și sentimentele pe care le ai în legătură cu situațiile și experiențele trăite zilnic poate aduce o oarecare claritate despre „climatul” în care conviețuiești, ci nu doar despre „vremea” din fiecare zi.”, mărturisește femeia.

Una din patru femei este victima abuzului fizic și/sau emoțional. Același lucru se întâmplă și în cazul bărbaților, unde unul din trei este abuzat în diverse moduri. Povestea Alyssei, după cum o spune chiar ea, poate părea extremă, dar din păcate, este reprezentativă pentru milioanele de femei din lume care trăiesc o astfel de experiență.

Imagine cu Alyssa Boyd și cei patru copii ai lor în excursieSursa foto: Facebook

„Știu că cineva ar putea auzi povestea mea și, chiar dacă nu a fost în situația aceasta, și-ar putea aminti despre o persoană apropiată, care s-a luptat sau care încă se luptă cu abuzul.”, a mai adăugat ea.

La momentul actual, Alyssa se bucură de viață alături de cei patru copii ai ei. Este liniștită și nu mai are nevoie de steroizi pentru a se menține în viață. Organismul ei funcționează mai bine ca oricând și trece de la o zi la alta fără a se mai confrunta cu anxietate. De asemenea, speră să poată ajuta multe alte femei care au trecut sau care trec printr-o relație abuzivă.

Ea are un cont de TikTok unde își împărtășește experiențele și mesajele cu alții și vrea să-și deschidă o tabără de susținere la vară.

„Sper să nu mă susțin doar pe mine, ci și pe alte femei (și bărbați!) care își reconstruiesc viața de la zero. Sper să fiu un punct de sprijin pentru alții, dar un exemplu că DA, poți să ieși dintr-o relație abuzivă și DA, poți prospera în viață!”, a concluzionat ea.

Citește și: O mamă și-a lăsat fiica la orfelinat pentru a o salva de la moarte, iar a doua zi a aflat că fata ei a dispărut

Sursă articol: Facebook, TikTokLovewhatmatters

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Soțul i-a murit în ziua nunții, dar femeia i-a adus fiica pe lume după trei ani. Copila seamănă leit cu el!
Soțul i-a murit în ziua nunții, dar femeia i-a adus fiica pe lume după trei ani. Copila seamănă leit cu el!
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.