Tatăl nu-și poate întreține familia după ce și-a pierdut piciorul. Într-o zi primește o sumă uriașă de la un bun samaritean

Tatăl nu-și poate întreține familia după ce și-a pierdut piciorul. Într-o zi primește o sumă uriașă de la un bun samaritean

Redactor Divahair.ro

Un bărbat și-a pierdut piciorul în timpul unui accident în timp ce construia casa de vis a familiei sale. El avea dizabilități fizice chiar dinainte de a se întâmpla groaznicul eveniment, dar asta nu l-a oprit din a se zbate să le ofere soției sale și copiilor lor o viață minunată. Chiar și așa, din păcate, după ce și-a pierdut piciorul, nu și-a mai putut întreține familia...

Brad Crow din Idaho construia casa de vis a familiei sale atunci când a suferit un accident teribil și și-a pierdut piciorul. Însă nici până în acel moment nu a avut o viață tocmai ușoară. A fost diagnosticat cu un cancer osos rar numit osteosarcom când avea doar 14 ani și a fost nevoit să urmeze un tratament, să facă radioterapie și chimioterapie.

Adolescentul de atunci a reușit, totuși, să depășească și această provocare și a devenit un adult responsabil și dedicat. Curând și-a întemeiat propria familie și a muncit din greu pentru a-și întreține soția și copiii. El s-a căsătorit cu Erica, alături de care a adoptat doi copii minunați și, între timp, a devenit muncitor în construcții.

Imagine cu Brad alături de familia sa în timp ce se joacă

Tocmai de aceea, atunci când s-a hotărât să ofere familiei sale un locșor pe care să îl poată numi acasă, a început să construiască chiar el locuința de vis. Într-o zi, din păcate, în timp ce lucra, și-a fracturat piciorul și a ajuns la spital. A fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a i se înlocui osul fracturat, dar, în timp ce se recupera, a dezvoltat o infecție cu stafilococ. Era pe cale de a-și pierde viața, însă medicii au reușit să îl salveze. În schimb, nu au reușit să facă același lucru și cu piciorul său, pe care au fost nevoiți să îl amputeze mai apoi.

Brad Crow nu-și dorea decât să ducă o viață normală alături de familia sa, însă nu s-a putut bucura de acest lucru. Din momentul în care a rămas fără un picior, s-a confruntat cu multe provocări. A rămas fără loc de muncă și nu a mai fost capabil să își întrețină familia. Soția sa s-a angajat ca șofer de autobuz și a încercat să facă tot mai multe curse pentru a putea acoperi toate cheltuielile familiei, însă banii nu au fost niciodată de ajuns.

Tocmai de aceea, sora lui Erica s-a gândit să facă familiei o surpriză și să ofere o mână de ajutor. Astfel că i-a nominalizat pe sora sa și soțul ei pentru programul "Secret Santa" al East Idaho News.

Atunci când echipa s-a prezentat la ușa casei lor, Erica a rămas încremenită. Nu-i venea să creadă ce se întâmplă. Brad, de asemenea, a început să plângă în timp ce își deschidea cadourile primite prin programul "Secret Santa". I s-a oferit o asigurare de sănătate gratuită timp de un an, care i-ar fi fost de ajutor în caz că apăreau alte complicații în urma rănilor sale.

Însă marele cadou a fost, de fapt, un cec de 50.000 de dolari, sumă pe care cuplul urma să o folosească la finalizarea casei de vis. La momentul în care au fost vizitați de echipă, locuința familiei încă nu era gata. Trăiau cu toții într-un mic atelier încropit chiar lângă construcție.

Brad și Erica au fost atât de recunoscători pentru banii primiți. Au plâns în timp ce i-au îmbrățișat pe jurnaliștii prezenți și le-au mulțumit tuturor celor care s-au implicat.

Femeia, de asemenea, a ținut să menționeze cât de mândră este de soțul ei pentru că a luptat din greu și a fost puternic în ciuda condiției sale. Ea a povestit că ori de câte ori era deprimată, Brad o făcea să se simtă mai bine și o asigura că totul va fi bine.

Imagine cu Brad și Erica plângând

"Dumnezeu i-a salvat viața lui Brad de mai multe ori deja, așa că încă avem credință. Avem toate nevoile noastre de bază satisfăcute, plus câteva mici dorințe", a povestit femeia.

În plus de asta, Erica a povestit că partenerul ei se simțea foarte vinovat pentru că nu mai putea întreține familia și pentru că a cauzat atâtea probleme. Bărbatul chiar credea că ar fi mai bine să moară, pentru că în felul acesta soția și copiii lor ar fi putut trăi cu asigurarea sa de sănătate.

Însă mămica și copiii erau în stare să renunțe la absolut orice pentru a-i putea fi aproape bărbatului, iar dragostea pe care și-o poartă unul altuia a atras, până la urmă, bunătatea altora. Și mulțumită lor, Brad și Erica au primit șansa de a-și construi casa de vis și de a trăi o viață liniștită alături de micuții lor.

Tu ce crezi despre această poveste emoționantă?

Citește și: Cum reușește o femeie să fie cea mai bună prietenă a noii iubite a fostului ei soț

Surse foto: Facebook, Facebook, Facebook, Youtube

Surse articol: Amomama, Clickondetroit, Eastidahonews

Articolul urmator
Eroii există printre noi! Un bărbat a devenit salvatorul familiei după ce i-a donat un rinichi tatălui și o parte din ficat tatălui vitreg
Eroii există printre noi! Un bărbat a devenit salvatorul familiei după ce i-a donat un rinichi tatălui și o parte din ficat tatălui vitreg
Ce rol joci în familia ta?
Incepe quiz
Ce rol joci în familia ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.