Cum reușește o femeie să fie cea mai bună prietenă a noii iubite a fostului ei soț

Cum reușește o femeie să fie cea mai bună prietenă a noii iubite a fostului ei soț

Redactor Divahair.ro

Cine nu poate, până la urmă, să rămână în relații bune cu fostul sau fosta? Sigur, în anumite cazuri acest lucru este imposibil, dar există și oameni care aleg să aibă o relație de prietenie după ce pun punct poveștii lor de iubire. Și ghici ce? Unii foști se pot transforma în cei mai buni prieteni și se pot apropia, de asemenea, de iubitul actual sau iubita actuală a celuilalt. Perfect normal, nu este așa?

Mary McDaniel și Nathan Drumm din Muncie, Indiana, s-au despărțit în anul 2019, iar de atunci s-au chinuit foarte mult timp să se înțeleagă măcar de dragul copilului lor. Silas avea doar patru ani atunci când părinții săi s-au separat, însă avea nevoie, în continuare, de sprijinul amândurora pentru a crește și pentru a se dezvolta psihologic și emoțional.

Tocmai de aceea, micuțul și mama sa, alături de care a rămas după despărțire, sunt vizitați zi de zi de tatăl acestuia. Și tocmai acest obicei i-a ajutat pe cei doi foști să își construiască o relație sănătoasă, în ciuda faptului că nu mai au o legătură romantică.

Mary McDaniel chiar i-a făcut cunoștință lui Nathan, care are 29 de ani, cu fosta ei colegă de școală, Shayla. Și, în plus de asta, le oferă sfaturi pentru noua relație și chiar îi ajută să-și aleagă lenjeria intimă potrivită.

Imagine cu Mary și Shayla la o petrecere
Mary McDaniel (stânga) și Shayla (dreapta)

Mary, în vârstă de 27 de ani, a explicat că și-a dorit să poată clădi o relație sănătoasă cu fostul ei soț pentru ca copilul lor să se simtă iubit și să crească normal. Ea, la rândul ei, a fost crescută de părinți divorțați care, din păcate, nu au avut o relație bună, fapt care i-a afectat întreg parcursul în viață.

"Mary și cu mine vorbim despre aproape orice. Nu există nimic în afara limitelor. Am crescut împreună și ne-am iubit încă de tineri, așa că ne cunoaștem practic de o viață întreagă", a dezvăluit Nathan.

Nathan se întâlnește acum cu noua sa iubită, în vârstă de 26 de ani, de trei luni. Cuplul petrece deseori timp cu Mary și chiar plănuiesc să sărbătorească Crăciunul și Paștele împreună.

"Este grozav că ne putem înțelege cu toții și putem fi prieteni. Vorbim despre orice", a povestit ea.

Imagine cu Mary și cei doi foști soți în zăpadă
Mary McDaniel, Nathan Drumm (dreapta) și Josh (centru)

"Zilele trecute, Shayla mi-a arătat lenjeria intimă pe care se gândea să o poarte pentru Nathan și eu am zis: "Da, poartă asta"", a mai mărturisit aceasta, adăugând că, cel mai probabil, alții nu consideră cu este normal să se întâmple asta.

Și mai interesant este faptul că Nathan s-a împrietenit și cu fostul soț al lui Mary. Femeia s-a căsătorit cu Josh în anul 2020 și a adus pe lume doi copii alături de acesta, pe Jovie, doi ani, și Story, un an.

S-au despărțit în luna august a acestui an, dar continuă să se înțeleagă bine de dragul copiilor lor. Josh a explicat că, la început, el și Nathan "nu prea se înțelegeau", dar acum petrec cu toții timp împreună alături de copiii lor.

El și Mary se adaptează la noua lor dinamică a relației lor în urma divorțului, dar speră să devină cei mai buni prieteni așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Nathan.

"Am discutat despre faptul că voi veni să mă trezesc cu copiii în dimineața de Crăciun", a spus el.

Nathan va veni, de asemenea, și va rămâne peste noapte în Ajunul Crăciunului, astfel încât Silas să "ne aibă pe amândoi când se va trezi în ziua de Crăciun".

În plus de asta, Mary este cea mai bună prietenă a noi iubite a lui Nathan.

Imagine cu Mary alături de cei doi foști soți și de cei trei copii ai lor
Mary McDaniel, Nathan Drumm, Josh și cei trei copii ai lor

"Ne cunoșteam de la școală, iar Nathan a văzut-o și s-a gândit că este drăguță. Așa că i-am ajutat să se combine. Shayla și cu mine suntem foarte bune prietene și mergem la cină sau ea vine să ne ajute cu copiii. Ea este un sprijin pentru mine.", a povestit mămica.

Shayla a recunoscut că dinamica acestei relații a fost "cam ciudată" pentru ea la început.

"În relațiile anterioare, fostul mă trata mereu ca pe un gunoi, așa că a durat ceva timp să mă adaptez. A fost greu pentru mine să le acord toată încrederea mea", a spus ea, adăugând că acum simte că face parte dintr-o adevărată familie.

Citește și: Singura dorință a unui om bolnav de cancer și fără adăpost a fost să nu moară singur, pe străzi. Ce surpriză a primit de la viață

Surse foto: Dailymail

Surse articol: Dailymail, Tyla, Walesonline

Articolul urmator
Am aflat că iubita mea mă minte! Mi-a spus că se întâlnește cu o prietenă, dar acea prietenă mă ajuta pe mine să-i aleg inelul de logodnă
Am aflat că iubita mea mă minte! Mi-a spus că se întâlnește cu o prietenă, dar acea prietenă mă ajuta pe mine să-i aleg inelul de logodnă
Esti o buna prietena sau nu?
Incepe quiz
Esti o buna prietena sau nu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.