O femeie de 100 de ani, arestată. Motivul este cel puțin surprinzător

O femeie de 100 de ani, arestată. Motivul este cel puțin surprinzător

Redactor Divahair.ro

Cu toții avem o "listă" cu activități sau dorințe pe care vrem să ni le îndeplinim până la sfârșitul vieții. Fie că este vorba despre excursii în locații exotice sau despre activități care cresc nivelul de adrenalină, fiecare persoană în parte așteaptă să își bifeze marele vis.

Jean Bicketon, o fostă asistentă, a reușit să își îndeplinească visul la 100 ani, dovadă clară că niciodată nu este prea târziu să faci asta. Femeia a trăit o viață lungă și împlinită, însă niciodată nu și-a găsit timp pentru a-și bifa acea dorință neobișnuită pe care a avut-o pe pacursul existenței sale.

Ea a lucrat în armată timp de zeci de ani și nu a avut niciodată probleme cu legea. Chiar și așa, ea ar fi vrut să aibă. Sună ciudat, nu crezi?

 Imagine cu Jean Bicketon înconjurată de trei polițiști

Ei bine, atunci când a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani, în 2022, Jean Bicketon le-a spus îngrijitorilor ei de la centrul de bătrâni în care locuia cum își dorește să-și celebreze ziua de naștere. Marea sa dorință a șocat pe toată lumea.

Centenara și-a organizat petrecerea la Narracan Gardens Residential Aged Care, iar o echipă s-a asigurat că visul ei măreț va deveni realitate. Tocmai de aceea, la petrecere și-au făcut apariția și trei polițiști, care au venit cu girofarurile și alarmele pornite. Da, veniseră tocmai pentru Bicketon! Femeia nu încălcase niciodată vreo lege în cei 100 de ani ai săi și întotdeauna s-a întrebat cum ar fi să fie arestată.

"Nu am fost niciodată arestată, nu mi-am pierdut niciodată permisul de conducere și nu am făcut niciodată o infracțiune.", a explicat ea.

Când ofițerii de la secția Moe, din cadrul Poliției Victoria din Australia, i-au auzit povestea, și-au dat seama că trebuie neapărat să o ajute să-și îndeplinească dorința. Aceștia chiar au împărtășit pe pagina lor de Facebook că au fost bucuroși să o "aresteze" pe bătrânică.

Imagine cu Jean Bicketon înconjurată de polițiști la aniversarea ei de 100 de ani

"Pentru mulți, a trece prin viață fără a fi arestat este o cursă destul de bună. Una evidentă, am vrea să credem. Dar pentru fosta asistentă Jean Bicketon - a fi arestată era pe lista ei de dorințe", au transmis ei. După ce au ajuns la petrecere, ofițerii au încătușat-o, zâmbitori, pe centenară, iar ea s-a distrat de minune. "Oricum erau prea mari pentru mine", a povestit ea, referindu-se la cătușele care îi erau mult prea mari.

"Potrivit lui Bicketon, a fost una dintre cele mai frumoase sărbători și ne bucurăm că am putut contribui la a o face memorabilă. Mulțumim tuturor celor care au făcut acest lucru posibil.", au mai transmis polițiștii.

Gestul acestora a devenit viral în mediul online, iar internauții s-au grăbit să își exprime mirarea și recunoștința față de oamenii care au făcut posibilă această întâmplare. Acestea sunt câteva dintre comentariile lor:

"Am cunoscut odată un bătrân rezident al unui azil de bătrâni care părăsea unitatea în care se afla pentru că îi plăcea să fie ridicat de poliție. Întotdeauna se întorcea cu un zâmbet mare pe față."

"Frumos, grijuliu și emoționant faptul că acești tineri și comandanții lor au fost atât de generoși cu bătrânica. Ar trebui să fie mai mulți oameni ca voi acolo."

"Asta mi-a făcut ziua mai bună. Ce lucru minunat a făcut poliția, iar acum această doamnă drăguță poate bifa arestarea de pe lista ei de dorințe."

"Mulțumesc pentru împărtășire, mi-ați oferi lacrimile de fericire și râsul de care aveam nevoie pentru dimineață! Aceasta s-ar putea să fiu eu la a 100-a mea aniversare, dacă voi fi suficient de norocoasă să trăiesc atât de mult. La mulți ani, Jean, și bravo, jandarmilor, pentru că ați făcut ca visele unei doamne să devină realitate."

Tu ce crezi despre această întâmplare amuzantă?

Citește și: Omul străzii care și-a părăsit sora cu 38 de ani în urmă se întoarce la ea cu ceva surprinzător

Surse foto: Facebook, Facebook

Surse articol: Amomama, Anaeve, Newsep

Articolul urmator
Cum a devenit soțul meu femeie după 25 de ani de căsnicie: „L-am găsit îmbrăcat în lenjeria intimă pe care mi-o făcuse cadou de Crăciun”
Cum a devenit soțul meu femeie după 25 de ani de căsnicie: „L-am găsit îmbrăcat în lenjeria intimă pe care mi-o făcuse cadou de Crăciun”
Vrei să știi cum va arăta viața ta peste 10 ani? Fă testul acesta și afli răspunsul în mai puțin de 1 minut!
Incepe quiz
Vrei să știi cum va arăta viața ta peste 10 ani? Fă testul acesta și afli răspunsul în mai puțin de 1 minut!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.