Un băiețel care a rămas fără casă și a fost nevoit să doarmă într-un garaj izbucnește în lacrimi când aude că va avea un nou cămin

Un băiețel care a rămas fără casă și a fost nevoit să doarmă într-un garaj izbucnește în lacrimi când aude că va avea un nou cămin

Redactor Divahair.ro

Viața nu este roz de la început și până la final. Toți trecem, la un moment dat, prin situații neplăcute și ne lovim de realitate, când tot ce vrem e să trăim departe de haosul care ne înconjoară. Din păcate, soarta nu iartă pe nimeni și cel mai dureros este când vedem copii neajutorați, care suferă din cauza provocărilor prin care trec.

O familie din Florida s-a confruntat cu o cumpănă uriașă în anul 2022, când stâlpul casei, tatăl, a ajuns în stare gravă la spital. Bărbatul s-a îmbolnăvit și a fost la un pas de moarte, iar soția s-a luptat cu toată puterea ei pentru a avea grijă de el și de cei doi copii pe care îi au împreună.

Timp de șapte luni au trăit cea mai critică perioadă a vieții lor. Tatăl nu a mai fost apt de muncă, iar mama și-a luat un al doilea job pentru a întreține întreaga familie. În ciuda acestui efort, în ianuarie 2023 și-au pierdut apartamentul, pentru că nu au putut achita costul recuperării bărbatului și toate facturile.

Un prieten de familie le-a oferit o cameră în casa lui și, pentru o vreme, au rămas toți patru la el. Au conștientizat încă de la început că nu vor putea sta acolo pentru totdeauna, așa că au căutat o chirie. Din păcate, au fost refuzați de mai multe ori, din cauza veniturilor insuficiente și a crizei economice din Florida.

Cei mici au ajuns inclusiv să doarmă într-un garaj, dar indiferent de locul în care s-au aflat, nu le-a lipsit niciodată dragostea părinților. Amândoi le-au oferit-o necondiționat și i-au asigurat permanent că totul va fi bine, atât timp cât vor rămâne uniți.

Lipsită de puteri, mama a făcut publică povestea lor pe TikTok, din dorința de a se descărca. Nu avea ideea că, în scurtă vreme, energiile oamenilor din mediul online vor contribui la schimbarea situației. Crezi că s-a întâmplat acest lucru? Se pare că da! Clipurile sale au fost văzute de zeci și sute de mii de oameni!

„Când ești fără adăpost de mai bine de o lună, copiii tăi dorm pe podeaua unui garaj, ți-au mai rămas 3 zile de stat în locuința [temporară] și ți s-a refuzat încă un loc de închiriat...criza chiriilor din Florida a scăpat de sub control.”, a scris ea pe TikTok.

Multe persoane s-au rugat pentru ei și le-au trimis gânduri bune și încurajări. Femeia s-a arătat recunoscătoare pentru numeroasele mesaje pe care le-a primit și i-a ținut pe toți la curent cu deznodământul.

Așa cum era de așteptat, copiii au fost afectați profund de tot șirul evenimentelor din ultima vreme. Deși povestea lor are un final fericit, emoțiile adunate în timp i-au copleșit și probabil nu vor uita niciodată prin câte au trecut. Deși părinții s-au asigurat că nu le lipsește nimic, băieții au simțit lipsa unui loc pe care să îl numească „acasă” și nesiguranța i-a marcat profund. Gândul că nu vor mai avea niciodată o casă a lor i-a speriat, făcându-l pe mezinul familiei să își piardă speranța.

Până la urmă, cei patru au reușit să se mute într-o nouă locuință, de unde nu vor mai fi dați afară. Mama a filmat momentul în care fiii săi au ajuns în fața casei, iar reacția celui mic a fost una care poate lăsa pe oricine fără cuvinte. Băiatul a început să plângă imediat și nu îi venea să creadă că trăiește un astfel de miracol.

Oamenii din mediul online au remarcat și gestul înduioșător al fratelui mai mare, care a sărit imediat să îl îmbrățișeze și să îl calmeze. Ulterior, mezinul a început să alerge de bucurie și s-a aruncat în brațele mamei. 

„Suntem copleșiți de bunătatea și generozitatea pe care familia noastră a primit-o în ultimele 24 de ore! Este aproape prea mult pentru a suporta, dar primim binecuvântările și așteptăm cu nerăbdare ziua în care vom avea ocazia să le dăm mai departe! 🫶🏼♥️

Ne-am asigurat o locuință temporară și ne simțim atât de liniștiți în timp ce mergem mai departe, pe măsură ce facem tranziția. Avem un "sat" uimitor și o comunitate frumoasă și nu vă putem mulțumi îndeajuns. Fiți binecuvântați cu toții! Cu dragoste, familia Ellis.”, a scris mama pe Facebook.

Un lucru este cert: cei doi copii au învățat de la părinții lor că trebuie să rămână uniți și să se susțină unul pe altul, atât la bine, cât și la rău. Atitudinea lor umilă i-a făcut pe urmăritorii de pe TikTok să comenteze într-un număr foarte mare.

Băiețelul alergând plângând să își îmbrățișeze mama
Băiețelul alergând plângând să își îmbrățișeze mama

Iată cum sună câteva dintre mesajele primite în secțiunea de comentarii a videoclipului:

„Copiii vor doar siguranță. Îmi amintesc acest sentiment, să poți avea ceva pe care să îl numești al tău după ce ai experimentat contrariul este neprețuit. Dumnezeu să binecuvânteze această familie, fie ca ei să nu mai fie nevoiți să cunoască niciodată acest sentiment.”

„Se poate vedea câte traume a văzut deja acest copil. Reacția lui este de neprețuit.”

„A mai observat cineva că fratele mai mare nici măcar nu și-a permis să simtă? S-a dus imediat la fratele său pentru a-i oferi protecție și siguranță.”

Ție cum ți se pare exemplul de care a dat dovadă această familie care nu s-a destrămat în vreme de furtună? Toți sunt niște eroi!

Mi-am surprins părinții insultându-mi îngrozitor copiii și i-am dat afară din casă, fără să stau pe gânduri

Surse foto: FacebookFacebook

Surse articol: Amomama

Articolul urmator
Am aflat că mariajul meu era o minciună, o iluzie fără fundament. Am trecut printr-un avort dureros chiar când aflam despre infidelitățile soțului meu
Am aflat că mariajul meu era o minciună, o iluzie fără fundament. Am trecut printr-un avort dureros chiar când aflam despre infidelitățile soțului meu
Ce fel de casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.