Un bărbat care avea 2 joburi pentru a întreține casa află că partenera lui de viață de 10 ani este milionară

Un bărbat care avea 2 joburi pentru a întreține casa află că partenera lui de viață de 10 ani este milionară

Redactor Divahair.ro

Încrederea este foarte importantă într-o relație, dar asta nu înseamnă că trebuie să o dăruim orbește și să nu mai fim precauți când ne deschidem sufletul în fața cuiva. Nu știm niciodată la ce să ne așteptăm din partea persoanelor apropiate, fiindcă nu ne ajunge o viață să le cunoaștem suficient. 

Există multe povești despre relații eșuate, care s-au terminat brusc din cauza lipsei de sinceritate a unuia dintre parteneri. Sunt la fel de multe povești în care una dintre jumătățile întregului a ajuns să sufere teribil din cauza secretelor pe care cealaltă persoană le-a păstrat foarte mulți ani. Astăzi vom analiza un caz concret!

Un american care are o relație de un deceniu a trăit șocul vieții sale când a făcut o descoperire neașteptată despre iubita sa. Deși se cunoșteau de 10 ani și locuiau de ceva timp împreună, bărbatul nu a știut că ea era milionară. Pare de necrezut, dar este cât se poate de real!

Ce nu știi nu te afectează

Bărbatul și-a împărtășit povestea dureroasă pe Reddit, în secțiunea în care oamenii cer sfaturi în legătură cu relațiile lor de iubire (relationship_advice). Și-a păstrat identitatea secretă, dar a oferit suficiente detalii, astfel încât internauții să poată pune toate datele problemei cap la cap. A recurs la un asemenea gest din dorința de a înțelege ce s-a întâmplat în toți acești ani și de ce partenera nu l-a informat despre averea sa impresionantă.

Până să descopere acest secret uluitor, autorul postării de pe Reddit credea că are o relație normală, bazată pe încredere. Nu s-a gândit nicio secundă că femeia ar putea să îi ascundă ceva, mai ales că el făcuse sacrificii pentru un trai decent în doi.

Când a început pandemia de Covid-19, partenera lui a rămas fără slujbă, așa că americanul și-a luat un al doilea job, în speranța că lucrurile vor reveni curând la normal. Era capabil să facă orice pentru binele relației, mai ales că legătura dura de 10 ani.

Parteneri care calculează cheltuielile comune cu facturile în față

S-a căsătorit cu femeia iubită fără să-i pese că ea era deja însărcinată cu alt bărbat

Cum a început totul

Bărbatul a povestit în mesajul de pe Reddit inclusiv cum a cunoscut-o pe iubita sa și cum au decurs cei 10 ani petrecuți împreună. Iată ce a afirmat!

„Mai întâi voi da câteva detalii, ca să nu mi se pună întrebarea evidentă „cum de nu ai știut?".

Era o fată nouă care s-a mutat în oraș cu câteva luni înainte să ne cunoaștem. Am întâlnit-o prima dată când eram în liceu. Ne-am împrietenit din întâmplare, după ce unul dintre prietenii mei mi-a spus un zvon potrivit căruia mama ei murise. Practic, ne-am înțeles și am devenit foarte buni prieteni și am început să ne întâlnim un an mai târziu.

În acest timp nu am observat niciodată nimic ieșit din comun care să indice că ar fi avut o avere mare. Locuia cu „mătușa" ei, pe care nu am cunoscut-o niciodată, într-o casă cu un etaj. Ea nu a purtat/poartă niciodată haine de lux (sau) bijuterii. De asemenea, nu cheltuie mulți bani pe astfel de lucruri.

În ultimii 10 ani am dus o viață destul de normală. În prezent locuim împreună într-un complex de apartamente decent. De când pandemia a luat țara noastră cu asalt, lucrurile au început să scape de sub control din punct de vedere financiar pentru noi. Ea și-a pierdut locul de muncă, fapt ce m-a determinat să îmi iau încă o slujbă, ca să putem rămâne la zi cu facturile și chiria.”

A trăit 10 ani în minciună

După ce a oferit aceste detalii, bărbatul a început să povestească și cum a ajuns să afle despre averea pe care femeia o ascunsese. Te invit să citești mai departe confesiunea utilizatorului de pe Reddit:

„Iubita mea pleacă uneori în excursii pentru a-și vedea „mătușa" acasă, în statul în care am mers la liceu, ceea ce poate însemna 2 - 3 zile de absență. Ieri a plecat în această vizită periodică și se grăbea să iasă pe ușă, lucru total neobișnuit. După ce a plecat, eu făceam ordine, când i-am găsit laptopul pe birou, deschis. În mod normal, nu sunt o persoană curioasă, dar dintr-un motiv oarecare am simțit nevoia să arunc o privire înainte de a-i închide laptopul.

Am găsit un e-mail de la un avocat care vorbea despre afacerea familiei ei și despre procentul ei din anumite acțiuni sau ceva de genul ăsta. Acest lucru mi-a stârnit interesul pentru că practic nu știam nimic despre familia ei, deoarece nu vorbea niciodată despre ei, cu atât mai puțin despre faptul că dețineau afaceri.

M-am uitat prin G-mailul ei și am găsit e-mailuri de la tatăl ei, ceea ce m-a făcut să înțeleg oarecum. Tatăl ei deține câteva zeci de magazine de îmbrăcăminte în New York. Aparent, tatăl ei a trimis bani într-un cont al ei în ultimii 6 ani pentru fiecare aniversare.”

Practic, într-o singură clipă, autorul postării a descoperit că în toți acești ani nu a știut nimic despre persoana care locuia cu el sub același acoperiș. Pentru că aflase că mama ei a murit când s-au cunoscut, nu a deschis niciodată vreo discuție despre familia sa. S-a gândit că poate nu îi face plăcere să abordeze acest subiect, așa că nu i-a pus întrebări despre părinți.

Tot în emailurile sale a descoperit și că presupusa mătușă nu exista. Deci se pare că tânăra nu doar că a omis să îi spună despre avere, dar a și mințit în legătură cu persoana alături de care locuia în liceu.

„În plus, nu am fost niciodată la ea acasă când eram în liceu. Acesta este motivul pentru care nu am cunoscut-o niciodată pe „mătușa" ei. Am aflat că ea nici măcar nu are o mătușă. Când m-am uitat prin e-mailurile ei, era menționată o prietenă de familie cu care se presupune că locuia.”, a mai explicat acesta.

Ce l-a deranjat cel mai tare pe autorul postării? Bărbatul nu a înțeles de ce iubita sa l-a lăsat să se chinuie atât, să muncească dublu, în timp ce ea avea milioane în conturi. S-a simțit folosit și mințit, așa că a așteptat sfaturi de la ceilalți utilizatori ai platformei Reddit. Din cauza șocului, nu a știut dacă ar trebui sau nu să o confrunte și să îi arate că a descoperit tot adevărul. Iată ce i-au scris oamenii stupefiați:

„S-a atins vreodată de bani? A cheltuit ceva din ei? A răspuns la vreun e-mail al tatălui? S-ar putea ca ea să nu fie în relații bune cu el, dar acesta să continue să depună banii în contul ei, iar ea să nu-i cheltuiască, pentru că nu vrea nimic de la el. Poate fi orice scenariu. Poate ea crede că banii sunt o modalitate prin care o poate controla și preferă să trăiască fără ei. Așa că, personal, nu voi sări la concluzia că ea ascunde cu adevărat faptul că este milionară.”

„Este posibil ca ea să nu aibă acces la banii respectivi.”

„Îți înțeleg sentimentele de trădare și frustrare. În același timp, nu pare că ea beneficiază de acest fond mai mult decât tine. Dacă ai constatat că partenera ta este o persoană rezonabilă și echilibrată în orice alt aspect al relației voastre, te-aș încuraja să încerci să o asculți fără să o judeci.”

„Din punctul meu de vedere, există două părți ale acestei situații. Ambele părți greșesc, dar este posibil ca amândoi să vedeți lucrurile foarte diferit unul de celălalt.”

„Ar trebui să-i spui că știi că e bogată. Ar trebui să o întrebi de ce a ascuns asta. Ar trebui să nu ai nicio așteptare la vreun câștig de pe urma acestui lucru. Ea are motivele ei, încearcă să le asculți. Dacă nu-ți place ceea ce auzi, mergi mai departe/pleacă.”

Tu ce sfat i-ai oferi acestui bărbat?

După 32 de ani de căsnicie, nu mă mai simt împlinit alături de soția mea

Surse foto: FreepikPexels

Surse articol: RedditAmomama

Articolul urmator
Un bărbat a adoptat o fetiță respinsă de 20 de familii. „Când am ținut-o prima dată în brațe, am fost copleșit de bucurie”
Un bărbat a adoptat o fetiță respinsă de 20 de familii. „Când am ținut-o prima dată în brațe, am fost copleșit de bucurie”
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!
Incepe quiz
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.