Un bărbat de 61 de ani se căsătorește cu o tânără de 19 ani și primește binecuvântarea soției sale

Un bărbat de 61 de ani se căsătorește cu o tânără de 19 ani și primește binecuvântarea soției sale

Redactor Divahair.ro

În timp ce mulți oameni preferă să-și găsească sufletul pereche alături de care să-și trăiască tot restul vieții, alții sunt pro poligamiei și nu se sfiesc deloc să recunoască acest lucru. Dinamica unei căsnicii arată diferit în fiecare familie, fără doar și poate, însă un cuplu din Ohio a șocat o lume întreagă cu decizia sa inedită.

Un bărbat de 61 de ani s-a căsătorit cu o tânără de 19 ani, în timp ce soția sa le-a... binecuvântat uniunea. Ți se pare ciudat, nu-i așa? Ei bine, haide să descoperim întreaga lor poveste în rândurile de mai jos!

Colaj cu o imagine cu Belinda Miller și o imagine cu Thom și Reba în timp ce se uită unul la celălaltSursa foto: Youtube

Mariajul soților Miller a luat o întorsătură cu totul neașteptată în anul 2015. Thom, un fost condamnat, s-a îndrăgostit de o femeie de 19 ani, Reba, care era voluntară în biserica în care el era pastor.

„Am simțit ceva atunci când m-a îmbrățișat și... am vrut să o îmbrățișez în continuare. Atunci mi-am că o plac cu adevărat pe această femeie”, a povestit el despre prima sa întâlnire cu Reba.

Bărbatul era deja căsătorit cu Belinda Miller atunci când a cunoscut-o pe viitoarea sa soție. În mod surpinzător, femeia nu a fost deloc deranjată de pasiunea pe care a dezvoltat-o soțul său pentru o alta și era pregătită să o accepte pe Reba în viața lor. Își adora soțul și era dispusă să facă orice pentru fericirea acestuia.

Imagine cu Thom care o sărută pe Belinda, în timp ce Reba se uită în josSursa foto: Youtube

Reba, care a mărturisit că se simțea "în siguranță în preajma lui Thom”, a fost primită cu brațele deschise de către Belinda în casa cuplului și, ulterior... în căsnicia lor. Prima soție și-a dat seama că tânăra îi va trata soțul cu dragoste, onoare și respect ș a considerat că nu ar avea niciun motiv să se împotrivească poveștii lor de iubire.

Și, uite așa, în anul 2015, bărbatul atunci în vârstă de 61 de ani, a luat-o de nevastă pe mult, mult mai tânăra sa iubită, în timp ce prima sa soție i-a binecuvântat. Bineînțeles, decizia lor nu a fost deloc apreciată de cei cunoscuți și apropiați, dar, chiar și așa, trio-ul nu s-a lăsat doborât de criticile lor. Inițial, atât părinții tinerei, cât și biserica de care aparținea Thor s-au împotrivit unei astfel de căsnicii.

"La început, familia mea a crezut că decizia noastră nu este bună. Ei au considerat că nu e potrivit să fiu cu un bărbat care era deja căsătorit. Dar au început să se obișnuiască...", a povestit Reba.

Imagine cu Thom care o sărută pe Belinda, în timp ce Reba se uită în josSursa foto: Youtube

Chiar dacă mariajul lor nu este recunoscut din punct de vedere legal, Reba, Thom și Belinda nu se prezintă deloc deranjați de acest aspect. Cu toții înțeleg că alegerea lor este considerată neconvențională de către alții și acceptă, fără pic de jenă, opiniile tuturor.

În plus de asta, pastorul și soțiile sale au găsit împreună diverse soluții pentru ca relația lor să funcționeze. Reba și Belinda au fiecare câte un dormitor, iar Thom se mută dintr-o cameră în alta la fiecare trei zile, reușind astfel să doarmă cu ambele. Tânăra de 19 ani nu este chiar atât de încântată de faptul că trebuie să își împartă partenerul, dar de fiecare dată când se simte geloasă, petrece mai mult timp cu prietenii ei.

"Le iubesc pe fiecare în mod diferit și împărtășim intimitatea în mod diferit. Am 61 de ani și sunt încă bărbat.", a mărturisit soțul.

La scurt timp după ce s-a căsătorit cu Thom, în 2016, Reba a rămas însărcinată. Încă de pe atunci, trio-ul a hotărât să crească bebelușul împreună, pe micuța Catherine Angelica, iar decizia lor i-a apropiat mai mult ca niciodată. Ambele femei se declară mamele fetiței, iar bărbatul este fericit că fiica sa crește înconjurată de atât de multă iubire.

Imagine cu Thom, Reba și Belinda în timp ce își îmbrățișează bebelușulSursa foto: Youtube

„Avem dreptul să avem un copil și să o iubim (pe fetiță) și să fim o familie. Cu toții suntem părinții ei și toți vom juca un rol în creșterea ei. Este mai bine să ai două mame decât una singură.”, a mai spus bărbatul.

Prietenii, familia și chiar necunoscuții sunt dezgustați de alegerea făcută de soții Miller și nu le pot înțelege stilul de viață. Unul dintre copiii cuplului din altă căsătorie a rupt orice legătură avea cu aceștia, atunci când a aflat ce au făcut. În plus de asta, Belinda a rămas fără drept asupra fiicelor sale, după ce i l-au luat serviciile sociale. Chiar și așa, femeia speră că într-o zi va fi înțeleasă de către copiii săi.

„În ciuda a tot ceea ce am pierdut pentru a duce acest stil de viață, nu regret nimic.”, a spus femeia.

Una dintre fiicele lui Belinda, Jamie, în vârstă de 18 ani, locuiește cu trio-ul și adoră să își împartă viața cu ei. Chiar și ea a luat în considerare ideea de a deveni o soție-soră în viitor, deoarece „ar fi cool să ai o altă femeie care să te ajute”.

Ce părere ai despre povestea unică de dragoste a lui Thom, Belinda și Reba? Ți se pare de condamnat această decizie?

Citește și: Un tată își abandonează bebelușa de numai două săptămâni la ușa unui preot și lasă un bilet

Surse articol: Amomama, Huffpost, Thesun

Surse foto: Youtube

Articolul urmator
Un bărbat de 27 de ani s-a logodit cu o femeie de 74 de ani. "Este perfectă pentru mine și mă învață multe despre viață"
Un bărbat de 27 de ani s-a logodit cu o femeie de 74 de ani. "Este perfectă pentru mine și mă învață multe despre viață"

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.