Un bărbat de 90 de ani a rămas pe drumuri după ce iubirea vieții lui a murit și propriul fiul l-a dat afară din casă

Un bărbat de 90 de ani a rămas pe drumuri după ce iubirea vieții lui a murit și propriul fiul l-a dat afară din casă

Redactor Divahair.ro

Un vârstnic a rămas singur după ce soția sa a fost răpusă de o boală gravă. Bătrânul se simțea singur, dar s-a resemnat la gândul că își poate trăi liniștit bătrânețea. Totuși, liniștea bărbatului s-a dus pe apa sâmbetei când propriul său fiu l-a dat afară din casă și l-a lăsat pe stradă, hoinărind fără niciun scop prin ultimii săi ani de viață.

Nicolás Chumbimuni a trăit liniștit în casa sa din Ate, Peru, până când soția sa a murit. Au trăit fericiți și liniștiți până când moartea a decis să-i separe. În timp ce se confrunta cu pierderea de neînlocuit a femeii pe care o iubise o viață întreagă, bătrânul a fost nevoit să țină piept și celei mai neplăcute surprize: răutatea fiului său.

Bătrânul, în vârstă de 90 de ani, dorea să își petreacă în liniște anii care îi mai rămăseseră din viață, însă, propriul său copil avea alte planuri pentru cel care i-a dat viață. În timp ce majoritatea persoanelor de vârsta lui nu aveau de ce să-și facă griji, Nicolás a căzut pradă planurilor  de neconceput ale fiului său, care i-au făcut viața un adevărat calvar. Bărbatul nu avea nicio idee că fiul său se va dovedi atât de insensibil...

Când soția lui Nicolás s-a îmbolnăvit, acesta i-a permis fiului său, José Carlos Chumbimuni, să locuiască cu ei în reședința lor cu două etaje; José a rămas la primul etaj cu pretextul că va avea grijă de mama sa bolnavă. Bucuros de gestul tandru al fiului său, Nicolás nu a bănuit nicio secundă că băiatul său avea cu totul și cu totul alte planuri.

A spus că va avea grijă de noi, dar a fost o minciună”, a declarat bătrânelul.

Bărbatul a rămas în casa tatălui său susținând că se afla acolo pentru a avea grijă de părinții săi. Și-a ascuns adevăratul motiv până când mama sa a murit. Abia atunci și-a dat seama Nicolás ce l-a determinat pe fiul său să rămână în casa lui atât de mult timp.

După ce și-a pierdut soția, Nicolás a plănuit să-și petreacă restul vieții în casa sa. Vârsta sa înaintată nu-i permitea să urce scările sau să meargă fără un ajutor, așa că a preferat să locuiască la primul etaj al casei, dar José, fiul său, l-a obligat pe bătrân să locuiască la etaj, nefiind preocupat de bunăstarea acestuia.

José era gata să facă totul pentru a-și da tatăl și sora afară din casă, chiar dacă asta însemna să le facă rău. Slăbit și bolnav, Nicolás a fost de acord să-și trăiască ultimii ani ai vieții la etaj cu condiția să fie lăsat în pace, dar băiatul său începuse să pună în practică planul său nemilos. Susținând că după moartea mamei sale casa ar trebui să treacă în totalitate pe numele său, José i-a dat afară pe tatăl și sora sa mai mică.

Fiica lui Nicholas, Rosario, a explicat de ce José, fratele său, se simțea îndreptățit să primească singur casa. „El este fiul cel mare și, din moment ce casa este pe numele mamei mele, a așteptat să moară ea ca să poată să revendice el imobilul. Din punct de vedere legal se poate, deoarece nici eu și nici tatăl meu nu eram trecuți pe actele casei, doar mama mea, care nu a lăsat niciun testament înainte să se prăpădească, astfel că, José a luat totul”, a explicat aceasta.

Lăcomia lui nu i-a permis să vadă dincolo de latura materialistă a lucrurilor”, a mai spus Rosario. Nu i-a păsat deloc de sentimentele tatălui său. Știind că din punct de vedere legal el este singurul moștenitor al casei mamei sale, José a susținut că tatăl său nu avea niciun drept asupra proprietății pentru că nu era căsătorit. Astfel, la scurt timp după moartea femeii, băiatul a început să-l hărțuiască pe tatăl său până ce, într-un final, l-a scos forțat din propria casă.

José era gata să facă totul pentru a-i da afară din casă pe tatăl și pe sora lui, chiar dacă asta însemna să le facă rău. Rosario a dezvăluit că fratele ei i-a amenințat cu moartea de nenumărate ori, orice pentru a-i face să plece.

De mai multe ori a făcut scandaluri mari pe stradă și mă amenință constant cu moartea”, își amintește Rosario. Lucrurile au mers așa departe încât José a început să arunce chiar și cu pietre înspre tatăl și sora sa, amenințându-i constat că le va face rău dacă nu vor părăsi imobilul.

Ce a făcut José după moartea mamei sale a devenit viral pe TikTok, povestea tristă a bătrânului a făcut înconjurul lumii și a stârnit un val imens de comentarii în rândul internauților furioși. La scurt timp după viralizarea poveștii, un canal de știri local, ATV Noticias, a preluat informația și a decis să îl intervieveze pe bătrân.

L-au găsit, atât pe Nicolás cât și pe Rosario în fața casei, plângând. După ce l-au intervievat pe bărbat, au aflat că fiul său îi dăduse afară.

Vreau să trăiesc liniștit ceea ce mi-a mai rămas din viață”, au fost ultimele cuvinte apăsătoare ale bunicuțului. Nicolás nu și-a imaginat niciodată că propriul său fiu îi va transforma viața într-un coșmar. După ce își petrecuse întreaga viață în liniște, acum, la bătrânețe se vedea nevoit să se confrunte cu așa ceva. 

Din păcate, cel mai probabil, lucrurile vor rămâne așa pentru că din punct de vedere legal, nici Nicolás și nici Rosario nu pot revendica drepturile asupra casei.

Este trist să vezi cum lăcomia îi îndepărtează pe membrii familiei unii de alții. Este incredibil cum unii copii sunt în stare să le pricinuiască asemenea durere propriilor părinți din dorința de a păstra lucruri materiale care, de fapt, nu le-au aparținut niciodată.

Surse foto: ATV Noticias - Captură ecran, unsplash.com

Surse articol: ATV Noticias, AmoMama

Articolul urmator
O femeie a așteptat 12 ani să se mărite cu iubirea vieții ei, dar tatăl ei a murit chiar în ziua nunții
O femeie a așteptat 12 ani să se mărite cu iubirea vieții ei, dar tatăl ei a murit chiar în ziua nunții
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?
Incepe quiz
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.