Un bărbat își sacrifică cariera pentru a avea grijă de soția aflată de ani de zile în stare vegetativă

Un bărbat își sacrifică cariera pentru a avea grijă de soția aflată de ani de zile în stare vegetativă

Redactor Divahair.ro

Viața unui cuplu frumos s-a schimbat pentru totdeauna atunci când unul dintre cei doi îndrăgostiți a trecut printr-un accident vascular cumplit, într-o seară obișnuită, în timp ce se uitau la televizor. Incidentul nefericit care a durat trei minute, i-a oprit inima tinerei, moment în care creierul ei nu a mai primit suficient oxigen. De atunci, viața celor doi s-a schimbat complet, iar soțul ei a luat o decizie care a șocat o lume întreagă.

Când oamenii se căsătoresc, promit să se iubească atât la bine cât și la rău, jurând să facă tot posibilul pentru a se susține reciproc, indiferent de ceea ce le rezervă viața. Cu toate acestea, nimeni nu se gândește în acea zi plină de fericire că oricând pot apărea piedici, sau că vor interveni lucruri care să le schimbe viața într-un mod negativ, precum o boală necruțătoare.

Din păcate, să ai grijă de cineva nu este ușor și mulți oameni își încalcă jurămintele atunci când se întâmplă ceva neașteptat care le schimbă întreaga viață. Poate fi sfâșietor și îngrozitor, dar este o realitate pe care cuplurile care se căsătoresc o ignoră adesea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David e Bruna (@brunaedavidamor)

În mod surprinzător, nu a fost cazul acestui cuplu brazilian, David César și Bruna de Sousa. Cuplul s-a izbit de cea mai mare piedică pe care viața o poate pune în calea unor proaspăt căsătoriți: o boală incurabilă. Cei doi au rămas uniți în pofida problemelor cu care se confruntă tânăra, care a rămas paralizată în urma unei contuzii cerebrale. Soțul său, David a ales să rămână alături de ea chiar dacă viața lor nu va reveni niciodată la normal. Oare este acesta exemplul unei iubiri perfecte?

Incidentul care a schimbat totul

În 2019, David César și Bruna de Sousa se uitau la televizor în casa lor din Maracanaú, Brazilia, când ea a început să aibă convulsii din cauza unui stop cardiac brusc. În urma nefericitului eveniment, tânăra a rămas într-o stare vegetativă, dat fiind faptul că inima ei s-a oprit în acel moment timp de trei minute. Văzând-o în starea aceea, César a decis să rămână alături de soția sa fără să se gândească măcar o secundă să o părăsească, știind că ea nu-și va reveni niciodată la normal. Cu toate acestea, această alegere a avut mai multe consecințe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David e Bruna (@brunaedavidamor)

La scurt timp după accidentul vascular al soției, bărbatul și-a pierdut locul de muncă din cauza numeroaselor absențe. Lipsa unui job i-a afundat și mai tare în probleme căci nu mai aveau cum să plătească facturile medicale, precum și cheltuielile de întreținere. Prin urmare, César și-a împărtășit povestea cu lumea pentru a strânge banii necesari facturilor de spitalizare ale lui Sousa.

În fiecare zi, oamenii citesc povești emoționante despre adevărate lecții de viață în care iubirea și prietenia au mutat munții din loc, dar niciuna nu era atât de emoționantă precum povestea de dragoste a celor doi soți brazilieni. Postările lui César de pe rețelele de socializare au făcut înconjurul lumii și au reușit să strângă suficienți bani cât să-i ofere soției lui iubite un trai cât se poate de decent.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David e Bruna (@brunaedavidamor)

Când inima ei a încetat să mai bată, oxigenul nu a putut ajunge corect la creier și, deși au resuscitat-o, a fost prea târziu. Pagubele erau mult prea mari încât să își mai revină complet vreodată”, a declarat tânărul.

În decurs de 3 minute și-a pierdut toate semnele vitale. Am fugit la spital și, după 25 de minute, au reușit să o resusciteze, dar rămăsese mult timp fără oxigen”, a mai explicat César.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David e Bruna (@brunaedavidamor)

Potrivit bărbatului, soția sa suferise o traumă care nu numai că i-a afectat întregul sistem nervos, ci i-a și paralizat întregul trup, lăsând-o pe aceasta într-o stare vegetativă, fără să mai fie cababilă să înțeleagă ce se întâmplă în jurul ei. Din nefericire, ea se confruntă și în prezent cu aceste traume lăsate de atacul cardiac pe care l-a suferit ăn urmă cu mai bine de patru ani, bazându-se pe hrănirea prin tuburi pentru a supraviețui.

Pe tot parcursul acestui calvar, soțul ei a rămas alături de ea, sperând mereu că soția sa se va face bine în cele din urmă. După ce povestea lor înduioșătoare a devenit virală, tânărul a decis să-și deschidă un cont de Instagram pentru a arăta lumii viața lor și progresele înregistrate de Bruna.

Într-o postare din 29 iunie 2021, César a publicat o fotografie în care își îmbrățișează soția în timp ce stăteau împreună în pat adăugând pozei textul: „Unidos eternamente (Uniți pentru totdeauna)”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David e Bruna (@brunaedavidamor)

În prezent, pagina celor doi soți înregistrează peste 200 de mii de urmăritori, iar imaginile cu cei doi ating de fiecare dată coarda sensibilă a internauților din întreaga lume. În secțiunea de comentarii a postărilor de pe pagina soților, o urmăritoare a scris: „Un amor exemplar! (O dragoste exemplară!)”.

Viața lor după accident

Bruna a petrecut aproape doi ani în spital, însoțită aproape în permanență de soțul ei. Cu toate acestea, după ce și-a pierdut locul de muncă, bărbatul nu-și mai permitea să plătească cheltuielile de întreținere, cu atât mai puțin îngrijirea specială de care avea nevoie soția sa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David e Bruna (@brunaedavidamor)

De aceea, a început să facă „crowdfunding” (o metodă de strângere de donații online) reușind să adune în contul său 28 de mii de dolari care urmau să fie folosiți pentru îngrijirea Brunei. Problema a apărut ulterior donațiilor, după ce banii s-au împuținat, iar César a fost nevoit să își caute un alt loc de muncă pentru a putea avea grijă de iubita lui. Din păcate, însă, puținii bănuți pe care acesta îi primește ca și șofer în orașul Marcanaua nu sunt suficienți.

Încă nu am reușit să depun dosarul pentru pensia de handicap a Brunei, dar doi avocați voluntari ne ajută să ducem la bun sfârșit procesul, Deocamdată trăim din donații”, a explicat tânărul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David e Bruna (@brunaedavidamor)

Totuși, povestea lor are și un aspect pozitiv. După ce a așteptat mult timp, César a descoperit un medicament canadian cu ajutorul neurologilor care au operat-o pe Bruna. Pentru a-și âmbunătății starea de sănătate, ar trebui să i se administreze tratamentul timp de trei ani, făcând în același timp și fizioterapie, pentru a se vedea progrese, însă tratamentul de care aceasta are nevoie costă în jur de 19.000 de dolari, bani de care cei doi nu dispuneau la momentul aflării veștii.

Din fericire, povestea de iubire a celor doi brazilieni a devenit virală pentru a două oară și cu ajutorul internauților, César a reușit să strângă, din donații, mai mult decât avea nevoie inițial pentru tratament.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David e Bruna (@brunaedavidamor)

Astăzi, César se ocupă de paginile de pe rețelel de socializare prin care continuă să-și arate povestea de dragoste. Bărbatul nu ratează nicio ocazie de a distribui imagini cu moemntele de fericire ale soției sale, adăugând aproape instant poze cu progresul acesteia. Într-o postare din 1 octombrie 2022, César a adăugat o imagine cu Bruna în timp ce se bucura de soare, cu textul: „Minha princesa no banho de sol (Prințesa mea făcând plajă)”.

Din păcate, Bruna nu poate fi reciprocă atunci când vine vorba de gesturile de iubire infinită pe care i le arată zilnic soțul ei, căci starea ei de sănătate nu-i permite să comunice cu acesta, însă, César este sigur că ea înțelege și este recunoscătoare pentru sprijinul și devotamentul pe care i-l arată în fiecare secudă. Medicina și tehnologia ar putea avansa suficient de mult pentru a-i oferi ei și altora ca ea o șansă la o viață mai bună.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David e Bruna (@brunaedavidamor)

În ciuda luptelor și a presiunii financiare cauzate de starea de sănătate a Brunei, César a rămas alături de ea și încă o face. Este dovada vie că dragostea adevărată există, căci, suntem absolut siguri că puțini ar fi rămas lângă partenerul/partenera lor dacă ar fi fost puși în locul tânărului brazilian.

Comentariile de pe Instagram îl laudă în mod constant pe David César pentru dedicarea sa față de soția sa. În secțiunea de comentarii a unei postări video publicată la data de 4 mai 2023, un internaut a scris: „Cred în această dragoste, iar acest lucru m-a făcut să plâng și să mă motivez”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David e Bruna (@brunaedavidamor)

Un alt utilizator a scris: „Este extrem de frumoasă. Formați un cuplu frumos. Dumnezeu controlează totul”. Altcineva a adăugat: „Admirația mea eternă pentru acest cuplu frumos. IUBIRE ADEVĂRATĂ”.

Este greu de spus dacă Bruna se va însănătoși, însă cert este că are lângă ea un bărbat minunat care i-a fost, și îi va fi în continuare, un sprijin adevărat. César și-a luat jurămintele de la nuntă în serios și probabil că va avea grijă de ea „până când moartea îi va despărți”.

Surse foto: Instagram - brunaedavidamor (David e Bruna)

Surse articol: Amo Mama

Articolul urmator
Dragoste adevărată dincolo de memorie: Soțul și-a îngrijit soția diagnosticată cu demență aproape 10 ani
Dragoste adevărată dincolo de memorie: Soțul și-a îngrijit soția diagnosticată cu demență aproape 10 ani
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?
Incepe quiz
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.