Un cuplu află că fiul lor adoptiv mai are doi frați și pornesc, disperați, în căutarea acestora

Redactor Divahair.ro

Claudia și John erau foarte fericiți împreună. Cei doi se căsătoriseră în urmă cu doi ani, aveau cariere strălucite, mulți prieteni apropiați și toată lumea la picioare. Chiar și așa, pe cât de perfectă părea viața lor, tot ceva lipsea: un copil. Mai târziu, decizia lor de a adopta s-a transformat într-o provocare greu de imaginat.

Povestea lor de dragoste a început încă de când erau în facultate. Amândoi iubeau muzica și sportul, iar pasiunile lor i-au adus împreună ca prieteni, inițial. Treptat, cei doi tineri au început să se îndrăgostească unul de celălalt și au hotărât să înceapă o relație. Legătura dintre ei a înflorit rapid și armonios și, puțin mai târziu, frumoasa lor relație s-a transformat într-o căsnicie minunată. Toată lumea îi adora. Rudele lor și apropiații îi apreciau enorm și îi considerau un cuplu exemplu.

Imagine cu o femeie și un bărbat care se țin de mânăSursa foto: Pexels

Claudia și John și-au dorit încă dintotdeauna copii împreună, dar au așteptat să își termine studiile și să își clădească carierele mult dorite. Într-un final, când simțeau că au deja întreaga lumea la picioare, cei doi s-au hotărât să devină părinți. A durat foarte mult timp până când Claudia a rămas însărcinată, însă, după multe analize și tratamente costisitoare, aceasta a reușit. Din păcate, fericirea lor a durat doar două luni, căci după aceea au primit teribila veste - pierduse sarcina.

Cei doi au fost foarte dezamăgiți, dar chiar și așa, au încercat să depășească momentul, gândindu-se că vor mai putea încerca o dată. Claudia a continuat să facă tratamente și numeroase analize, dar totul a fost în zadar. După multe luni în care a sperat că va putea deveni mamă la un moment dat, un medic specialist i-a spus acesteia că nu va putea rămâne însărcinată niciodată. Femeia a suferit enorm, însă nu și-a permis să se dea bătută.

Mulți dintre apropiații ei și ai lui John au încercat să îi susțină și să îi ajute să depășească mai ușor durerea. Chiar și așa, nu au primit înțelegere chiar din partea tuturor. Mama Claudiei i-a întrebat la un moment dat de ce ar mai rămâne împreună împreună dacă nu pot deveni părinți. John a fost foarte afectat de vorbele soacrei sale, însă Claudia a găsit puterea de a merge mai departe. Ba chiar, neîncrederea mamei sale a motivat-o pe aceasta să găsească o soluție pentru problema lor. Și astfel a început aventura celor doi.

Claudia i-a propus lui John să adopte un copil. Până la urmă, nu își doreau ca micuțul sau micuța lor să fie sânge din sângele lor, ci doar voiau să își ofere dragostea unui suflet care ar fi avut nevoie de ea. Zis și făcut! Încântat de propunerea soției sale, iar cuplul a pornit în căutarea viitorului lor copil.

Imagine cu o casă din Marea BritanieSursa foto: Pexels

Câteva săptămâni mai târziu, au ajuns la un orfelinat. Imediat cum au intrat pe ușă, au observat un băiețel care stătea singur într-un colț. Cei doi s-au uitat unul la celălalt, și-au zâmbit, iar apoi-au cerut administratoarei să le facă cunoștință cu micuțul.

"Sunteți siguri? El este mai mare decât majoritatea copiilor de aici și abia vorbește engleză", a spus ea.

„De unde este și cum a ajuns aici?” a întrebat John.

„A fost adus aici din Nigeria. Un cuplu bogat l-a adoptat, dar s-au răzgândit și l-au adus aici. Nu vreți să-i cunoașteți pe copiii mai mici?", a răspuns ea.

Claudia și John au rămas impresionați de povestea sfâșietoare a băiatului. Știau clar că micuțul acela va fi copilul lor și nu aveau de gând să dea înapoi. Cei doi s-au dus să îl cunoască pe băiețel și treptat au devenit cei mai buni prieteni. S-au jucat cu el, i-au citit, l-au învățat puțină engleză, iar mai apoi i-au promis că îl vor lua acasă. La doar câteva săptămâni după prima lor întâlnire, Umar, copilul de la orfelinat, avea din nou o familie.

Nu a durat mult până când acesta s-a obișnuit cu noua să locuință și cu noua sa viață. Acesta îi iubea foarte mult pe noii săi părinți, iar John și Claudia erau de-a dreptul îndrăgostiți de el. Deși părea că totul merge bine și că micuțul se adaptează, cuplul nu a putut să nu observe durerea și tristețea lui Umar. El plângea în fiecare seară atunci când se punea la somn, iar asta i-a determinat pe părinții săi să înțeleagă că ar putea avea o problemă.

Imagine cu un băiat negru care doarme cu un ursuleț în brațe

„Umar, știi că te iubim. Vrem să te ajutăm. Te rog să ne spui ce se întâmplă și vom încerca să te ajutăm cum putem", i-a spus Claudia într-o seară.

„Mai am un frate și o soră. Sunt mai mici decât mine. Au venit aici din Nigeria cu mine, dar nu știu unde sunt. Am fost despărțiți și mi-e foarte dor de ei.", a răspuns băiețelul plângând.

Suferința lui Umar i-a distrus pe Claudia și John. Cei doi au decis să încerce să-i găsească frații, pentru că nu își doreau ca aceștia să trăiască separați. Era mult prea dureros pentru fiul lor. După multe săptămâni de căutare, cu ajutorul prietenilor lor și al mass-mediei, aceștia au găsit orfelinatul în care se aflau cei doi copii.

Claudia, John și Umar au călătorit peste tot prin țară pentru a-i găsi pe micuți și, într-un final, minunea s-a întâmplat. Se pare că nimeni nu a încercat să-i adopte pe copii, iar cei doi așteptau să fie luați de cineva acasă de peste cinci ani. Ei bine, ce mai era de făcut în cazul acesta? Cuplul a adoptat și ceilalți frați ai lui Umar și viața lor de familie a înflorit în adevăratul sens al cuvântului.

Cei trei copii au fost foarte încântați de iubirea și răbdarea primite de la părinții lor și s-au atașat de aceștia instant. Cu toții au fost recunoscători pentru că au primit șansa de a avea o viață normală și nu pierdut nicio ocazie de a le spune lui John și Claudiei acest lucru. Viața cuplului s-a schimbat complet de când i-au adoptat pe cei trei micuți. În sfârșit, se puteau declara părinți împliniți și fericiți.

Ce putem învăța din această poveste?

Viața ne poartă deseori pe cele mai frumoase drumuri. John și Claudia nu s-au gândit niciodată că vor deveni părinții a trei copii care aveau atât de mare nevoie de dragostea lor.

Nu renunța niciodată oricât de dificilă ar fi existența ta! Cei doi s-ar fi putut despărți atunci când au înțeles că nu vor putea concepe niciodată împreună, însă nu s-au dat bătuți. Dragostea lor le-a adus trei copii minunați la care nici nu și-ar fi permis să viseze.

Tu ce crezi despre această lecție de viață?

Citește și: La 20 de ani de la moartea fiicei nou-născute, un bărbat aude: „Tată, în sfârșit te-am găsit”

Sursă articol: Amomama

Surse foto: Pexels, iStock

Articolul urmator Un cuplu își dă afară din casă fiul biologic la 4 ani după ce au adoptat doi copii din adăpost

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.