Un tată fără brațe și picioare își crește exemplar cele două fiice, după ce mama lor i-a abandonat când erau bebeluși

Un tată fără brațe și picioare își crește exemplar cele două fiice, după ce mama lor i-a abandonat când erau bebeluși

Redactor Divahair.ro

Dacă aveai impresia că o persoană fără mâini și fără picioare nu ar putea face prea multe lucruri, ei bine, acum îți vei da seama cât de mult te-ai înșelat. Un bărbat, rămas părinte singur după ce a fost părăsit de soție, a reușit să le crească exemplar pe fiicele sale, în ciuda problemelor cu care se confrunta.

Pablo Acuña, căci așa îl cheamă pe mândrul tătic, s-a născut cu o afecțiune foarte rară, care nu a permis membrelor sale să se dezvolte. Acesta și-a petrecut viața într-un scaun cu rotile, neavând mâini și nici picioare.

 Imagine cu Pablo Acuna pe un căruțSursa foto: Youtube

Deși a dus o luptă cruntă încă de la naștere din cauza stării sale de sănătate, viața lui Pablo nu a fost chiar așa de teribilă. Mulțumită mamei sale, Doña Ignacia, care ar fi avut 90 de ani în 2021, acesta a aflat ce înseamnă iubirea, loialitatea și ocrotirea, valori care rar se mai găsesc în zilele noastre. Micuțul Pablo a fost crescut cu multă-multă dragoste și a învățat, la rândul său, să o ofere mai departe.

După ce s-a născut copilul lor, Doña Ignacia și soțul ei au încercat din răsputeri să îi ofere acestuia o viață mai bună. Și-au dat seama rapid că fiul lor nu se va dezvolta prea mult, iar Pablo a fost dus la spital de către tatăl său. În tot acel timp, mama a rămas acasă să-și îngrijească ceilalți copii.

Din păcate, nu exista vreun tratament pentru boala băiatului, iar după trei luni în care a fost internat, s-a întors acasă în aceeași stare. Acesta și-a continuat viața așa cum a putut, fiind ajutat constant de mama sa.

Imagine cu Pablo Acuna și mama lui care stă pe un scaunSursa foto: Youtube

Deși trăia într-un scaun cu rotile, existența lui nu a fost atât de imposibilă. El moștenise sufletul frumos și blând al Donei, ceea ce l-a ajutat să își găsească o soție. Mai târziu, Pablo și aleasa lui deveneau părinții a două fete. Din păcate, după ce și-a adus fiicele pe lume, femeia a hotărât să plece și să-și părăsească familia. Aceasta nu s-a mai întors niciodată.

Dar Pablo nu a avut de ales decât să meargă înainte și să-și crească fiicele. Era unicul lor părinte și trebuia să facă tot posibilul pentru a le oferi o viață bună. Ei bine, cu sprijinul mamei sale, mândrul tătic a reușit să facă și acest lucru, în ciuda problemelor sale.

Fiicele lui au acum 20 de ani și sunt două tinere incredibile. Una dintre ele, Elida, a povestit că tatăl ei este foarte inteligent și înțelept, deși nu a mers niciodată la școală. Acesta încearcă să se mențină fericit, se bucură de lucrurile mărunte ale vieții, iar fiicele sale îl respectă nespus.

Elida a renunțat chiar și la viața ei din Argentina pentru a-și putea îngriji tatăl. Din păcate, bunica ei și mama lui nu putea face asta la infinit.

Imagine cu Pablo și fiica lui în timp ce este îmbrățișatSursa foto: Youtube

"Tatăl meu este lumea mea. El este prietenul meu... este cel mai bun tată din lume. De aceea mi-am lăsat în urmă viața din Argentina și am venit să stau cu el. Să pot avea grijă de el pentru că, bunica mea nu o mai poate face, fiind prea bătrână”, a povestit ea.

Se pare că Pablo Acuña, acum în vârstă de 60 de ani, a reușit să ducă mai departe valorile primite de la mama sa. Fiica lui are sufletul pur, este la fel de iubitoare și grijulie, iar mulțumită felului în care a fost crescută, știe cu adevărat ce contează în viață. Chiar dacă nu s-au putut bucura și de dragostea mamei lor, Elida și sora ei au evoluat în cel mai frumos mod posibil.

Tu ce crezi despre această poveste?

Citește și: Bătrân de 92 de ani, aproape să fie evacuat de fiică din casa construită de el cu 56 de ani în urmă

Sursă articol: Amomama, Upsocl, Celebrityland

Surse foto: Youtube

Articolul urmator
Am găsit o poză cu mine din copilărie și am descoperit că mama mea adevărată este cea pe care o credeam mătușa mea
Am găsit o poză cu mine din copilărie și am descoperit că mama mea adevărată este cea pe care o credeam mătușa mea
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.