Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Anticearcan Maybelline Affinitone

Luni, 27.05.2013
de Andreea Baluteanu

Anticearcanul Maybelline Affinitone camufleaza cearcanele, petele, urmele de cosuri si diversele imperfectiuni, conferind in acelasi timp un aspect natural, fara a incarca tenul. Are actiune hidratanta asupra pielii, calmand-o si reconfortand-o, gratie texturii cremoase si lejere.

Anticearcanul Maybelline Affinitone camufleaza cearcanele, petele, urmele de cosuri si diversele imperfectiuni, conferind in acelasi timp un aspect natural, fara a incarca tenul. Are actiune hidratanta asupra pielii, calmand-o si reconfortand-o, gratie texturii cremoase si lejere.

Cum ti se pare Anticearcan Maybelline Affinitone? Voteaza!

0 (0)
Anticearcan Maybelline Affinitone

30 ron

Review-ul DIVAHAIR

Maybelline a lansat corectorul Affinitone, care promite sa acopere imperfectiunile, lasand un ten frumos uniformizat, luminos si cu aspect natural. Are la baza pigmenti de acoperire asemanatori celor detinuti de fondul de ten, cu o textura lichid-cremoasa, lejera.

Formula hidratanta, moale si matasoasa este usor de aplicat si de uniformizat, iar ambalajul dotat cu un aplicator de tip buretel faciliteaza distribuirea eficienta a produsului.

Mod de folosire: alege o nuanta mai deschisa decat cea a fondului de ten pentru corector si anticearcan, pentru a camufla cu mai multa usurinta imperfectiunile. Aplica din coltul intern catre cel extern, estompand cu grija, pentru a nu atrage atentia in mod nedorit.

Principalul avantaj al anticearcanului Maybelline Affinitone este conferit de acoperirea cu aspect natural a imperfectiunilor. Cu toate ca nu beneficiaza de o putere de acoperire peste medie, anticearcanul este eficient in a ascunde discret cearcanele si diversele pete. Nu incarca si nu se strange inestetic in pliuri, un aspect demn de luat in calcul, pentru un produs de gen. Ambalajul este practic, iar aplicatorul permite un dozaj corespunzator.

Avand o textura lichida, este usor de aplicat, iar finisarea delicata te va cuceri. Are cateva particule iluminatoare, conferind un aspect usor radios tenului. Poate fi folosit ca un substitut pentru fondul de ten, mascand imperfectiunile cu succes, in cazul in care te bucuri de un ten normal. Pretul mic nu are cum sa nu atraga atentia.

Unul dintre dezavantajele anticearcanului Maybelline Affinitone este reprezentat de puterea medie spre mica de acoperire, in cazul cearcanelor pronuntate si a imperfectiunilor persistente. Potentialul hidratant si calmant promis nu impresioneaza. Rezistenta este mai degraba scazuta.

Pentru avantajele oferite: acoperirea light, cu finisare naturala, consistenta placuta si pretul mic, anticearcanul Maybelline Affinitone merita incercat.

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!