Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Review pentru Fiole Kerastase Densifique Activateur de Densité Capillaire

Vineri, 28.10.2016
de Eugenia Dinescu

Odată cu înaintarea în vârstă sau că urmare a unui stil de viaţă dezechilibrat, părul tinde să se subţieze, să devină mai fragil şi să cadă. Căderea sau rărirea părului nu sunt întotdeauna cauzate de vulnerabilitatea firelor de păr, ci de activitatea încetinită a foliculilor. Fiolele-tratament Kerastase Densifique Activateur de Densité Capillaire promit însă să remedieze acest lucru: cu o formulă inspirată de acţiunea celulelor stem, inovaţia de la Kerastase menţine şi îmbunătăţeşte densitatea capilară, pentru un păr vizibil mai bogat, mai hidratat şi mai texturizat.

Odată cu înaintarea în vârstă sau că urmare a unui stil de viaţă dezechilibrat, părul tinde să se subţieze, să devină mai fragil şi să cadă. Căderea sau rărirea părului nu sunt întotdeauna cauzate de vulnerabilitatea firelor de păr, ci de activitatea încetinită a foliculilor. Fiolele-tratament Kerastase Densifique Activateur de Densité Capillaire promit însă să remedieze acest lucru: cu o formulă inspirată de acţiunea celulelor stem, inovaţia de la Kerastase menţine şi îmbunătăţeşte densitatea capilară, pentru un păr vizibil mai bogat, mai hidratat şi mai texturizat.

Cum ti se pare Fiole Kerastase Densifique Activateur de Densité Capillaire? Voteaza!

3.0 (23)
Fiole Kerastase Densifique Activateur de Densité Capillaire

25 ron

Review-ul DIVAHAIR

Secretul fiolelor-tratament Kerastase Densifique Activateur de Densité Capillaire stă în concentraţia ridicată de Stemoxidina, o moleculă biomimetică care contribuie la menţinerea funcţionării normale a celulelor stem. Acţionând asupra celulelor stem, stemoxidina stimulează procesul natural de creştere a noi fire de păr, iar fibra capilară este hidratată, datorită combinaţiei dintre vitaminele B3, B5 şi B6. Rezultatul? Părul capătă un aspect mai bogat, se simte mai texturizat zi după zi, iar după 3 luni de utilizare, densitatea capilară este vizibil îmbunătăţită.

Mod de utilizare

Aplică o fiolă în fiecare zi, timp de 3 luni, pe părul uscat sau umed.

1. Îndepărtează capacul fiolei şi pune aplicatorul peste fiolă;
2. Apasă pe aplicator pentru a pune tratamentul pe scalp;
3. Formează cărări cu ajutorul aplicatorului şi aplică în direcţia în care îţi piepteni părul în mod obişnuit;
4. Masează scalpul cu vârful degetelor pentru a distribui produsul în mod egal, trecând cu mâinile şi pe lungimea părului.

Principalul avantaj al fiolelor-tratament Kerastase Densifique Activateur de Densité Capillaire îl reprezintă concentraţia ridicată de Stemoxidina, o moleculă dezvoltată pentru a reproduce efectul celulelor stem asupra foliculilor de păr. Cu o concentraţie de 5% de Stemoxidina, fiolele-tratament stimulează activitatea celulelor stem de la nivelul foliculilor de păr, pentru a mari substanţial numărul de fire existente pe fiecare centimetru pătrat al scalpului. În acelaşi timp, combinaţia de vitamine  B3, B5, B6 ale formulei menţin părul sănătos şi hidratat, protejându-l astfel de riscul degradării.

Vei fi încântată nu doar efectul redensificator al fiolelor, ci şi de textura uşoară a produsului, care nu încarcă părul. Odată aplicată, fiola-tratament Kerastase Densifique Activateur de Densité Capillaire se usucă rapid şi nu creează senzaţia de par gras, astfel că o poţi folosi cu încredere indiferent de tipul de păr şi nu va afecta modalitatea în care îl coafezi.

Un alt avantaj al produsului este conferit şi de polimerii din compoziţie. Vei putea resimţi efectul texturizant al fiolelor-tratament Kerastase Densifique Activateur de Densité Capillaire imediat după prima aplicare, deoarece polimerii acţionează imediat pentru a umple firele individuale şi crea efectul unui păr mai bogat, mai viguros, în timp ce vitaminele B3, B5 şi B6 îl menţin hidratat şi strălucitor.

Principalul dezavantaj al fiolelor-tratament Kerastase Densifique Activateur de Densité  Capillaire este subliniat de timpul necesar pentru a observă efectul redensificator. Tratamentul necesită 3 luni de aplicare zilnică pentru a revela noi fire de par, ceea ce se poate dovedi un inconvenient în cazul în care îţi doreşti un rezultat instantaneu.

Magazinul Carespot.ro îţi oferă posibilitatea de a te convinge de efectul redensificator al fiolelor-tratament Kerastase Densifique Activateur de Densité Capillaire! Fiecare fiolă conţine 6 ml şi poate fi comandată cu preţul de 25 de lei.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în anotimpul renașterii (29420 vizite)
 2. Horoscop complet săptămâna 22-28 februarie: 3 zodii dau și primesc iubire necondiționată (13073 vizite)
 3. Horoscop complet 1-7 martie: prima săptămână de primăvară îți aduce lumea la picioare (10754 vizite)
 4. Luna Plină în Fecioară aduce echilibru, calm și rezolvarea problemelor în viața a cinci nativi (8266 vizite)
 5. Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci prune uscate în fiecare zi (7919 vizite)
 1. Sfaturi de care orice Scorpion trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață (nota 4.6)
 2. Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în anotimpul renașterii (nota 4.5)
 3. Diana Bianca: "Mama e mereu o prelungire a fiintei mele." (nota 4.4)
 4. Tot ce trebuie să știți despre parfumurile arăbești (nota 4.3)
 5. Horoscop chinezesc 2021. Sfaturi pentru noroc la bani în anul Bivolului de Metal (nota 4.2)
 1. Anastasia Ursu, copila care la numai 4 ani știe peste 800 de poezii, i-a topit pe jurații "Românii au Talent" cu replicile savuroase și talentul ei (0 comentarii)
 2. Alexandra Dinu + Mircea Radu = LOVE. Detalii neștiute despre relația celor două vedete (0 comentarii)
 3. Luna Nouă în Pești: problemele zodiilor se termină luna aceasta (0 comentarii)
 4. Ce îți transmite Universul în luna martie, în funcție de zodie (0 comentarii)
 5. Diana Bianca: "Mama e mereu o prelungire a fiintei mele." (0 comentarii)

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!