Review pentru Ulei cu extracte de maracuja Hydrating Therapy Oil Biosilk

Miercuri, 06.07.2016
de Andreea Baluteanu

Problemele părului deteriorat, aspru şi deshidratat sunt pe cale să îşi găsească rezolvarea, cu ajutorul uleiului de păr Hydrating Therapy Oil Biosilk. Acest produs reuneşte extracte din unele dintre cele mai apreciate ingrediente ale prezentului, maracuja, proteine de mătase şi quinoa, promiţând să hidrateze în profunzime, să repare cuticula şi să confere supleţe şi strălucire firului de păr.

Problemele părului deteriorat, aspru şi deshidratat sunt pe cale să îşi găsească rezolvarea, cu ajutorul uleiului de păr Hydrating Therapy Oil Biosilk. Acest produs reuneşte extracte din unele dintre cele mai apreciate ingrediente ale prezentului, maracuja, proteine de mătase şi quinoa, promiţând să hidrateze în profunzime, să repare cuticula şi să confere supleţe şi strălucire firului de păr.

Cum ti se pare Ulei cu extracte de maracuja Hydrating Therapy Oil Biosilk? Voteaza!

0 (0)
Ulei cu extracte de maracuja Hydrating Therapy Oil Biosilk

125 ron

Review-ul DIVAHAIR

Uleiul pentru păr Hydrating Therapy Oil Biosilk te asigură că îţi va transforma vizibil podoaba capilară, hidratând-o în profunzime, restructurând şi reparând cuticula şi conferind supleţe unui păr indisciplinat. Pentru a realiza aceste obiective extrem de preţioase, produsul foloseşte trei dintre cele mai apreciate ingrediente în îngrijirea părului. Proteinele de mătase sunt specifice producătorului Farouk, evidenţiindu-se printr-o structură de aminoacizi specifică şi firului de păr. Maracuja este un ulei extras din seminţele fructului pasiunii, cu o concentraţie extrem de ridicată de acizi graşi esenţiali, minerale şi antioxidanţi. Nu în ultimul rând, quinoa, un superfood din ce în ce mai apreciat în ultima perioadă, are beneficii multiple pentru sănătatea podoabei tale capilare: întăreşte cuticula, hrăneşte în profunzime, menţine vie culoarea părului şi sigilează vârfurile deteriorate, casante.

Încă de la prima utilizare, vei remarca textura fină, lejeră a uleiului de păr Hydrating Therapy Oil Biosilk, care va pătrunde uşor în firul de păr şi nu îl va încărca. Parfumul plăcut, exotic, este un alt aspect care îţi va garanta că te vei înţelege de minune cu produsul.

Mod de folosire: uleiul de păr Hydrating Therapy Oil Biosilk se foloseşte pe părul umed sau uscat, în funcţie de dorinţe. Aplică o cantitate mică de produs pe lungimi şi pe vârfuri şi masează uşor pentru a te asigura că uleiul pătrunde în firul de păr.

Bineînţeles, cel mai important avantaj al uleiului de păr Hydrating Therapy Oil Biosilk este reprezentat de transformarea aproape miraculoasă a condiţiei părului tău. Dacă eşti familiară deja cu aportul extraordinar în hidratare al unui ulei de păr tradiţional, vei fi de-a dreptul impresionată de capacităţile de regenerare, reparare şi hrănire în profunzime ale produsului semnat Biosilk. Este suficient să arunci o privire asupra compoziţiei produsului, unde proteinele de mătase, maracuja şi quinoa se află la rang de cinste, pentru a înţelege că ai de-a face cu un ulei care vizează reconstruirea cuticulei de păr.

Un alt atu care te va cuceri este lejeritatea texturii uleiului. Spre deosebire de multe produse de gen, produsul nu încarcă părul, aşa că nu ai niciun motiv să te temi că vei obţine o podoabă capilară hidratată, dar îmbâcsită.

După câteva utilizări, vei constata că uleiul Hydrating Therapy Oil Biosilk are şi beneficii adiţionale: părul tău străluceşte de sănătate, dar se bucură şi de o culoare vie, vibrantă, ca prin magie. De asemenea, cuticula este mai suplă şi mai mătăsoasă, iar aranjarea devine o plăcere: acum este momentul să încerci acea coafură pe care credeai că nu o vei obţine niciodată, nici cauza părului indisciplinat.

Posibilitatea de a utiliza produsul atât de părul umed, cât şi pe cel uscat, este un atu! Uleiul îţi va deveni indispensabil: te ajută să îţi hrăneşti părul cât este încă ud, dar şi să îi conferi strălucire şi să îl aranjezi mai uşor, între două spălări.

De partea cealaltă, preţul mai ridicat decât al produselor de supermarket te poate descuraja să achiziţionezi uleiul de păr Hydrating Therapy Oil Biosilk. După ce te vei convinge însă de calitatea sa, acest aspect nu va mai constitui o problemă.

Alege să oferi un suflu nou părului tău aspru, deteriorat, şi încearcă uleiul Hydrating Therapy Oil Biosilk.

Produsul este disponibil pe luxbeauty.ro aici, la preţul de 124,99 lei