10 alimente care te pot ucide

Joi, 09.03.2017
de Violeta Ieremie
1. Sâmburii fructelor
Imaginea precedenta
Imaginea urmatoare

1. Sâmburii fructelor

Ca şi în cazul merelor, sâmburii din cireşe conţin un tip de cianură de hidrogen numită acid cianhidric. Nu mânca o cană întreagă de astfel de sâmburi. Printre alte fructe care nu sunt benefice pentru noi se numără piersicile şi caisele. 

Mama natură este generoasă cu noi şi în fiecare zi ne ocroteşte şi ne dă tot ce avem nevoie. Suntem răsfăţaţi din acest punct de vedere. Într-adevăr, nu putem lăsa totul în seama ei, ci mai trebuie să ne preocupăm şi noi, să cercetăm, să vedem ce este bun sau rău pentru organismul nostru.

Nu putem lua totul de-a gata, fără discernământ, doar pentru că mintea noastră îşi doreşte să experimenteze orice.

Este o vorbă care spune că nu orice zboară se mănâncă. Aşa este. Deşi la prima vedere pare tentant, este nociv pentru noi şi putem să ne dăm seama de acest lucru numai dacă ne informăm. Altfel, tot ce ne iese în cale mâncăm şi apoi nu ştim de ce ne simţim rău.

Iată 10 alimente de acest fel care ne fac rău fără să ştim!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.5 (15)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!