Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

20 de obiceiuri ale oamenilor care nu se îmbolnăvesc niciodată

Lorena Teacă

Dacă răceala te chinuie frecvent, trebuie să îți pui un semn de întrebare și să începi să faci anumite lucruri care să te păzească de virusuri. 

În momentul în care imunitatea îți este scăzută, virusurile „se lipesc” de tine și încep să-și facă de cap în organismul tău. Fii atentă la lucrurile pe care le faci și organizează-te pentru a-ți întări imunitatea.

Iată ce fac oamenii care nu se îmbolnăvesc deloc!

Apasă butonul de la lift cu cotul

Apasă butonul de la lift cu cotul

Butoanele liftului sunt pline de bacteriile oamenilor bolnavi care au apăsat înaintea ta cu degetul pe buton. Este nevoie doar ca o singură persoană bolnavă, care abia a tușit, să pună degetul pe buton, iar tu în urma ei să pui mâna, pentru a ajunge să te îmbolnăvești. Pentru a te feri de răceli, este indicat să eviți să pui degetul pe aceste suprafețe care te pot îmbolnăvi rapid.

Beau multă apă

Beau multă apă

Apa este esențială pentru buna funcționare a organismului și are efecte extrem de benefice asupra pielii, părului, unghiilor și sănătății în mod general. Apa ajută la eliminarea toxinelor și la oxigenarea celulelor corpului. În cazul în care nu sunt consumate suficiente lichide, toxinele se acumulează și slăbesc sistemul imunitar.

Dorm mult

Dorm mult

În momentul în care nu dormi suficient, sistemul imunitar are de suferit și riști să te îmbolnăvești în orice moment. Mai mult decât, dacă nu dormi suficient și suferi de o răceală, corpul tău se va regenera mult mai greu. În timpul somnului, corpul se recuperează și se repară, de aceea este recomandat să dormi cel puțin 8 ore pe noapte.

Își dezinfectează telefonul

Își dezinfectează telefonul

Ecranul telefonului tău este mult mai murdar decât ai putea crede, deoarece preiei pe mâini o grămadă de microbi de pe suprafețele cu care intri în contact, după care iei telefonul în mână. Astfel, pentru a te feri de răceli, este foarte important să dezinfectezi constant telefonul.

Surse foto: iStock, Unsplash, Pixabay, Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta