Află care este Dosha ta! Testul care îți arată cine ești!

Află care este Dosha ta! Testul care îți arată cine ești!

Redactor Andreea Baluteanu

Cu siguranță, ai auzit și tu de Ayurveda, și nu e de mirare. Cel mai vechi sistem holistic din lume oferă unele dintre cele mai bune răspunsuri la vechea și eterna întrebare: cum să facem pentru a trăi în armonie și în echilibru?

Având drept obiectiv balansarea corpului cu mintea și cu spiritul, Ayurveda tratează orice ființă ca fiind rezultatul unic al naturii sale adaptate la împrejurări personale, unice. De ce sunt importante aceste informații? Deoarece ele te pot învăța cum să ai o existență armonioasă, atât de frumoasă, pornind de la sfaturi care ți se potrivesc mănușă.

Cu alte cuvinte, află cine ești, ca să știi cum să trăiești frumos! Vezi mai jos cum!

Testul Doshelor: află care este profilul tău Ayurvedic

Trăim într-o lume aflată într-o perpetuă schimbare și ne aflăm într-o permanentă mișcare. Dar, cu toate acestea, ceea ce ne dorim este să ne bucurăm de armonie și de echilibru, misiune ce pare adesea imposibilă, date fiind conjuncturile de mai sus.

femeie in pijama cu ceai alaturi care mediteaza in preajma calculatorului

Aici intervine sistemul holistic Ayurveda, care oferă sfaturi personalizate pentru a atinge echilibrul între trup, minte și suflet și trucuri pentru cea mai frumoasă viață posibilă, totul pornind de la Dosha ta.

Dar viziunea holistică a Ayurveda ia în considerare și mediul înconjurător, acesta fiind indisolubil legat de starea de sănătate și de boală. Numai atunci când trăim în deplină armonie cu noi și cu natura putem fi cu adevărat fericite, iar remarcabil este și că Ayurveda oferă sfaturi de viață bună ce iau în considerare și un viitor mai armonios, sustenabil, protejând astfel și umanitatea, dar și mediul înconjurător.

Ce mai trebuie subliniat? Că Ayurveda ia în calcul numeroase elemente, cum ar fi constituția fizică, dar și cea mentală și emoțională, reușind astfel să ne surprindă în individualitatea noastră. Toate aceste trăsături întruchipează Doshele, respectiv acumulări de energie sau bioenergie: Vata (combinație aer și eter), Pitta (apă și foc) și Kapha (pământ și apă). Denumite și tipuri Ayurvedice, aceste Doshe exprimă practic cine ești și cum poți obține echilibrul și armonia.

femeie aflata pe malul unui lac in meditatie cu principalele element

Cum îți dai seama care este Dosha ta? Pornind de la testul alcătuit de experții de la TN Medical College din Mumbai, ce au conceput un chestionar cu întrebări raportate la aspecte fizice, mentale și emoționale. Testul îți va arăta care este Dosha ta principală, conținând și o sesiune de recomandări care te inspiră să duci o viață mai sănătoasă și să faci cele mai bune alegeri pentru starea ta de bine.

Tot ce trebuie să faci este să răspunzi întrebărilor din testul care îți arată cine ești cu adevărat! Îl găsești la Organic India, gata să te învețe cum să trăiești frumos! Abia așteptăm să aflăm ce rezultate ai obținut și ce lecții ai deprins pentru a duce cea mai armonioasă existență!

Fii activă în protejarea sănătăţii tale și a celor dragi ţie și vei descoperi puterea de a aduce un impact pozitiv atât în viața ta, cât și în jurul tău! Intră în Comunitatea #AdevarataStareDeBine și descoperă beneficiile celor mai renumite plante medicinale ayurvedice, 100% certificate organic, oferite cu iubire și conştiinţă de ORGANIC INDIA.

Pentru detalii, vizitează www.organicindia.ro

Surse foto: iStock, Organic India

Articolul urmator
8 comportamente care arată că cineva suferă de depresie ușoară
8 comportamente care arată că cineva suferă de depresie ușoară
Ești vulgară sau stilată? Testul care îți spune adevărul despre tine
Incepe quiz
Ești vulgară sau stilată? Testul care îți spune adevărul despre tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.