Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Organic India: cum un vis se poate transforma într-o mișcare globală

DivaHair

Povestea noastră a început cu nevoia de schimbare...

Întoarce-te puțin în urmă, către un moment definitoriu pentru parcursul tău, către o decizie în care ai crezut puternic și care ți-a schimbat apoi întreaga viață. S-a stârnit din ceva ce ai înțeles despre tine? Poate din sentimentul că lucrurile nu se pot întâmpla altfel? Povestea noastră a început exact la fel: cu o călătorie în India, ce s-a transformat într-un drum de autodescoperire, de reconectare cu sinele, și care a dat naștere la o hotărâre ce avea să ne transforme definitiv viața.

femeie care isi tine mama in brate

Yoav Lev, fondatorul companiei ORGANIC INDIA, împreună cu un grup de vizionari atrași de căutarea adevărului și a realizării de sine, a conceput în anul 1990 un proiect holistic ce avea să schimbe în cele din urmă aspectul agriculturii din nordul Indiei prin introducerea culturilor 100% organice. Pe măsură ce metodele de agricultură organice și biodinamice au început să fie dezvoltate și practicate, revoluția organică a început să prindă rădăcini în întreaga Indie. Conceputul ORGANIC INDIA s-a materializat, astfel, într-un model de afacere sustenabil, menit să sprijine micii agricultori din India, să vindece pământul aridizat de suprasaturarea cu substanțe chimice și să distribuie în întreaga lume produse din plante 100% Certificate Organic, de o calitate excepțională.

... și cu un vis: de a aduce în viață câtor mai mulți oameni Adevărata Stare de Bine

Diferența dintre Starea de Bine și Adevărata Stare de Bine a căpătat sens pentru noi în momentul în care am înțeles că întreaga noastră existență e conectată la tot ce e în jur. Că fiecare decizie are impact asupra a tot ceea ce ne înconjoară. Că poți trăi cu adevărat Binele abia în momentul în care ești împăcat cu alegerile tale, cu amprenta pe care o lași pe ceea ce contează pentru tine. Și am învățat de la toți cei pe care i-am întâlnit în această frumoasă călătorie că natura contează. Grija pentru sănătate contează. Viața, în toate formele ei, contează. Am simțit, de aceea, că întoarcerea la 100% ORGANIC trebuie să se întâmple acum – pentru noi, pentru natură, pentru speranță și viață.

Am avut sprijinul unor oameni excepționali...

Sub coordonarea doctorului Narendra Singh, specialist cu peste 40 de ani de experiență în cercetarea clinică a plantelor și a combinațiilor de plante medicinale indiene, echipa de cercetare a companiei ORGANIC INDIA a dezvoltat o gamă exclusivă de rețete din plante cu efecte terapeutice, ce azi sunt utilizate de milioane de oameni din întreaga lume.

... și împreună am desăvârșit gamă de produse ORGANIC INDIA

Am pornit, așadar, de la o bază în care am crezut puternic-100% Organic-și pe care s-a construit totul. Pentru a ne îndeplini scopul, însă, răspândirea Adevăratei Stări de Bine, a fost nevoie să direcționăm zona de cercetare și către identificarea nevoilor omului modern și a modalităților de a le satisface. Astfel, am studiat și inclus în formulele noastre – de ceaiuri, suplimente, pudre, cele mai renumite și eficiente plante indiene și ayurvedice, certificate organic pe 3 continente:

 Cu efect detoxifiant, purificant și imunomodulator, precum Tulsi (Busuioc Sfânt) și Neem.
 Cu acțiune anti-stres și revigorant, precum Ashwagandha.
 Pentru o sexualitate sănătoasă, precum Shatavari.
 Pentru creier și sistemul nervos, precum Brahmi.
 Pentru creșterea aportului zilnic de fibre și curățarea colonului, precum Psyllium.
 Pentru sănătatea organelor și a sistemelor organismului – piele, aparat reproducător, ficat și rinichi, sistem articular, sistem digestiv – precum Turmericul, Katuki sau Triphala.

tulsi

Toate produsele ORGANIC INDIA conțin doar plante recoltate de la agricultorii noștri, cultivate și procesate prin metode ce le protejează integritatea nutrițională, în acord cu cele mai înalte standarde internaționale: HCAAP, GMP, Kosher și ISO 9001-2008. Plantele ce intră în compoziția produselor ORGANIC INDIA sunt 100% certificate organic în UE, SUA și India, nu conțin organisme modificate genetic, pesticide sintetice, erbicide, îngrășăminte sau alte substanțe chimice.

Am cercetat, ne-am implicat și am pus toată pasiunea în crearea gamei de suplimente ORGANIC INDIA, cu WWB - Sănătatea Femeii și Shatavari - Echilibru Hormonal Natural pentru starea de bine a femeii în toate etapele vieții, Neem - Antibiotic Natural pentru purificarea sângelui și menținerea sănătății pielii, Brahmi~Gotu Kola Pentru Creier & Sistemul Nervos și Deficit de Atenție, Bowelcare - Tranzit Intestinal, Combate Balonarea pentru stimularea peristaltismului intestinal, Liver Kidney - Detoxifiere Ficat & Revitalizare pentru susținerea funcțiilor ficatului și ale rinichilor și alte suplimente din plante și formule din plante cu eficiență demonstrată pentru sănătate și stare de bine.

Am desăvârșit, de asemenea, gama de ceaiuri ORGANIC INDIA pe bază de Tulsi – considerat regina plantelor medicinale, pentru îndepărtarea stresului și revigorarea organismului - Ceai Tulsi Original-Antistres Natural & Energizant, Ceai Tulsi cu Lămâie și Ghimbir-Antistres Natural & Reînsuflețire, Ceai Verde Tulsi-Antistres Natural & Vitalizant, și ceaiuri pentru sănătatea sistemului digestiv, echilibrarea acidității gastrice și un somn odihnitor - Ceai Digestiv Tulsi Tummy-Cu Ghimbir, Plante Savuroase și Condimente, Ceai Tulsi Lax-Laxativ Natural Blând și Eficient, Ceai Tulsi Sleep-Cu Plante Relaxante, Reconfortante pentru Somn Calm, Odihnitor.

Pentru curățarea colonului, sănătatea sistemului digestiv și un tranzit intestinal eficient, dar și pentru sănătatea inimii și protejarea vaselor de sânge prin menținerea în limite normale a valorilor colesterolului și trigliceridelor, am creat gama de pudre ORGANIC INDIATărâțe de Psyllium Integrale cu un conținut ridicat de fibre alimentare (de peste 85%) și Triphala - Digestie & Detoxifiere Colon.

Astăzi ORGANIC INDIA aduce Adevărata Stare de bine în viețile a milioane de oameni din întreaga lume și se bucură de aprecierea unor personalități remarcabile.

Dr. Mercola, unul dintre cei mai cunoscuți autori ai publicației New York Times și fondatorul Mercola.com, cel mai vizitat site dedicat sănătății prin metode naturiste, spune: „Felicitari Organic India pentru angajamentul și integritatea socială și pentru toate realizările pe care au reușit să le îndeplinească printr-o abordare sustenabilă și holistică a agriculturii organice, în favoarea tuturor, în ciudă dificilelor obstacole. Sunt un fenomenal model de urmat.”

Dr. Bruce H. Lipton, cercetător la Stanford, laureat al premiului pentru pace Goi (Japonia) afirmă că “Organic India este un lider al evoluției globale care combină știința modernă cu învățăturile antice, furnizând lumii un exemplu despre cum o intenție plină de iubire pentru oameni și Planetă poate produce schimbări sistemice la nivelul conștiinței personale și sociale.”

maini in flori

Produsele ORGANIC INDIA promovează sănătatea, fericirea și Adevărata Stare de Bine și sunt realizate cu grijă și iubire. Fiecare dintre produsele noastre întruchipează dragostea, respectul și legătura dintre Natura Mamă, fermieri, compania noastră și dumneavoastră.

Află mai multe detalii despre produsele ORGANIC INDIA și pătrunde în lumea beneficiilor celor mai renumite plante medicinale ayurvedice pe site-ul www.organicindia.ro!Te invităm să devii parte din Comunitatea ORGANIC INDIA ROMÂNIA pentru a descoperi împreună puterea transformatoare a celei mai bune alegeri: #AdevarataStareDeBine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!