Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Povestea unui fermier al ORGANIC INDIA

Miercuri, 19.09.2018
de Andreea Baluteanu

Viitorul umanității pare să atârne de un fir de ață, așa că salutăm cu drag orice inițiativă care respectă mediul înconjurător și care contribuie la dezvoltarea comunităților locale. Iar Organic India reprezintă un campion din acest punct de vedere! Oferind ceaiuri, suplimente, pudre, toate pe bază de plante medicinale ayurvedice cultivate în cele mai bune condiții și provenite din agricultura 100% biologică, Organic India combină tehnologiile moderne cu valoroasele învățăminte antice și reușește să transforme lumea într-un loc mai bun cu fiecare produs vândut.

Însă una dintre realizările majore ale Organic India este susținerea comunităților locale de fermieri. Mai jos îți vom prezenta o astfel de istorisire impresionantă, ce are în centrul ei un om simplu, a cărui poveste de viață a fost schimbată de cultivarea busuiocului sfânt și de Organic India.

Mesajul unui fermier: cum salvează Organic India lumea

În 1990, Yoav Lev, fondatorul Organic India, alături de un grup de vizionari, concepea un proiect holistic menit a schimba agricultura din nordul Indiei. Punând accentul pe o agricultură sustenabilă, 100% organică și biodinamică, ce căuta să curețe solul aridizat de suprasaturarea cu substanțe chimice și să scoată la iveală darurile pământului, plantele cu potențial binefăcător, acesta a instituit un exemplu ce avea să schimbe complet agricultura din India, o revoluție organică ce avea să prindă rădăcini pe întreg teritoriul țării.

E un vis transformat în realitate, care a adus oamenilor de pretutindeni Adevărata Stare de Bine, și care e mai ușor explicabil prin povestea pe care ți-o vom prezenta mai jos, fiindcă cifrele și realizările pot trece, dar cuvintele pline de profunzime, de înțelepciune și vibrând de sinceritate ale fermierului de mai jos nu te vor putea lăsa indiferentă.

Descoperă filmulețul care nouă ne-a adus lacrimi în ochi și speranță pentru viitor!

Pentru fermierul nostru, busuiocul sfânt a reprezentat salvarea. Iar virtuțile terapeutice ale „Reginei plantelor medicinale”, Tulsi, sunt atât de extraordinare încât vor întoarce și asupra ta efectele pozitive: busuiocul sfânt crește rezistența organismului în fața agresiunii la care este supus de factorii mediu, îl protejează și încetinește îmbătrânirea. Energizează, sprijină digestia și reglează metabolismul, prevenind inflamațiile și îmbunătățind starea de spirit.

Ceea ce e cu adevărat remarcabil e că busuiocul sfânt e cultivat cu susținerea Organic India în cele mai bune condiții! Toți fermierii sunt educați în practicile agriculturii organice și biodinamice. Organic India îi ajută însă în toate etapele de producție: plătește pentru ei taxele necesare achiziționării certificatelor organice, cumpără recoltele la prețuri avantajoase și îi încurajează să rotească culturile, producând atât pentru nevoile proprii, dar și pentru Organic India. Astfel, fermierii din regiunile defavorizate au un regim de viață mai bună, un venit constant, își protejează sănătatea și apără mediul înconjurător, salvând astfel lumea, alături de Organic India.

E cea mai bună definiție e economiei sustenabile, cea care ne asigură viitorul mai bun și mai luminos al umanității. În același timp, misiunea fermierilor și povestea Organic India ne fac să credem din nou în eroi, în legende, în povești cu mesaj pozitiv. Atât timp cât vor exista astfel de oameni, speranța nu este și nu poate fi pierdută.

Ne bucurăm că am avut onoarea de a-ți prezenta povestea unui fermier Organic India și abia așteptăm să aflăm ce crezi despre ea! Cu mottoul Iubire și Conștiință în Acțiune, Organic India ne oferă nu doar o gamă exclusivă de plante cu efect terapeutic, dar și cel mai frumos exemplu de urmat de către noi toți!

Află mai multe detalii despre produsele ORGANIC INDIA și pătrunde în lumea beneficiilor celor mai renumite plante medicinale ayurvedice pe site-ul www.organicindia.ro ! Te invităm să devii parte din Comunitatea ORGANIC INDIA ROMANIA pentru a descoperi împreună puterea transformatoare a celei mai bune alegeri: #AdevarataStareDeBine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (15)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!