Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Toamna aceasta protejează-ți organismul cu Turmeric, cel mai puternic antiinflamator natural!

DivaHair

Ai observat cum schimbările bruște de temperatură afectează întreaga natură și că până și obiectele se contractă și trosnesc? Asemenea lor, organismul tău reacționează, se resimte, face eforturi să se adapteze trecerii dintre vară și toamnă. E afectat de temperaturile deodată foarte scăzute, de schimbarea alimentației, de diferențele de presiune atmosferică, de micșorarea numărului de ore în care se poate bucura de soare.

Asocierea nefericită dintre o stare psihică proastă și un corp suferind din cauza afecțiunilor specifice sezonului rece te poate arunca într-o zonă de disconfort prelungit. De aceea, în această perioadă, poate mai mult decât oricând, organismul tău are nevoie de sprijin!

femeie care face yoga

Turmericul – una dintre cele mai studiate și apreciate plante medicinale

Termenul „turmeric” desemnează condimentul sub formă de pudră obținut din rizomul plantei cu denumirea științifică de Curcuma longa, dar este asociat și cu planta în sine.

Substanța activă din compoziția turmericului, cea care îi conferă toate beneficiile pentru care este recunoscut, este curcumina, un polifenol cu acțiune antioxidantă și puternic antiinflamatoare.

Mii de articole de specialitate[1] au fost dedicate studiului acestei substanțe uimitoare, turmericul fiind, în prezent, una dintre cele mai cercetate și mai apreciate plante medicinale din lume și una dintre puținele plante ale cărei beneficii pentru sănătate sunt recunoscute de comunitatea științifică.

turmenic

Curcumina, un antiinflamator natural

Inflamația este o reacție naturală, normală, sănătoasă a organismului de protecție împotriva agenților patogeni. Însă, în afecțiuni autoimune precum artrita reumatoidă, sistemul imunitar declanșează un răspuns inflamatoriu nejustificat, care cauzează durere, rigiditate și degradarea treptată a articulațiilor. De aceea, prevenirea și reducerea inflamațiilor prelungite pot avea un impact benefic major asupra acestor afecțiuni.

Curcumina, substanța activă din turmeric, acționează benefic în diverse etape ale inflamației prin inhibarea activității diferitelor tipuri de molecule ce joacă un rol important în apariția inflamațiilor. [2] Datorită acestui efect puternic antiinflamator, curcumina îmbunătățește mobilitatea articulațiilor.

Turmericul curăță sângele și sistemul limfatic

Buna funcționare a organelor și sistemelor organismului nostru este strâns legată de substanțele nutritive esențiale pe care le asimilăm din alimentație, dar și de substanțele la care ne expunem corpul. Turmericul hrănește și curăță sângele și sistemul limfatic și sprijină, astfel, sănătatea ficatului, a pielii, a plămânilor, a sinusurilor și a sistemului digestiv.

Alege Turmericul în formă pură, naturală, organică!

Absorbția unei cantități cât mai mari de curcumină, substanța activă din turmeric, este esențială pentru a profita la maximum de beneficiile acestei plante. Însă curcumina reprezintă doar aproximativ 3% din compoziția turmericului (planta). În plus, procesul de absorbție este îngreunat de o serie de factori ce țin de proprietățile chimice ale curcuminei, dar și de tipul de interacțiune cu organismul nostru. Este recomandat, de aceea, ca turmericul să provină dintr-o sursă sigură, organică, fără pesticide, erbicide sau alte chimicale.

supliment cu turmenic

Turmeric Formula | Antiinflamator Natural de la ORGANIC INDIA conține rizomi de Turmeric, plantă integrală, dar și extract de Turmeric, ce are în compoziția sa curcuminoizi în proporție de 95%. Pentru maximum de eficiență, formula este completată cu rizom de Ghimbir organic.

Toate plantele ce intră în compoziția acestui supliment sunt provenite din culturi organice, ceea ce înseamnă că sunt crescute fără pesticide sau fertilizatori sintetici, iar metodele unice de cultivare, recoltare și procesare le protejează integritatea nutrițională.

Turmeric Formula | Antiinflamator Natural ORGANIC INDIA este disponibil în România prin INNOVORIS LABS, companie ce are misiunea de a îmbunătăți viețile oamenilor și de a proteja planeta prin furnizarea de produse naturale premium accesibile.

Află mai multe detalii despre produsele ORGANIC INDIA și pătrunde în lumea beneficiilor celor mai renumite plante medicinale ayurvedice pe site-ul www.organicindia.ro! Te invităm să devii parte din Comunitatea ORGANIC INDIA ROMANIA pentru a descoperi împreună puterea transformatoare a celei mai bune alegeri: #AdevarataStareDeBine!

[1] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=curcumin
[2] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12676044

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!