Visezi la greutatea ideală? Descoperă aliații naturali ce-ți vin în ajutor

Redactor Andreea Baluteanu

A venit vara, așa că este natural să fim interesate mai mult ca niciodată de aspectul nostru fizic. Dacă preocuparea pentru lookul pe care o să îl ai în costumul de baie nu te mai lasă să dormi noaptea, află că greutatea ideală nu este obținută nici pe departe prin diete draconice, ba dimpotrivă.

Numărul de kilograme la care tânjești este rezultatul unei digestii echilibrate și al unui metabolism sănătos, nu al restricțiilor neîncetate. Iar aceste două deziderate pot fi obținute pe baza plantelor medicinale, cele care îți dăruiesc greutatea ideală fără efecte adverse.

Vezi care sunt aliații naturali care îți conferă sănătate și frumusețe! Combină-i cu un stil de viață și o dietă echilibrată și nu vei mai avea probleme!

Corpul perfect se obține cu sprijinul naturii: aliații de care ai nevoie

Mai jos îți spunem care sunt cei trei aliați naturali ce te vor duce mai aproape de silueta ideală! Vezi despre ce e vorba!

Formula ORGANIC INDIA Wt Balance, pentru întărirea imunității

Atunci când slăbești, e posibil ca imunitatea să aibă de suferit, de aceea formula Formula ORGANIC INDIA Wt Balance este suplimentul de care ai nevoie. Acest produs ameliorează funcționarea metabolismului prin accelerarea distribuției grăsimii și prin îmbunătățirea metabolizării glucozei.

Formula ORGANIC INDIA Wt Balance conține Amalaki, Bhumyamalakai și Guruchi, plante hipolipidice, denumite astfel deoarece sprijină metabolizarea sănătoasă a grăsimilor. De asemenea, ele protejează corpul împotriva inflamației și au și o componentă antioxidantă importantă, care ajută corpul să facă față stresului resimțit atunci când pierzi în greutate.

Wt Balance este utilă și pentru îmbunătățirea funcționării ficatului, pentru efectul ușor laxativ care intensifică slăbirea și pentru combaterea oboselii, ceea ce o face ideală în perioadele în care lupți pentru a atinge greutatea dorită.

Triphala, ideală pentru digestie

Nu poți să slăbești sănătos fără a avea o digestie armonioasă. Amalaki, ingredientul principal din Triphala, reprezintă un stimul de seamă pentru sistemul digestiv, susținând echilibrarea pH-ului și oferind o contribuție esențială în ceea ce privește nivelul de antioxidanți. De asemenea, acest aliat natural este un puternic adaptogen, ceea ce înseamnă că ajută organismul să răspundă mai bine la stres.

Marele avantaj al Triphala este că intervine în sens pozitiv în aproape fiecare etapă a digestiei: încetinirea (răcirea) sistemului digestiv care e prea rapid, accelerarea (încălzirea) celui prea lent, stabilizarea digestiei dezechilibrate, atenuarea congestiei care poate fi provocată de o digestie slabă sau de obiceiurile alimentare nepotrivite.

Pe lângă Amalaki, Bibhitaki ajută stomacul să digere alimentele, iar Haritaki îmbunătățește digestia din colon și din ficat. Combinate, ele susțin curățarea colonului și te scapă de constipație, ceea ce face ca Triphala să fie ideală atât pentru pierderea în greutate, dar și pentru eliminarea gazelor intestinale, detoxificare, alinarea tulburărilor digestive.

De asemenea, nu uita că și gesturile tale sunt esențiale pentru îmbunătățirea digestiei. Renunță la fumat, la consumul de tutun sau de alimente extrem de acide, atenuează expunerea la stres sau învață să lupți împotriva sa, evită combinațiile nefericite de alimente (pe care le poți identifica pe baza unui jurnal alimentar), emoțiile intense sau medicamentele care dăunează ficatului.

Tulsi Ceai Verde – antistres și pro-energie

Suntem sigure că știai deja despre superbeneficiile consumului de ceai verde, dar la Organic India acesta este asociat cu Tulsi, ceea ce îi sporește potențialul. Alături de trei varietăți de Tulsi, ceaiul verde furnizează organismului aportul de antioxidanţi necesar, susține producția de energie, calmează, echilibrează organismul și îl ajută în lupta cu stresul. Mai mult, acest produs întărește imunitatea, susține sistemul cardiovascular, detoxifică și protejează de îmbătrânirea prematură.

În ceea ce privește reducerea greutății, Tulsi Ceai Verde inhibă dezvoltarea celulelor de grăsime, îmbunătățește raportul dintre colesterolul rău și cel bun, reduce glicemia și susține per total metabolismul, ceea ce a fost demonstrat de studii.

Cu alte cuvinte, beneficiile Tulsi și ale ceaiului verde pentru întreg organismul sunt cu totul și cu totul excepționale.

Ca să ai parte de efecte cu adevărat vizibile atunci când vrei să slăbești, noi îți recomandăm întregul pachet pentru greutate optimă, care conține cei trei superaliați de mai sus: Triphala, Wt-Balance, Tulsi Ceai Verde.

Cum le administrezi? Singular, în ceea ce privește Triphala și Wt-Balance, ai nevoie de circa 1-2 capsule, de câte două ori pe zi.

Dar dacă ne urmezi sfatul și le iei împreună, e recomandat să îți administrezi câte o capsulă din fiecare supliment de două ori pe zi. Completează cu 2-3 cești de Tulsi Ceai Verde, astfel încât efectul general să fie mai mult decât eficientizat.

Aceștia sunt aliații naturali care fac minuni dacă îți dorești să ajungi la greutatea optimă. Cum am mai spus însă, ei dau rezultate doar dacă îi asociezi cu o dietă echilibrată, cu sport și cu un stil de viață sănătos.

Fii activă în protejarea sănătăţii tale și a celor dragi ţie și vei descoperi puterea de a aduce un impact pozitiv atât în viața ta, cât și în jurul tău! Intră în Comunitatea #AdevarataStareDeBine și descoperă beneficiile celor mai renumite plante medicinale ayurvedice, 100% certificate organic, oferite cu iubire și conştiinţă de ORGANIC INDIA.

Pentru detalii, vizitează www.organicindia.ro.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.