Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Albirea dinților acasă - o opțiune tot mai căutată

Joi, 18.10.2018

Oricine își dorește să aibă o dantură impecabilă, strălucitoare, demnă de a se înscrie fără probleme în ceea ce am putea încadra în categoria „zâmbet de Hollywood”. Din nefericire însă, un asemenea obiectiv este destul de greu de îndeplinit, întrucât stilul de viață, alimentația necorespunzătoare sau chiar moștenirea genetică îi pun piedici.

Care ar fi soluțiile? Tratamentele de albire, care pot fi realizate fie acasă, fie la cabinete stomatologice. Există unele voci care spun că petele de pe dinți pot fi corectate ușor folosind doar pastă de dinți, însă rareori o asemenea tactică dă rezultate.

Albirea dinților acasă a început să fie o alegere tot mai populară în rândul celor care vor să remedieze problema dinților îngălbeniți sau a petelor inestetice. Motivele sunt evidente - există pe piață produse care pot fi utilizate în acest scop, care sunt mai accesibile ca preț comparativ cu tratamentele realizate în cabinetele stomatologice și care oferă rezultate uneori peste așteptări.

Un astfel de produs este și Crest Glamorous White, pus la dispoziția celor interesați în cadrul website-ului www.benzicrest.ro. Un pachet avantajos, s-ar putea spune, odată ce alături de kitul de plasturi pentru albirea dinților se oferă și o pastă de dinți gratis. Să vedem însă de ce e un asemenea pachet recomandat, care sunt avantajele sale caracteristice și cum se utilizează.

Avantajele Crest Glamorous White

Despre plasturii pentru albirea dinților a aflat probabil oricine, însă există o oarecare reținere cu privire la utilizarea lor. Unele persoane care i-au încercat au acuzat sensibilitate dentară accentuată după folosire, motiv pentru care au ales să renunțe la ei.

Trebuie menționat faptul că o oarecare sensibilitate poate să apară, însă acest lucru ține și de fiecare persoană în parte, inclusiv de modul de utilizare. Plasturii 3D Whitestrips din kit-ul Crest Glamorous White conțin o cantitate redusă de ingredient activ - peroxid de hidrogen în concentrație de 10%, acest lucru însemnând că pot să acționeze eficient, oferind rezultatele așteptate, fără să afecteze în vreun fel dinții, fie prin sensibilizare, fie prin atacarea smalțului.

Un alt beneficiu al pachetului care merită menționat este și includerea pastei de dinți Crest 3D White gratis, pentru ca beneficiarul să aibă la dispoziție o soluție suplimentară pentru îngrijirea și albirea danturii.

Fără îndoială merită specificat și faptul că plasturii pot să ofere o albire de până la 25 de ori mai intensă decât cea obținută în urma utilizării unei paste de dinți pentru albire. După cum se menționează și în cadrul site-ului www.benzicrest.ro, rezultatele devin vizibile chiar după 2 zile de utilizare, ajungând în cele din urmă identice cu cele oferite de tratamentele cu laser pentru albirea dinților.

Recomandări cu privire la utilizare

În vederea obținerii de rezultate optime, există o serie de sfaturi cu privire la utilizarea plasturilor. Chiar dacă aceștia sunt concepuți pentru a se plia perfect pe forma dinților, aplicarea trebuie realizată corespunzător.

Primul lucru care trebuie știut este că plasturii Crest Whitestrips 3D Glamorous White trebuie purtați o dată pe zi, timp de 30 de minute. Aplicarea trebuie realizată cu mâinile uscate, pentru o fixare optimă. Se recomadă a se începe cu banda de jos, poziționând partea cu gel a plasturelui direct pe dinți, pentru o aplicare mai ușoară. Fixarea plasturelui va trebui realizată aliniat cu nivelul gingiei, îndoindu-l apoi după forma dinților pentru a putea acționa optim.

Concluzii

A alege un tratament de albire pentru acasă se pare că este o alternativă eficientă de a obține un zâmbet strălucitor fără a fi nevoie de vizite repetate la cabinetul stomatologic. Se economisește în acest fel timp, se economisesc bani, iar rezultatele depășesc de cele mai multe ori așteptările. Nu e de mirare de ce astfel de plasturi pentru albirea dinților câștigă în continuare aprecierea publicului.

Cu toate avantajele menționate la pachet, cu siguranță o asemenea achiziție merită. Calitatea produselor este garantată - brand-ul Crest, deși aflat oarecum la început pe piața românească, este recunoscut pentru ceea ce oferă în SUA și nu numai.

Cei interesați pot să acceseze site-ul www.benzicrest.ro pentru informații suplimentare, dar și pentru a comanda una din multiplele soluții propuse pentru albirea dinților.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!