Nu Skin

Descopera noul tensiometru M3IT de la OMRON

DivaHair

Acum iti pot masura singura tensiunea arteriale cu ajutorul noului tensiometru M3IT de la OMRON, lider mondial in productia si comercializarea aparaturii medicale de uz personal si profesional!

Aparte la acest nou produs, este faptul ca vine cu noua Tehnologie Intellisense care asigura, prin umflarea specifica a mansetei, o determinare a presiunii arteriale precisa si confortabila, cu tehnologiile Easy High BP Alert, dar mai ales ca este proiectat pentru a fi conectat, prin port USB, la aplicatia online Bi-LINK.

Bi-LINK este prima platforma informatica din lume cu marca CE, care ofera unei persoane posibilitatea de a-si gestiona si monitoriza sanatatea, dar si o imagine de ansamblu a evolutiei acesteia. Fiecare dintre noi poate fi in contact permanent cu datele furnizate de aplicatia Bi-LINK, daca este posesorul unui PC sau laptop, al unei tablete sau al unui smartphone. Utilizatorul poate vizualiza tendinta evolutiva a mai multor parametri: greutate, miscare, TA, puls, glicemie, tesut adipos visceral, tesut adipos somatic, masa amusculara, IMC, rata metabolismului bazal, etc. Intr-o maniera placuta si intuitiva platforma Bi-LINK faciliteaza accesarea datelor oricand si oriunde, corelarea semnificativa a informatiilor, fixarea de tinte personale in cadrul planurilor de sanatate, atingerea obiectivelor propuse si sustine motivatia pentru realizarea lor.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!