Clever fit și conceptul Wellness: Te simți bine și arăți bine!

Clever fit și conceptul Wellness: Te simți bine și arăți bine!

Andreea Constantin

Clever fit, lanțul de fitness cu cele mai multe locații din Germania, a ajuns acum și în România. Primul sediu este deschis la București, exact în Afi City, în apropiere de bulevardul Bucureștii Noi. Liderul fitness în Europa așteaptă noii membri cu facilități de top și cea mai modernă aparatură de antrenament din țară.

Prima sală clever fit a fost lansată la Munchen, în anul 2002. De atunci au trecut 20 de ani în care sa dezvoltat și sa extins în mai multe țări, dar prioritățile nu s-au schimbat. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl știe orice persoană interesată de centrul clever fit este că tot personalul crede în mantra “O minte sănătoasă, într-un corp sănătos”. clever fit a ajuns și în România să promoveze același principiu și să vă încurajeze să vă schimbați modul de viață într-unul mai sănătos, cu ajutorul unei săli moderne cu echipamente de ultimă generație, antrenamente personalizate și traineri calificați.

Conceptul de Wellness face, de asemenea, parte din experiența oferită de clever fit. La sală veţi găsi aparate de hidromasaj, solar, bar pentru shake-uri proteice, iar fiecărui membru nou înscris i se oferă o evaluare corporală gratuită.

Dacă vă întrebați ce este Wellness și de ce avem nevoie de acest concept în viața noastră, veți găsi răspunsul la clever fit. Pentru dezvoltarea sănătoasă a creierului și menținerea corpului în formă, cu toții avem nevoie de niște obiceiuri sănătoase. Acestea sunt: o alimentație echilibrată, cel puțin 30 minute de mișcare în fiecare zi, 7-8 ore de somn și periodic, proceduri de relaxare a corpului, cum ar fi masajul, o zi la spa, saună și alte metode de relaxare. De asemenea, acest concept se axează și pe partea spirituală/ emoțională a persoanei. Așadar, procedurile care vă ajută să vă recăpătați încrederea în sine sau vă fac să vă simțiți mai bine spiritual (solarul, băile cu nămol, măștile pentru față/mâini/picioare, cosmetică) fac și ele parte din acele obiceiuri sănătoase despre care vorbeam mai sus. Toate acestea definesc conceptul de Wellness.

Clever fit se implică direct pentru a vă îmbunătăți starea de bine a organismului.

  • Suplimente sănătoase cu proteine. În cadrul centrului clever fit găsi un bar de unde vă puteți prepara shake-uri proteice. Aceste shake-uri oferă energie, multe vitamine, minerale și aminoacizi necesari unui organism sănătos.
  • Aparate de hidromasaj. Aceste aparate ajută la calmarea stării de anxietate și stres. De asemenea, ele relaxează corpul și ajută mușchii să își revină mai repede după un antrenament dificil. La clever fit veţi găsi doar aparate de hidromasaj de ultimăcu multiple funcții, iar partea cea mai bună este că le puteți ajusta după preferințe. clever fitdeci, puteți fi siguri că beneficia de cele mai bune servicii la noua sală de fitness.
  • Solar. În secolul nostru, fiecare persoană să arate cât mai bine, nu neapărat pentru cei din jur, clever fit vine în ajutor!Acesta vitamina D esențială organismului, mai ales în timpul iernii când nu este mult soare iar la final, mergeți acasă cu bronzul perfect. Aceste echipamente moderne oferă cele mai bune servicii
  • La clever fit, orice client nou primește o evaluare corporală gratuită. De ce face clever fit acest lucru? Pentru că liderii fitnessului își doresc ca membrii lor să își atingă obiectivele și să facă primul pas spre o viață mai sănătoasă. După această evaluare, vă antrena cu un trainer calificat care vă va fi alături Experiența membrilor în sala de fitness va fi completată de profesionalismul instructorilor clever fit care îi vor ghida spre un antrenament corect, eficient și potrivit nevoilor acestora.
  • Diverse tipuri de antrenamente. Antrenamente de forță, rezistență, cu vibrații, TRX, indoor cycling, functional și circuit - acestea sunt doar cateva din tipurile de antrenamente pe care le găsiți la clever fit. Varietatea de antrenamente vă ajută să diversificaţi personalizaţi programul de la sală iar voi nu vă veți plictisi niciodată.

Încă nu știți dacă sala clever fit este potrivită pentru voi? Avantajele de mai jos s-ar putea să vă convingă să deveniți membri exclusivi.

  • Aparate performante. Nu doar aparatele de relaxare de la clever fit sunt performante, ci și cele din sala de forță. Aici puteți găsi o varietate de aparate ce ajută să vătoate categoriile de: aparate fitness , greutăți, aparate cardio, benzi de alergare etc.
  • Locuri de parcare. clever fit dispune de o zonă generoasă de parcare, iar voi vă puteți lăsa mașina cu noi, în sigurantă. Nu veți pierde timp să căutați loc de parcare și veți putea veni la sală fără probleme.
  • iTrain. Acesta este software-ul perfect pentru pregătirea unui plan individual de antrenament împreună cu antrenorul vostru. Când pregătiți un plan de antrenament la sală, acesta va ține cont de nivelul vostru actual de fitness, astfel încât să vă obiectivele fitness în mod realist. iTrain stabilește obiective legate de creșterea mușchilor și rezistență, precum și silueta corpului vostru pentru eficiență maximă și un antrenament sănătos.
  • Experiență. Faptul că există peste 500 de săli de fitness clever fit în Europa indică nivelul de profesionalism și experiență al lanţului. Zi de zi, clever fit își propune să devină mai bun și să ofere tuturor experiența fitness pe care o merită.
  • Personal amabil. Știm cât este de important pentru orice persoană să primească un zâmbet după o zi plină la muncă sau să fie primit cu entuziasm la sală. La clever fit fiecare membru este primit mereu cu brațele deschise și este motivat să obțină echilibrul perfect între wellness și fitness.

Dacă veți alege clever fit, veți înțelege cu adevărat ce înseamnă să aveți grija de voi și corpul vostru. De obicei, tindem să lăsăm totul pe următoarea zi, următoarea săptămână, următoarea lună, dar nu și la clever fit. clever fit vă așteaptă chiar astăzi la sală pentru a vă bucura de beneficiile unei săli la standarde europene.

Articolul urmator
Cum să manifești o persoană. Tot ce trebuie să știi pentru a-l atrage pe "acel" cineva în viața ta
Cum să manifești o persoană. Tot ce trebuie să știi pentru a-l atrage pe "acel" cineva în viața ta
Ce fel de haine de vara ar trebui sa porti ca sa te simti bine?
Incepe quiz
Ce fel de haine de vara ar trebui sa porti ca sa te simti bine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.