Coşuri, pori dilataţi, imperfecţiuni în relief? Află cum le poţi face să dispară printr-un singur gest!

Coşuri, pori dilataţi, imperfecţiuni în relief? Află cum le poţi face să dispară printr-un singur gest!

Eugenia Dinescu, redactor

Când te confrunţi cu problema acneei, fiecare interacţiune pe care o ai poate fi însoţită de un sentiment de neîncredere. Însă coşurile, porii dilataţi, zonele roşii sau relieful neregulat al pielii nu ar trebui să distragă niciodată atenţia de la calităţile tale ori să îţi submineze încrederea în tine.

Uneori, acneea este doar un simptom temporar al unei alimentaţii dezechilibrate, al unui regim ineficient de curăţare a pielii sau pur şi simplu a predispoziţiei tipului tău de ten – oricare ar fi motivul, să acoperi coşurile şi imperfecţiunile care nu te definesc înseamnă să fii cu un pas mai aproape de imaginea care te reprezintă cu adevărat. În acest demers, cea mai mare provocare este ca pielea ta să îşi păstreze aspectul mat şi hidratat pe tot parcursul zilei, fără a crea un efect "de mască”.

Laboratoarele Vichy au găsit soluţia acestei probleme şi au creat Dermablend [CORECTARE 3D], un fond de ten care acoperă şi reduce imperfecţiunile şi semnele post-acneice ale pielii grase, predispuse la acnee.

Nu poţi controla întotdeauna momentul apariţiei coşurilor, însă poţi alege imaginea pe care o adopţi, indiferent de momentul apariţiei puseurilor acneice. Dermablend [CORECTARE 3D] acoperă, nivelează şi ameliorează aspectul imperfecţiunilor instantaneu, calmând inflamaţiile şi micşorând aspectul porilor dilataţi. Ai nevoie doar de un strop de produs, căci pigmenţii din formulă se adaptează nuanţei tenului tău, oferindu-ţi până la 16 ore de acoperire maximă, fără a-ţi încărca tenul.

Datorită ingredientelor active din formulă, Dermablend [CORECTARE 3D] nu doar camuflează imperfecţiunile tenului, dar și îmbunătăţeşte semnificativ textura acestuia. Dincolo de a echilibra nuanţa tenului, ingredientele active lucrează împreună  pentru a îmbunătăţi textura pielii, zi după zi: acidul salicilic exfoliază delicat, pentru a nivela imperfecţiunile în relief, în timp ce eperulina calmează iritaţiile, ameliorând inflamaţiile şi roşeaţa. Un duo perfect pentru tenul tău!

Laboratoarele Vichy ştiu că protecţia împotriva razelor UVA şi UVB rămâne cea mai eficientă strategie antirid, iar Dermablend [CORECTARE 3D] conţine SPF 25, care te protejează de efectul nociv al radiaţiilor solare şi de efectele îmbătrânirii premature. Totuşi, dacă tenul tău este sensibil şi te temi că un nou produs poate agrava tendinţa acneică a tenului tău, poţi fi sigură că noul Dermablend [CORECTARE 3D] va fi bine tolerat. Cu o formulă hipoalergenică, non-comedogenică, fără parabeni, acesta este potrivit şi pentru pielea sensibilă. Disponibil în patru nuanţe, nu a fost nicicând mai uşor să obţii pielea cu aspect uniform pe care ţi-o doreşti, fără a-ţi ascunde tenul sub straturi de machiaj!

Accesează platforma dermablend.vichy.ro, descoperă secretele aplicării fondului de ten pentru a obţine acoperire maximă şi redescoperă-ţi încrederea în forţele proprii!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.