Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cu o zi inainte să moară, a scris această scrisoare! Cuvintele ei îți vor schimba viața!

Alexandra Dragoi

„S-ar putea să fiți nemulțumiți de viața voastră. Nu sunt destui bani, locurile de muncă sunt stresante, relațiile se destramă. Poate că vă petreceți prea mult timp online discutând despre politică. Uneori, cu toții simțim că lipsește ceva și poate că tot ce ne trebuie este o retrospectivă.”

Acestea sunt cuvintele lui Holly Butcher. Ea a pierdut recent lupta cu sarcomul Ewing, o formă rară de cancer care afectează în primul rând tinerii. Holly avea doar 27 de ani când a murit.

Pe măsură ce s-a obișnuit cu gândul că o să moară, Holly s-a hotărât să scrie o scrisoare deschisă despre lecțiile pe care le-a învățat, reflectând modul în care experiența ei o făcea să prețuiască fiecare secundă.

Sursa foto: Facebook/Holly Butcher

Cuvintele lui Holly, care vin din inimă cu pasiune și onestitate, îi vor ajuta pe oameni să vadă imaginea d ansamblu, care este adesea pierdută într-o mare de stres și îngrijorări care ne consumă repede viața de zi cu zi. Ea ne îndeamnă să înțelegem lucrurile importante și să trăim pe deplin viața.

Scrisoarea lui Holly, pe care a postat-o pe o rețea de socializare chiar cu o zi înainte să moară, a devenit virală. A strâns milioane de aprecieri și reacții. Mesajele îndurerate au curs, iar lecția oferită de tânără a devenit pentru mulți un ghid pentru viață!

Citește mai jos cuvintele ei. Zâmbește, pentru că trăiești!

Scrisoarea emoționantă a lui Holly

Un „pic” de sfat de viață de la Hol:

Este un lucru ciudat să-ți dai seama și să accepți că vei muri la vârsta de 26 de ani. Este doar unul din lucrurile pe care le ignorați. Zilele trec și te aștepți că vor continua să vină; Până când se va întâmpla inevitabilul. Mereu mi-am imaginat cum îmbătrânesc, cu părul încrețit și gri - cel mai probabil provocat de familia frumoasă (mulți copii) pe care am plănuit să o construiesc cu dragostea vieții mele. Îmi doresc asta atât de mult, că doare!

E vorba de viață. Este fragilă, prețioasă și imprevizibilă și în fiecare zi este un dar, nu un drept dat.

Am acum 27 de ani. Nu vreau să plec. Îmi iubesc viața. Sunt fericită. Le datorez asta celor dragi. 

Nu am început această „notă înainte de a muri”, astfel încât moartea să fie și mai înfricoșătoare - îmi place faptul că suntem, în cea mai mare parte, ignoranți în ce privește inevitabilitatea morții. Cu excepția cazului în care vreau să vorbesc despre ea și este tratată ca un subiect „tabu”, care nu se va întâmpla niciodată cu niciunul dintre noi... A fost cam greu. Vreau doar ca oamenii să înceteze să se îngrijoreze atât de mult de stresul lipsit de sens din viață și să încerce să-și amintească faptul că toți avem aceeași soartă.

Mi-am așternut o mulțime de gânduri mai jos, deoarece am avut mult timp să meditez la viață în ultimele câteva luni. Bineînțeles că e miezul nopții, când mă gândesc la aceste lucruri!

În acele vremuri, când vă gândiți la lucruri ridicole, gândiți-vă doar la cineva care se confruntă cu adevărat cu o problemă. Fiți recunoscători pentru problema voastră minoră și treceți peste ea. Este bine să recunoașteți că ceva este enervant, dar încercați să nu influențați negativ și alte persoane.

Odată ce faceți asta, răsuflați liniștiți! Trageți aer adânc în piept, priviți cât de albastru este cerul și cât de verzi sunt copacii. E atât de frumos. Gândiți-vă cât de norocoși sunteți că puteți face asta - să respirați.

S-ar putea să fi fost prins în trafic rău astăzi sau să fi avut un somn prost, pentru că bebelușii tăi frumoși te-au ținut trează, sau că stilistul tău ți-a tuns părul prea scurt. Noile unghii false nu sunt perfecte, sânii sunt prea mici sau ai celulită și burta cam mare.

Lasă toate rahaturile astea... Jur că nu te vei gândi la acele lucruri când e rândul tău să pleci. Totul este nesemnificativ atunci când te uiți la viață ca un întreg. Văd în fiecare zi cum corpul meu se degradează, fără să pot face ceva, și tot ce-mi doresc acum este să am doar încă o zi de naștere sau de Crăciun cu familia mea sau doar o zi cu partenerul și câinele meu. Doar una!

Am auzit că oamenii se plâng de munca teribilă sau de cât de greu este să conduci. Fii recunoscător că ești fizic capabil să faci asta. Munca și bătăile de cap pot părea niște lucruri banale... până când corpul tău nu-ți permite să faci niciunul dintre ele.

Am încercat să trăiesc o viață sănătoasă, de fapt, aceasta a fost probabil pasiunea mea majoră. Apreciați sănătatea și felul în care funcționează corpul vostru - chiar dacă nu este mediul ideal.

Amintiți-vă că există mai multe aspecte pentru o sănătate bună decât corpul fizic... lucrați la fel de greu la găsirea fericirii mentale, emoționale și spirituale.

Fiți recunoscători pentru fiecare zi în care nu aveți dureri și chiar în zilele în care nu vă simțiți bine, o durere în spate sau o gleznă scrântită, acceptați că este un greu, dar fiți recunoscători că nu este amenințător și că va dispărea.

Mai mult, fiți oameni! Și ajutați-vă unii pe alții mai mult.

Este adevărat că veți câștiga mai multă fericire pentru a face lucruri pentru alții decât pentru a le face pentru voi înșivă. Aș vrea să fac mai mult.

Este un lucru ciudat să ai bani, la sfârșit, când mori. Nu e momentul să ieși și să faci cumpărături, să-ți iei o rochie nouă. Îți dai seama că nu merită să cheltuim atât de mulți bani pe haine noi și „lucruri” noi în viața noastră.

În acest an, familia noastră a fost de acord să nu facă cadouri, în ciuda faptului că spiritul Crăciunului arată mai degrabă trist și gol. A fost atât de drăguț, pentru că oamenii nu aveau presiunea cumpărăturilor, erau doar unul pentru celălalt. 

Utilizați banii pe experiențe. Sau cel puțin nu ratați experiențele, deoarece ați cheltuit toți banii pe chestii materiale.

Bucurați-vă de natură.

Încercați doar să vă bucurați și să fiți în momente, nu să le captați pe ecranul telefonului. Viața nu este menită să fie trăită printr-un ecran și nici nu este despre obținerea unei fotografii perfecte... bucurați-vă!

Întrebare retorică aleatorie. Sunt acele câteva ore pe care le petreceți făcându-vă părul esențiale pentru viețile voastre? N-am înțeles niciodată femeile.

Trezește-te uneori devreme și ascultă păsările în timp ce urmărești culorile frumoase ale răsăritului. 

Ascultă muzică, ascultă cu adevărat. Muzica este terapie. 

Vorbește cu prietenii tăi. 

Călătorește dacă e dorința ta, nu a altora.

Lucrează ca să trăiești, nu trăi ca să lucrezi.

Serios, fă ceea ce îți place, ca inima să se simtă fericită.

Nu spune lucruri pe care nu vre să le faci.

Spune-le celor dragi că îi iubești de fiecare dată când ai ocazia.

Oricum, ăsta e doar un sfat pentru tine. Acceptă-l sau nu, nu mă deranjează!

Și un ultim lucru, dacă puteți, faceți o faptă bună pentru omenire (și pentru mine) și începeți să donați în mod regulat sânge. Vă va face să vă simțiți bine, cu bonusul suplimentar de a salva vieți. Simt că este ceva care este atât de trecut cu vederea. Fiecare donare de sânge poate salva trei vieți! Acesta este un impact masiv pe care fiecare persoană îl poate avea și procesul este într-adevăr atât de simplu.

Sângele donat m-a ținut în viață timp de un an - un an pentru care voi fi recunoscătoare pentru totdeauna că pot să-l petrec aici, cu familia, prietenii și câinele meu. Un an în care am trăit cele mai prețioase momente ale vieții mele.

...Până când ne vom întâlni din nou.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (25)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!