Cum are grijă cafeaua de ficatul tău

Ionelia Olteanu

Ficatul este unul dintre organele esenţiale pentru corpul uman. Îngrijirea acestuia este vitală, cu atât mai mult cu cât un număr tot mai mare de persoane suferă de leziuni hepatice.

Un ficat sănătos ajută la detoxificare şi contribuie la peste 500 de funcţii în organism. Acesta transformă toxinele solubile grase în toxine lichide pe care corpul le elimină uşor şi reglează hormonii. Prin urmare, este esenţial să ai grijă de ficat şi să te menţii sănătos. Dieta sănătoasă şi exerciţiile fizice regulate îţi pot proteja ficatul.

cafea

Mai multe studii demonstrează efectul benefic al cafelei asupra organismului. Această băutură, consumată regulat, poate reduce apariţia bolilor de ficat, precum fibroza, ciroza şi cancerul, datorită conținutului bogat în antioxidanţi.

Se pare că este mai benefic să consumi cafea filtrată decât fiartă, pentru că aceasta reduce leziunile hepatice cauzate de excesul de alimente şi alcool. Pentru a beneficia de proprietăţile benefice ale cafelei, este recomandat să nu consumi mai mult de 2-3 cafele pe zi şi în niciun caz înainte de culcare.

Cafeaua conţine aproximativ 100 de substanţe active, printre care şi mulţi antioxidanţi, polifenoli şi cafeină, care luptă împotriva cancerului de ficat. Consumul a două cafele pe zi reduce cu 44% riscul de a suferi de afecțiuni hepatice.

Este important de reţinut că, deşi consumul de cafea poate proteja organismul de dezvoltarea unor afecţiuni hepatice şi poate ajuta în cazul în care ficatul este deja afectat, esenţiale pentru sănătatea ficatului rămân în continuare reducerea cantităţii de alcool, dieta, apa, exerciţiile regulate şi menţinerea unei greutăţi normale.

Protejează-ţi ficatul cu STOPTOXIN!

Pe lângă consumul de cafea, suplimentele alimentare completează tabloul unui ficat sănătos, care este capabil să funcţioneze în mod corespunzător. Noi alegem de fiecare dată STOPTOXIN, care are un rol destul de important în regenerarea şi protejarea eficientă a ficatului.

stoproxin

STOPTOXIN are la bază extracte de colina bitartrat, extract de armurariu, celuloză microcristalină, talc şi stearat de magneziu, care îţi vor detoxifica ficatul. Acesta contribuie şi la ameliorarea tranzitului intestinal, ceea ce induce automat starea de bine a corpului.

Acest supliment alimentar sporeşte imunitatea organismului datorită efectelor benefice ale antioxianților. STOPTOXIN este recomandat pentru protejarea celulelor hepatice de efectul nociv al substanţelor toxice din medicamente, coloranţi sau fum de ţigară care atacă permanent ficatul.

STOPTOXIN se administrează foarte uşor. Este disponibil într-un flacon care conţine 30 de capsule. Se recomandă 2-3 capsule pe zi şi utilizarea în cure de minimum 4 săptămâni, nu are reacţii adverse şi se poate elibera fără prescripţie medicală.

STOPTOXIN poate fi achiziţionat de pe FitermanPharma şi va deveni cu siguranţă principalul tău aliat pentru protejarea ficatului. 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.