Diva a testat: gelul intim reconfortant și șervețelele intime de la Rogé Cavaillès. Află ce părere avem!

Diva a testat: gelul intim reconfortant și șervețelele intime de la Rogé Cavaillès. Află ce părere avem!

Redactor Andreea Baluteanu

Care sunt produsele pe care le incluzi la tine în bagaj atunci când pleci în vacanță? Costum de baie, o loțiune de protecție solară, o pălărie, crema de față și cosmeticele tale dragi se află cu siguranță pe lista ta.

Ce lipsește de aici, gest care poate aduce consecințe negative pentru întregul tău concediu? Un gel intim! Dacă deja strâmbi din nas, insistând că nu mai loc pentru un produs care poate fi fără probleme înlocuit de gelul tău de duș, află că ești pe cale să comiți o greșeală! De ce? Deoarece gelul intim nu doar că te protejează, dar și curăță delicat și îți oferă o prospețime care va fi sursa fericirii tale contagioase din concediu.

Diva a încercat în concediu un duo de zile mari: este vorba despre Gelul intim reconfortant Rogé Cavaillès și de Șervețelele intime extradelicate. Primul oferă până la 12 ore de confort și prospețime, fiind dezvoltat în colaborare cu ginecologii. Extractele de mentă răcoritoare încapsulate te vor face să te simți atât de fresh, iar pH-ul de 5,5 va păstra echilibrul intim delicat. De partea cealaltă, șervețelele intime protejează și îți dăruiesc o senzație inegalabilă de confort, conținând extracte de aloe vera pentru curățare delicată și igienă perfectă. Sunt aliatul tău la plajă, în avion, pe culmile munților, oriunde în vara aceasta.

Dar fac dreptate produsului revendicările producătorului? Vezi ce părere avem în rândurile de mai jos! Am testat Gelul intim reconfortant Rogé Cavaillès și Șervețelele intime extradelicate și… ne-au plăcut la nebunie!

Raluca, 26 de ani

Din adolescență încerc să fiu cât se poate de atentă cu îngrijirea regiunii mele intime. De-a lungul timpului, am fost nevoită să testez diferite produse și să trec de la unul la altul într-un timp scurt, deoarece nu am fost niciodată pe deplin mulţumită. Din fericire, am fost aleasă să testez gelul intim de la Rogé Cavaillès „Fraicheur” și mărturisesc că sunt cucerită. Gelul lasă o senzaţie de prospeţime și de confort atât de plăcută! Sunt surprinsă și de complexul său fizio-reglator, care ajută la respectarea echilibrului intim, mai ales că nu prea am găsit produse pe piață care să curețe și să protejeze cu eficiență, dar să fie și delicate.

Pentru un rezultat mai bun, pe perioada când nu sunt acasă folosesc şerveţelele umede extradelicate pentru zona intimă. Acestea catifelează, sunt practice și te ajută în orice moment al zilei. Ce să mai spun de zilele acelea delicate de la menstruație, când sunt pur și simplu de neînlocuit!

Pentru mine, aceste produse își fac treaba cu succes și pot spune că mă încântă de-a dreptul. Vi le recomand cu încredere.

Mara, 23 de ani

Deși în mod normal nu acord prea multă atenție zonei intime, atitudinea mea s-a schimbat acum câțiva ani, când am făcut o iritație de toată frumusețea la mare. Combinația de transpirație, slip ud și epilat zilnic m-au făcut să sufăr ore în șir. De atunci nu mai plec în vacanță fără gel intim și nu mă las sub nicio formă în seama gelurilor de duș de la hotel când vine vorba despre o regiune atât de delicată.

Ce-mi place la Gelul intim reconfortant Rogé Cavaillès e senzația de confort pe care mi-o lasă. Extractele de mentă sunt parcă făcute să te mențină proaspătă într-o zi de vară și pot spune că au reprezentat un motiv pentru care am fost atât de fericită în concediu. Cum obișnuiesc să mă epilez cu lama în aproape fiecare zi la mare, am adorat și textura lejeră a gelului, care acționează precum un balsam asupra pielii iritate. Îl recomand!

În ceea ce privește șervețelele intime, acestea și-au găsit culcuș în geanta mea. Nu mă mai despart de ele! La restaurant, la toaleta de pe plajă, la hotel, seara, când mergem în oraș, și, firește, acasă, le folosesc ori de câte ori am nevoie de protecție și de o curățare delicată. Sunt catifelate, atât de moi și de reconfortante, încât s-au transformat rapid în preferatele mele.

Încercați-le și voi, pentru că nu veți regreta! Gelul intim reconfortant Rogé Cavaillès și Șervețelele intime extradelicate ar trebui să ajungă în toate trollerele din lume, pentru vacanțe de milioane!

Anca, 35 de ani

Întrebați orice mămică și vă va spune că noi suntem cele mai aspre „judecătoare” ale unui produs. Nu orice ne merge la suflet, deoarece nevoile noastre sunt de cele mai multe ori urgente, amânate pentru a face loc copiilor. Avem nevoie de produse de calitate, dar ultraeficiente și delicate, în același timp, mai ales când e vorba despre zona intimă.

Am descoperit deja că poți face baie în 5 minute, așa că produsele pe care le folosesc trebuie să dea dovadă de aceeași rapiditate. Iar Gelul intim reconfortant își face treaba perfect. În plus, miroase atât de fresh încât mă binedispune instant! Mă umple de o senzație de prospețime care durează întreaga zi și care îmi permite să stau alături de copiii mei și să mă joc ore în șir. Ar fi trebuit să mă vedeți pe plajă, sprințară ca la 20 de ani, bucurându-mă de senzația fresh dată de extractele de mentă.

Ca femeie care a dat naștere de două ori, știu că zona intimă, sursa „magiei” noastre, are nevoie de o îngrijire susținută. Cercetez cu atenție lista de ingrediente, iar produsele Rogé Cavaillès au trecut testul. Protecția pe care o oferă e de cursă lungă, iar pH-ul de 5,5, fiziologic, este necesar pentru orice femeie.

Ce să mai spun despre Șervețelele intime? Sunt favoritele mele! Au loc ușor în geanta plină cu jucăriile celor mici și îmi oferă protecția de care am nevoie. Ador extractele de aloe vera pentru că îmi calmează și hidratează zona intimă, iar pentru o femeie care nu prea mai are timp de ea, gândul că am astfel grijă de mine e la fel de reconfortant ca aceste produse de marcă ale brandului francez.

În concluzie, vi le recomand, fie că sunteți proaspete mămici, bunici, mătuși ori fete tinere, aflate la început de viață. Profitați și testați-le în vacanță: vă garantez că nu veți mai renunța la ele de acum!

După cum ai văzut din mărturiile Ralucăi, Marei și Ancăi, în redacția DivaHair, Gelul intim reconfortant Rogé Cavaillès și Șervețelele intime extradelicate au făcut furori. Te încurajăm să le testezi și tu și să ne povestești apoi dacă ți-au plăcut la fel de tare!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.