Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

De ce sânii nu sunt simetrici

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Pentru început, să începem cu veștile bune. S-a dovedit științific că toate femeile din lume au sânii asimetrici. Așadar, nicio femeie din lumea asta nu are sânii identici. Asimetria se observă nu doar la sâni, ci în oricare alte părți ale corpului nostru. Nimeni nu are ochii, urechile sau mâinile la fel.

Se pare că acest lucru este influențat de dezvoltarea noastră încă din etapa embrionară. Dezvoltarea din burtica mamei noastre ne definește pentru toată viața. Pe lângă această cauză pe care nu o putem controla, dezvoltarea sânilor mai depinde și de tipul de țesut cu care suntem înzestrate și de factori precum elasticitatea pielii și alăptarea (asta în cazul în care suntem mămici). Dacă alăptăm copilul mai mult de la un sân, acesta va tinde să se lase mai mult în comparație cu celălalt.

Partea proastă este că, deși internetul abundă în metode miraculoase de transformare prin exerciții fizice, se pare că acestea nu sunt chiar atât de eficiente. Acest lucru se poate explica prin faptul că mușchii pectorali se află sub țesutul sânilor. Dacă întărim mușchii, nu va apărea cine știe ce diferență la nivelul sânilor.

Asimetria mai poate fi observată și în cazul sfârcurilor. Unul poate fi mai mare decât celălalt, mai închis la culoare sau poate avea altă formă. Din nou, nu trebuie să te panichezi. Acest lucru este perfect normal la niște ființe imperfecte. Tranformă-ți imperfecțiunea într-o calitate și gândește-te că nimeni din această lume nu mai are sâni ca ai tăi. Învață să-ți iubești corpul și să îl prețuiești!

Dacă aceste diferențe sunt totuși prea mari și nu mai poți trăi cu ele, poți apela la operații estetice de mărire sau de micșorare a sânilor. Decizia îți aparține 100%!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!