Vacanţă de vară a sosit! Ţi-ai făcut bagajul?

Eugenia Dinescu, redactor

Începe sezonul concediilor de odihnă din timpul verii. Toată lumea se bucură de câteva zile de escapadă, fie la mare, fie la munte, în ţară sau în străinătate. Oricare ar fi destinaţia, vacanţă de vară este cea mai frumoasă şi mult aşteptată atât de copii, cât şi de adulţi.
Şi este o vacanţă binemeritată. După un an şcolar sau de grădiniţă, vacanţa de vară înseamnă distracţie, libertate şi bună dispoziţie. Iar pentru adulţi, după câteva luni de muncă, vacanţa de vară apare ca o oază de relaxare, răsfăţ şi încărcare pozitivă.

Pregătirea bagajelor este o bucurie mare, însă poate deveni şi inconfortabilă. Se întâmplă destul de des ca bagajele să fie încărcate de lucruri ce se dovedesc a fi inutile în vacanţă, cum ar fi: prea multe haine, cosmetice, accesorii sau articole de încălţăminte etc. Şi atunci bagajele sunt prea încărcate, prea mari, nu respectă limita prevăzută de compania aeriană sau nu încap în portbagajul maşinii, iar când ajungi la destinaţie descoperi cât de greu este să găseşti prin bagaj ceea ce cauţi.

Mereu ai tendinţa de a lua de toate, „să fie la tine, în caz de...”. Într-adevăr, pot apărea diverse situaţii neprevăzute şi îţi doreşti să fii precaut şi să ai de toate la îndemână pe durata sejurului. Fie că eşti în maşină, în avion, în tren sau pe stradă, la restaurant, într-un parc sau la grădina zoologică, pe plajă la soare sau în pădure, la munte, vrei să ai sub control orice situaţie ar putea să apară.

Pentru situaţiile în care nu există acces la apă şi săpun, gelul antibacterian Touch este soluţia salvatoare atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Elimină 99.9% din bacterii în 15 secunde şi mâinile tale vor fi curate! Aşadar, nu uita să adaugi în bagaj şerveţelele umede antibacteriene, împreună cu gelul sau spray-ul antibacterian Touch.
Şerveţelele umede curață mâinile murdare de nisip, praf, pământ etc. Gelul antibacterian dezinfectează mâinile, protejându-te de bacterii, și poate fi folosit mai ales înainte de a lua o gustare. Spray-ul te ajută la dezinfectarea suprafeţelor cu care intri în contact (masă, telefon, jucării, laptop etc.), dar poate fi folosit şi pe mâini.

Pentru ca vacanţa ta să fie cea mai reuşită, Touch îţi oferă zeci de premii de vacanţă! Înscrie-te în concurs chiar acum, iar la finalul lui iunie afli dacă eşti câştigător!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.