Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Imunizare şi vitaminizare de toamnă cu produse naturiste de pe Vegis.ro

DivaHair

În sezonul rece, Vegis.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste din România, recomandă imunizarea şi vitaminizarea cu produse apicole. Proprietăţile terapeutice ale produselor apicole 100% naturale fac din acestea un adevărat elixir pentru menţinerea sănătăţii.  

Mierea, hrană vie

Produsele apicole româneşti 100% naturale sunt ideale pentru creşterea imunităţii şi îmbunătăţirea stării generale toamna şi primăvara, când organismul este de obicei afectat de stări de astenie şi stres.  Calităţile de remediu natural ale mierii se cunosc încă din Antichitate, proprietăţi datorită cărora a fost numită „hrană vie”.

Pentru un plus de nutrienţi pentru sănătate, Vegis.ro propune sortimente de miere Albină Carpatină, un brand românesc cu 25 de ani experienţă în prelucrarea produselor apicole.

Cei care iubesc mierea pot alege sortimente de miere de albine combinată ca delicatesă cu nucă, dar şi combinaţii cu plante cu efect terapeutic şi vitaminizant precum fructe de pădure sau cătină. Mierea combinată cu alte produse apicole naturale, precum lăptişor de matcă, polen sau propolis, reprezintă un tonic cu acţiune biostimulatoare, regeneratoare, dezinfectantă, vitaminizantă şi mineralizantă, recomandat pentru perioadele de suprasolicitare fizică şi intelectuală. Aceste sortimente susţin sistemul imunitar şi contribuie la buna funcţionare a ficatului.

Lăptişorul de matcă, polenul şi propolisul, produse elixir pentru sănătate

Lăptişorul de matcă, polenul şi propolisul sunt produse apicole cu beneficii extraordinare asupra organismului şi sistemului imunitar. Gama de produse apicole Albina Carpatină de pe Vegis.ro cuprinde numeroase sortimente şi amestecuri ale acestor produse naturale care reprezintă remedii excelente pentru creşterea imunităţii într-un mod 100% natural.

Lăptişorul de matcă este unul dintre cele mai valoroase produse apicole, deoarece are cel mai mare conţinut de vitamine active şi aminoacizi esenţiali care sunt benefici pentru păstrarea echilibrului organismului. Lăptişorul de matcă este vitalizant, tonic pentru perioadele de epuizare, ajută la protejarea ficatului, are efect antioxidant şi întârzie efectul de îmbătrânire, fiind supranumit şi „elixirul tinereţii”.

Polenul este un alt element vital pentru menţinerea unei stări bune de sănătate. Polenul este un ingredient utilizat de mii de ani ca supliment nutriţional natural, fiind totodată un regenerant, mineralizant şi tonifiant excelent. Polenul crud este un aliment viu, iar unul din cele mai importante efecte ale acestuia este curăţarea colonului. Datorită enzimelor şi lactobacililor din compoziţia acestuia, el ajută la regenerarea florei intestinale şi contribuie la reglarea tranzitului intestinal. Totodată, polenul crud reprezintă o sursă importantă de vitamine, echilibrând organismul atât la nivel fizic, cât şi psihic.

Unul dintre cele mai puternice remedii antiinfecţioase naturale este propolisul. Datorită proprietăţilor sale terapeutice care combat infecţiile, propolisul reprezintă o adevărată protecţie atât pentru stup, cât şi pentru organism. Are acţiune antibacteriană, este un antioxidant natural, antifungic şi antibiotic.

Produsele apicole descrise sunt disponibile, alături de o varietate de alte produse naturiste, pe www.vegis.ro.

Despre Vegis.ro

Vegis.ro este cel mai mare magazin online de produse naturiste din România. Înfiinţat la începutul anului 2012, Vegis.ro comercializează de peste patru ani produse naturiste, bio sau vegane, pentru cei interesaţi de un stil de viaţă sănătos şi o nutriţie bazată pe produse ecologice şi naturale.  
Din modernul sediu din Braşov, Vegis.ro livrează produse sănătoase în toată ţara, în 24-48h de la confirmarea comenzii.
Fiecare produs care intră în stocul Vegis.ro este însoţit de factură şi declaraţie de conformitate a calităţii produselor. Compania este certificată ecologic, furnizând astfel garanţia că produsele, procedurile de lucru şi de depozitare sunt în conformitate cu reglementările comunitare şi naţionale în vigoare.
De asemenea, Vegis.ro este unicul site din România certificat de către cel mai mare producător mondial de suplimente, Solgar, având licenţă RO111, acordată pentru standardele ridicate de profesionalism oferite clienţilor săi.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!