Îngrijirea și albirea naturală a dinților. Scapă de petele de ceai și cafea cu ajutorul plantelor!

Îngrijirea și albirea naturală a dinților. Scapă de petele de ceai și cafea cu ajutorul plantelor!

Redactor Divahair.ro

Pentru protejarea sănătății dinților și a gingiilor și păstrarea unei nuanțe naturale de alb, igiena orală este esențială. Însă la fel de importante sunt alegerea produselor de îngrijire potrivite nevoilor tale și folosirea lor corectă. Ce înseamnă îngrijirea și albirea naturală a dinților? Presupune alegerea de produse cu ingrediente active naturale, ce îți oferă toate beneficiile pentru sănătatea orală și un aspect plăcut al dinților, dar te și protejează în același timp împotriva efectelor secundare nedorite ce pot apărea în urma folosirii produselor cu substanțe active sintetice, efecte precum:

afis pasta de dinti himalaya

Pătrunderea în organism a substanțelor chimice dăunătoare pentru sănătate

Mucoasa gingivală este puternic vascularizată, astfel că ingredientele din produsele de îngrijire pătrund ușor în sistemul circulator și se răspândesc în tot organismul. De aceea este important să citești cu atenție etichetele produselor și să optezi pentru cele care conțin ingrediente active naturale, inofensive pentru corpul uman.

Pătarea sau îngălbenirea dinților

Anumite produse de îngrijire orală – paste de dinți, apa de gură – conțin substanțe chimice, precum clorhexidină, de exemplu, un ingredient utilizat pentru efectul antiseptic și antibacterian, care, după folosirea îndelungată, pot cauza apariția de pete colorate sau îngălbenirea dinților. În principiu, aceste produse trebuie utilizate doar pe baza recomandării medicului și întotdeauna pentru perioade limitate. Ele sunt însă disponibile oricui și le vei găsi în orice magazin sau farmacie la raftul de cosmetice, alături de celelalte produse de îngrijire orală.

Subțierea smalțului, sensibilizare, dinți mai galbeni

Produsele de îngrijire convenționale pentru albirea dinților conțin, de regulă, agenți chimici de albire și particule abrazive ce pot subția în timp smalțul. Pe anumite zone, această subțiere poate fi atât de accentuată, încât se va produce expunerea dentinei și apariția durerii și a sensibilității dentare. Mai mult, subțierea smalțului poate cauza un efect invers celui dorit: dinții par mai galbeni. Motivul este întrezărirea dentinei, care este galbenă în mod natural, prin smalțul subțiat.

Alege îngrijirea și albirea dinților cu ingrediente naturale!

Îngrijirea corectă și sigură a dinților și îndepărtarea eficientă a petelor pentru obținerea unor nuanțe naturale de alb sunt posibile cu ajutorul plantelor! Pornind de la învățăturile medicinei ayurvedice, Himalaya a selectat cele mai eficiente plante benefice pentru sănătatea dinților și a gingiilor pentru a crea o gamă de produse completă, sigură, cu ingrediente active 100% naturale, fără efecte adverse. Pentru albirea naturală a dinților, fără agenți chimici de albire, gama de paste de dinți de la Himalaya a fost completată cu două noi produse cu formule unice din plante:

Pasta pentru dinți Fără Pete de Ceai și Cafea cu enzime din Papaya și Ananas pentru îndepărtarea petelor de la suprafața dinților, precum cele de ceai și cafea; dinții devin mai albi cu 3 nuanțe în doar 4 săptămâni;

și

Pasta de dinți Zâmbet mai Alb(gel), o formulă revoluționară pentru albirea dinților, ce folosește Tehnologia Enzimelor din plante – Papaya, Ananas – și extracte de Scorțișoară și de Cuișoare pentru obținerea unei nuanțe mai albe a dinților în doar două săptămâni și protecție îndelungată împotriva bacteriilor. Dinții devin mai albi și mai strălucitori, iar formula pe bază de gel activ asigură o respirație proaspătă până la 12 ore.

Pastele de dinti Himalaya nu conțin fluor adăugat sau parabeni și acționează doar prin intermediul ingredientelor active naturale:

Arbore Miswak, un astringent natural ce previne inflamarea gingiilor și reduce sângerările, și Spanac pentru protejarea prin blocare a tubulilor dentinari expuși, componente active din Pasta pentru dinți sensibili.

Neem, cu proprietăți antibacteriene și antiseptice, Rodie pentru sănătatea gingiilor și Arborele durerilor de dinți în compoziția Pastei de dinți Ayurvedice.

Arbore Miswak, Arbore Indian de Gumă, Neem și Rodie în Pasta de dinți Îngrijire completă.

Fenicul, Cuișoare, Mentă și Mărar indian pentru prevenirea inflamațiilor, distrugerea bacteriilor ce cauzează respirația neplăcută și efect de împrospătare a respirației. Toate aceste ingrediente intră în compoziția Pastei de dinți Respirație Proaspătă.

Papaya și Ananas, ingrediente active din compoziția Pastei de dinți Alb Strălucitor, pentru recăpătarea nuanței de alb natural a dinților și îndepărtarea petelor de suprafață. Pasta pentru albirea dinților de la Himalaya nu conține agenți chimici de albire, ci acționează doar prin intermediul enzimelor și a extractelor naturale din plante.

Despre gama de cosmetice Himalaya

Toate produsele Himalaya sunt supuse cercetării timp de mai mulți ani și fiecare plantă utilizată este atent selecționată, studiată și testată individual pentru eficacitate. Himalaya deține cel mai mare Centru de Cercetare și Dezvoltare din lume pentru plante și produse de îngrijire a sănătății, unde peste 100 de oameni de știință combină rețetele din medicina ayurvedică cu inovațiile tehnologiei moderne. Produsele rezultate conțin ingredinte active 100% naturale, fiind utilizate pentru îngrijirea și sănătatea întregii familii. Himalaya a descoperit și a introdus în domeniul cosmetic plante cu proprietăți benefice inedite din flora himalayană, foarte puțin cunoscute în Europa, pentru a desăvârși cele 4 categorii distincte ale gamei de îngrijire personală: îngrijirea părului (șampoane, balsamuri, măști, tratamente), îngrijirea feței (măști, exfoliante, creme, demachiante, loțiuni tonice), îngrijirea corpului (creme, săpunuri, loțiuni) și igiena orală (paste de dinți).

Pastele de dinți Himalaya sunt distribuite de compania Prisum Trading, ce deține dreptul de distribuitor pe produsele fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare produse cosmetice (adulți copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibilă în farmacii, plafare, magazine de profil, dar pe magazinul online Prisum www.hboutique.ro.

Detalii disponibile pe www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

logo himalaya

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.