Intrăm în zodia Capricorn. Ce înseamnă asta pentru zodia ta

Intrăm în zodia Capricorn. Ce înseamnă asta pentru zodia ta

Lorena Teacă

În data de 21 decembrie intrăm în zodia Capricornului, care va dura până la 21 ianuarie. Această schimbare este una benefică pentru toate zodiile, care vor simți cum ambiția și hotărârea vor ieși la iveală, simțind un impuls de a face lucrurile la care au visat foarte mult timp. În plus, nativele vor lua hotărâri neașteptate, precum despărțirea de persoana iubită sau schimbarea locului de muncă, deoarece vor realiza, în sfârșit, că persoana lor contează cel mai mult și nimeni și nimic nu trebuie să stea în calea fericirii lor.

Capricornul îndreaptă zodiile către regăsirea sufletească, pregătindu-le pentru sentimentalul 2019. Dacă până acum au uitat de ele și s-au axat pe mulțumirea celor din jur, de această dată vor simți cum gândirea li se schimbă complet.

Iată cum va fi afectată fiecare zodie în parte de această schimbare astrală:

Berbec

Ai început să consideri relația de dragoste toxică, lucru care te face să-i pui capăt cât mai rapid, fără a mai pierde timpul.

Taur

Locul de muncă te face să ai stări depresive și nu îți dorești să rămâi acolo pentru toată viața. Află că schimbarea astrală te impulsionează să-ți iei inima în dinți și să îți dai demisia.

Femeie care stă cu ochii închiși

Gemeni

În ultima vreme ai simțit că toate planurile au fost încărcate de ghinion, dar, odată cu intrarea zodiei tale în Capricorn, vei vedea cum lucrurile încep să meargă bine.

Rac

Familia este foarte importantă pentru tine, dar în ultimele zile discuțiile aprinse și-au făcut apariția. Odată cu intrarea în zodia Capricorn, vei vedea cum relația cu cei dragi înflorește și prinde contur.

Leu

De multă vreme te gândești să ceri o mărire salarială, dar până acum curajul nu a fost de partea ta. Începând cu 21 decembrie vei vedea cum atitudinea și mentalitatea ți se vor schimba, motiv pentru care vei prinde curajul de a spune clar și răspicat ceea ce-ți dorești.

Fecioară

Afacerea de care te ocupi va prinde din ce în ce mai mult sens, deoarece ambiția, voința și determinarea de care vei da dovadă până pe 21 ianuarie îți vor aduce doar beneficii.

Balanță

În ultima vreme ai primit tot felul de critici despre atitudinea ta. Zâmbește, deoarece schimbarea astrală te face să devii mai calmă, empatică și răbdătoare.

Scorpion

Vei începe să nu te mai comporți doar pe placul celor din jur, reușind în sfârșit să te simți bine cu tine însuți și să nu mai ții cont de părerile celorlalți.

Femeie înconjurată de păsări

Săgetător

De ceva timp te gândești la soluția care ți-ar putea aduce mai mulți bani, însă, din teama de eșec, nu ai reușit ceea ce ți-ai propus. Odată cu intrarea în Capricorn, vei vedea cum te vei îndrepta încet și sigur spre idealul tău pe plan financiar.

Capricorn

De fiecare dată când cineva din jurul tău a avut o problemă sau te-a rugat ceva, nu ai refuzat, din dorința de a ajuta, chiar dacă de multe ori ai renunțat la tine pentru a face acest lucru. În următoarea perioadă  te vei pune pe tine pe primul loc și te vei menaja mai mult.

Vărsător

Grijile legate de locul de muncă vor dispărea, deoarece vei avea parte de o nouă propunere de job, care îți va surâde și te va face să privești cu mai mult optimism spre viitor.

Pești

În perioada Capricornului vei simți cum gândurile îți vor fi limpezite și te vei bucura mai mult de tot ceea ce ți se întâmplă. Vei începe să privești lucrurile cu mai mult optimism și calm, motiv pentru care vei avea succes pe toate planurile.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Și tu o faci, recunoaște! 5 motive pentru care trebuie să nu mai judecăm oamenii după prima impresie
Și tu o faci, recunoaște! 5 motive pentru care trebuie să nu mai judecăm oamenii după prima impresie
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.