Modalități prin care să-ți dai un restart și să stai departe de orice astenie de primăvară

Modalități prin care să-ți dai un restart și să stai departe de orice astenie de primăvară

Redactor Divahair.ro

În comedia „I Feel Pretty”, o tânără obișnuită, cu ceva mai multe kilograme în plus decât un model, cu stima de sine scăzută și cuprinsă de nesiguranțe ajunge să arunce cu monede într-o fântână a dorințelor, implorând divinitatea să se trezească dintr-odată altfel, schimbată în bine. Îți sună cunoscut acest scenariu sau, pur și simplu, ți-ai dori ca printr-o minune să devii cea mai bună versiune a ta?

Ei, bine, este firesc ca răspunsul tău să fie unul afirmativ. Cert e că protagonista din film, Renee, ajunge să înțeleagă că totul ține de atitudine și de modul în care se percepe pe ea însăși. Cei din jur o văd prin ochii ei, atunci când ea începe să emane încredere prin toți porii, să se valorizeze mai mult și să aibă mai multă grijă de ea însăși, și ceilalți o remarcă prin această lentilă.

Dacă vrei să faci o schimbare și să te ajuți mai mult pentru a fi mai bine cu tine nu este nevoie să ajungi într-un ashram din India sau într-o clinică de intervenții estetice. Încearcă să te împrietenești cu tine până să ajungi să te iubești enorm de mult, în tot acest proces, făcând câte ceva diferit față de ceea ce a dus la rezultatul inițial.

femeie care poarta masca de protectie

Schimbare de look

Un look fresh, diferit te poate ajuta semnificativ să te simți mai bine în pielea ta. Dacă din varii motive, ce țin de temeri legate de răspândirea virusului, de lipsa unor resurse financiare sau de timpul limitat, nu ai cum să calci pragul unui salon de înfrumusețare, nu te complace într-un aspect fizic neglijent.

Chiar dacă lucrezi încă remote, interacțiunile tale sunt limitate, ba chiar ești singură, asta nu înseamnă că trebuie să uiți de tine. În mediul online vei găsi instrucțiuni de tipul „cum să…” pentru orice nedumerire ai avea, de la aplicarea unei vopsele de păr până la prepararea unei măști hidratante de ten cu ceea ce ai la îndemână în bucătărie.

Pentru un plus de prospețime, poți să-ți comanzi vopsea de par blond și să încerci să-ți faci câteva șuvițe mai deschise. Detalii aici. Astfel, părul tău va căpăta mai mult volum, iar chipul, mult mai multă luminozitate. Dacă nu ești suficient de autodidactă, poți apela la ajutorul unei prietene mai experimentate, astfel încât să te asiguri că rezultatul va fi pe măsura așteptărilor. Și, cum se spune că pentru orice femeie există o nuanță de blond potrivită, s-ar putea să îți dorești ca în scurt timp să optezi pentru un balayage sau chiar pentru o vopsire integrală a părului în nuanțe de blond.

Hidratare

Dacă nu ai o rutină de consumat lichide, poți să te disciplinezi și să te motivezi urmărind pe YouTube experimente în care o persoană s-a transformat semnificativ pe parcursul unei luni de zile, timp în care a consumat 2-3 litri de apă zilnic, renunțând la sucuri acidulate și alcool. Nu spune nimeni că e ușor să lași deoparte sucul preferat, să limitezi consumul de cafea sau să dai uitării energizantul după care simți un boost de energie în corp. Însă nu este deloc imposibil să înlocuiești un obicei nociv cu unul bun. De un real ajutor îți va fi și câte un set de analize de tipul „înainte” și „după”, mult mai concludente asupra efectelor benefice ale apei. Dacă efectiv uiți când trebuie să bei apă, îți poți seta pe telefon aplicații concepute tocmai în acest scop: de a-ți reaminti că e timpul să te hidratezi.

În acest drum, al schimbărilor mici, dar esențiale, nu omite importanța mișcării. Nu doar că te vei simți mai detensionată după câteva exerciții făcute chiar și în casă, dar vei căpăta și suficientă energie să faci și alte activități care-ți plac.

Sursă foto: unsplash.com

Articolul urmator
Trăsături morale pe care orice femeie care se respectă trebuie să le aibă
Trăsături morale pe care orice femeie care se respectă trebuie să le aibă
Ce cuvânt te definește în această primăvară?
Incepe quiz
Ce cuvânt te definește în această primăvară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.