Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Şapte greşeli care îţi pun în pericol sânii

Andreea Baluteanu
Porţi sutien de dimensiuni nepotrivite

Porţi sutien de dimensiuni nepotrivite

Sânii sunt alcătuiţi în mare parte din ţesut adipos, dar nu au muşchi, astfel că o susţinere adecvată este un capitol esenţial pentru sănătatea lor! Cu toate acestea, multe femei aleg greşit mărimea sutienului, considerând că vor oferi iluzia de sâni mai generoşi. Potrivit specialiștilor, aceste erori nu produc numai disconfort sau iritaţii ale sânilor, ci pot cauza şi cancerul mamar, împiedicând fluxul sanguin normal şi circuitul limfei şi conducând la apariţia cicatricilor şi la acumularea de toxine care se pot dezvolta în timp în celule canceroase!

Sânii sunt părţi ale anatomiei femeieşti care îi fascinează pur şi simplu pe bărbaţi! Dat fiind faptul că ne sporesc atractivitatea şi ne transformă în adevărate zeiţe, nici nu e de mirare că acordăm o atenţie specială pieptului nostru.

Cu toate acestea, tocmai din exces de zel, ne multe ori putem greşi grav şi le vom produce astfel mai mult rău decât bine iubiţilor noştri sâni! Descoperă în galerie erorile pe care le comiţi din neştire, nepăsare sau comoditate şi care te împiedică să ai sâni frumoşi şi sănătoşi!

Tu ce părere ai? Ai comis până acum aceste păcate? Află de aici şi care sunt greşelile care conduc la lăsarea sânilor!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!