Prima imagine pe care o vezi dezvăluie care este drumul tău în viață

Prima imagine pe care o vezi dezvăluie care este drumul tău în viață

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Ochiul vede totul, dar mintea ne arată doar ceea ce vrem să vedem, spunea William Shakespeare, unul dintre cei mai fini cunoscători ai naturii umane. Este adevărat: ochii noștri percep lucrurile în funcție de ceea ce ne dictează gândurile și emoțiile. Structura complexă a minții și a personalității noastre influențează ceea ce vedem. Obiectele pe care le vedem dezvăluie multe despre personalitatea noastră și, de asemenea, câteva secrete ascunse ale inimilor noastre.

Ce spune imaginea următoare despre tine

Privește această imagine și spune care este primul lucru pe care l-ai observat:

imaginea secreta

Sursa foto: Pinterest

Dacă ai văzut prima oară câinele

imagine caine

Te concentrezi întotdeauna pe detalii și cauți amănuntele complicate. Mintea ta este mai degrabă analitică și nu vrea să piardă ceva din peisaj. Din punctul de vedere al relațiilor, câinele este simbolul loialității, păcii și stabilității. Faptul că l-ai observat prima dată înseamnă că acestea sunt trăsăturile pe care le cauți la un partener. Te simți în pace cu tine însăți după ce ai trecut prin multiple experiențe și tot ce vrei este să împărtășești cu cineva din preaplinul inimii tale. Apreciezi respectul și știi să le oferi și altora spațiu să se desfășoare. Tot ce ai nevoie acum este acel tovarăș stabil, de încredere, care te va respecta și cu care vei împărtăși bucuriile vieții tale.

Sfatul de care trebuie să ții cont: să nu grăbești lucrurile. Așa cum ți-ai găsit fericirea interioară, trebuie să fii mulțumită și de circumstanțele exterioare. Fii mulțumită cu propria companie, până când rănile tale vor fi complet vindecate. Odată eliberată în interior, vei putea găsi tovarășul ideal pe care îl cauți.

Dacă ai văzut prima oară chipul

imagine fara caine

Dacă ai văzut fața, înseamnă că privești mereu către imaginea de ansamblu a vieții tale. Ai o minte sintetică, ce ignoră în general detaliile nesemnificative și caută să observe întregul. Viața ta se ghidează după un plan bine stabilit; îți cunoști foarte bine obiectivele, visurile, știi cum să le îndeplinești, dacă nu cumva deja le-ai atins. Dar ești mult prea concentrat pe scopurile tale, așa că uneori uiți să trăiești pur și simplu. O voce din interior îți spune că ai nevoie de mai mult de la viață, de ceva care nu poate fi măsurat în termeni de bani sau lucruri materiale. Răspunsul ar putea fi dragostea.

Sfatul de care trebuie să ții cont: fă-ți timp pentru meditație, fii mai flexibilă, lasă-ți mintea să se deschidă către noi sentimente, posibilități, emoții. Lasă-ți sentimentele libere și îți vei da seama de lucrurile pe care le cauți.

Surse foto: Pixabay, Pinterest

Articolul urmator
Cum poți avea grijă de mintea, trupul și sufletul tău - chiar și atunci când este greu
Cum poți avea grijă de mintea, trupul și sufletul tău - chiar și atunci când este greu
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur
Incepe quiz
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.