De ce este bine uneori să nu ai relații și prieteni. Greu de crezut dar adevărat!

De ce este bine uneori să nu ai relații și prieteni. Greu de crezut dar adevărat!
Ramona Jurubita

Se spune că e bine să avem prieteni și relații stabile pentru că trebuie să comunicăm cu cineva, să împărtășim cuiva gândurile pe care le avem și să nu ne simțim singuri dacă nu avem pe cine suna atunci când ne este greu. În ciuda acestor motive, cercetătorii au descoperit că nu este chiar atât de rău să ai momente doar tu cu tine și că singurătatea poate aduce foarte multe beneficii. Ai putea face o comparație între cum arată viața ta actuală cu prietenii lângă tine și cum ți-o imaginezi fără ei? Ar fi mai tristă sau te-ai simți mai liber și mai puțin judecat de alții?

Probabil prietenii adevărați îți vor lipsi, dar cei toxici nu au ce căuta în viața ta, iar lipsa lor te va elibera de stres și te va scăpe de multe neplăceri. Cei de la Brigh Side întocmit o listă cu motive care arată de ce te poți simți mai bine fără prieteni toxici lângă tine. Vezi în galerie de ce nu trebuie să păstrezi cu orice preț niște prieteni care nu-ți dau voie să te dezvolți.

Citește și: De ce oamenii cu adevărat inteligenți preferă singurătatea

Surse articol: BrightsideHealthlinePsychologytoday

Petrecerea timpului în singurătate îți poate stimula creativitatea Vezi galeria foto » Singurătatea te ajută să vezi lucrurile altfel O prietenie forțată nu îți va aduce deloc avantaje

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Ce este rambutan și ce beneficii are?
Ce este rambutan și ce beneficii are?
Câți prieteni adevărați ai de fapt?
Incepe quiz
Câți prieteni adevărați ai de fapt?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.