Fugi, fugi și nu te mai uita înapoi dacă dai de tipul ăsta de persoană, îți va distruge viața!

Fugi, fugi și nu te mai uita înapoi dacă dai de tipul ăsta de persoană, îți va distruge viața!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Atunci când ai alături o persoană toxică ai parte, în general, doar de nefericire și siguranță. Va vedea mereu doar ce este mai rău în tine, te va trata necorespunzător și îți va scoate la iveală doar latura negativă.

Există câteva semnale care te pot ajuta să depistezi dacă ai de-a face sau nu cu un astfel de om în viața ta. Sunt cele șapte tipuri de persoane pe care ar trebui să le eviți cu orice preț, dacă nu vrei să ai de suferit.

o femeie priveste ingandurata in jos si isi tine o mana in dreptul gurii, alaturi este un barbat care priveste intr-o parte

7 tipuri de persoane de care ar trebui să fugi

Care te împiedică să evoluezi

Uită de cei care vor să rămâi mereu la fel ca atunci când te-au întâlnit prima dată. Oamenii se schimbă, ideile se schimbă, personalitățile la fel. Nu ești obligat să rămâi același. Evoluezi, te dezvolți, iar acest lucru este minunat. Trebuie să te înconjori de oameni care te încurajează să înveți ceva nou întotdeauna.

Care cred că sunt mai buni decât tine

Lasă-i în urmă pe toți cei care se cred mai buni decât tine doar pentru că au o situație financiară mai bună, sunt căsătoriți sau au un copil. Care vor să te vadă mereu cu un pas în spatele lor, pentru a se simți superiori. Sau pe cei care te fac să te simți mai puțin important decât ei, când e fapt sunteți egali.

Care nu se pot controla

Aici ne referim la acei oameni care nu știu niciodată să îți ceară scuze și repetă același greșeli de nenumărate ori. Nu ai nevoie să te regăsești în acele situații la infinit. Dacă nu știu să își asume propriile eșecuri, atunci nu ai nevoie de astfel de prieteni. Meriți cea mai bună companie.

Cărora nu le convine că ești autentic

Nu mai petrece timpul cu cei care se așteaptă să fii tot timpul vesel și care se enervează dacă nu ai chef să faci ceva. Trebuie să ai prieteni care te pot încuraja să fii tu însuți și care te susțin dacă le spui când nu îți convine ceva. Prietenii adevărați sunt alături de tine și în momente dificile, nu doar atunci când totul merge bine.

Citește și: Fugi cât vezi mâncând cu ochii! Semnele care-ți spun că o persoană este toxică pentru tine

Care consideră că realizările tale sunt eșecurile lor

Nu îți pierde timpul cu oameni care se supără atunci când află că ai succes. Prietenii ar trebui să se bucure pentru reușitele tale. Și, dacă sunt prea invidioși pentru a te felicita, atunci nu merită nici măcar un minut din timpul tău.

Care îți fac viața grea

Nu încerca să rămâi alături de o persoană doar pentru că te temi de sentimentul de vinovăție după ce ai părăsit-o, chiar dacă o cunoști de foarte mulți ani. Dacă cineva îți înrăutățește în mod constant viața, este timpul să îți iei rămas bun. Pleacă și nu te uita înapoi.

Care nu își fac timp pentru tine

Oamenii au planuri diferite și, chiar dacă sunt ocupați, ar trebui să își facă mereu timp pentru persoanele care contează pentru ei. Dacă între tine și un prieten a devenit deja un obicei să îți ignore mesajele, să anuleze totul în ultima clipă sau să te ignore, atunci este clar. Nu are ce să caute în viața ta.

Surse articol: Cluber / Missmalini / Goalcast

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Numărul de pași pe care trebuie să-l faci zilnic dacă nu vrei să mori devreme
Numărul de pași pe care trebuie să-l faci zilnic dacă nu vrei să mori devreme
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?
Incepe quiz
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.